zapytajnick 30.03.06, 16:13 Hania przesylam Wam dziewczyny pozdrowienia. Niestety nie za dobrze u nich, znow chorzy; Tomek kaszle, nie maja nadal interentu. Oj ciezkie maja poczatki, ciezkie. Szczerze wspoczuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja92 Re: Pozdrowienia od Hani 30.03.06, 16:18 Gosiu, Pozdrow Ja tez, gdy bedziesz z Nia rozmawiac. Szkoda, ze Hania ma takie zle poczatki i nic Jej sie nie uklada;-( Miejmy naszieje, ze niedlugo i Jej sie buzia usmiechnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Pozdrowienia od Hani 30.03.06, 16:25 Dziękujemy za pozdrowienia i przesyłamy swoje. Faktycznie nie najlepsze te początki u Hani, ale przecież wszystko jeszcze przed nią i napewno pójdzie już z górki jak się przeprowadzą do swojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: Pozdrowienia od Hani 02.04.06, 14:49 Czesc Dziewczyny, Dzieki, ze o mnie wciaz pamietacie!! Dzieki Gosiu za przekazanie pozdrowien. U nas troche lepiej: jeszcze kaszlemy, ale juz nie tak strasznie (bylo tak, ze az biedny Tomek wymiotowal od tego kaszlu w nocy...). Teraz jestesmy na obiadku u tesciow. 'Modelka' (czyli siostra Chrisa) urodzila wczoraj w nocy sliczna coreczke, Lydie. Wszyscy sie zachwycaja zdjeciami i gratuluja rozentuzjazmowanemu tatusiowi. Tomek bawi sie z wrzeszczaca Caitlin, nawet jakos im to wychodzi... Szkoda, ze nie mamy internetu... ale nawet jak sie okazuje komputer mamy niekompletny (panowie z Universal Express tak spakowali klawiature i mysz, ze czort wie gdzie sa, gdzies w ktoryms z ponad 100 kartonow w ich magazynie...). Do kafejki trudno mi sie wybrac, bo Tomkowi nie podobaja sie takie eskapady, no i tak dalej... wiec jakos pocierpie, do lata, a w miedzyczasie moze raz na jakis czas uda mi sie tutaj poczytac co u Was (no i dzieki Gosi i jej smsom nie czuje sie samotna ;-)) Pozdrowienia raz jeszcze!!! Hania Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Pozdrowienia od Hani 03.04.06, 10:35 Rany,Hania! Do lata będziesz się tylko czasem udzielać?No i jeszcze dziewczyny porodzą,zajmą dzidziami i kto się na forum będzie wywnętrzał?Garstka... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Pozdrowienia od Hani 05.05.06, 21:38 Ktoś coś wie i może "przekablować" co u Hani?Do lata jeszcze tyle czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Pozdrowienia od Hani 05.05.06, 22:23 obiecala byc na spotkaniu, nie wiem czy moge wiecej powiedziec, chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś