Dodaj do ulubionych

paczki z Polski - wysylka

03.04.06, 13:14
Jak najtaniej wyslac paczke z Polski? Czytalam gdzies, ze poprzez Poczte
Polska mozna to zrobic za 50 zl do 2 kg, za 100 zl do 5 kg..Czy jest jakis
inny sposob? Firmy kurierskie itp. - jak do nich dotrzec i jaki jest koszt?
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • kerryman Re: paczki z Polski - wysylka 03.04.06, 13:25
      paczki z polski za posrednictwem poczty polskiej - 1 na 4 obowiazkowo ginie -
      szczegolnie jesli w paczce idzie cos dobrego np pierniki. pozostale dochodza
      nawet po miesiacu. nawet te priorytetowe.
      pytanie kto jest taki bezczelny, zeby zjadac pierniki - polacy czy irlandczycy.
      • mdj.mdj Re: paczki z Polski - wysylka 03.04.06, 13:32
        Ha, pewnie zostaja zezarte gdzies po drodze :)
        Pamietam jak wysylalem do siebie paczke bedac na urlopie, w czwartek nadawalem
        a pani w okienku pytala czy na pewno zdaze odebrac skoro dopiero w piatek
        lece :)
        Dostalem po miesiacu, jak zwykle... Oczywiscie byl to priorytet, doplacilem
        kilkadziesiat zlotych...
        • sith_space Re: paczki z Polski - wysylka 03.04.06, 13:41
          Dziwne, ja do Stanow wysylalem z Polski priorytety i dochodzily w mniej niz
          tydzien, a stad wyslalem i minely juz ponad 2 tygodnie i dalej nie doszla, wiec
          super...
          Aczkolwiek jeszcze z Polski wyslalem do Australii, przed swietami a doszla po 3
          miesiacach wiec juz w ogole miodzio :D
          • anusiaw111 Re: paczki z Polski - wysylka 03.04.06, 17:31
            poczta nigdy lepiej firmy specjalizujace sie w tym
            priorytetowa szla 6 dni potwierdzenie odbioru jeszcze nie doszlo.....
            ale paczka na bank jest
            • tusia_minia Re: paczki z Polski - wysylka 03.04.06, 17:56
              do mnie paczki z Polski dochodzily i to dosc szybko,moze dlatego,ze
              ubezpieczone:)
    • Gość: duszek Re: paczki z Polski - wysylka IP: *.server.ntli.net 03.04.06, 20:06
      wpisz w google
      szybka paczka
      50kg za 220zl
      pozdrawiam
    • Gość: taki jeden z ie Re: paczki z Polski - wysylka IP: *.as1.dbn.dublin.eircom.net 03.04.06, 20:33
      mozna wyslac autokarem z wiekszosci polskich miast -koszt 100 zl.niezaleznie od
      wagi ,jedyny warunek to trzeba ja odebrac osobiscie w dublinie-dostawa w ciagu 2
      dni-tyle czasu jedzie autobus z polski.sposob sprawdzony sam odebralem 4 przesylki
      • dejmona Re: paczki z Polski - wysylka 04.04.06, 00:33
        Mnie mamuska zawsze fajki do Uk wysyłala. 15 zl za paczke jak poszły w pon. to
        w piatek a czasami w czwartek juz były... Jak wysłala Cosmopolitana, CKM
        i....placki ziemniaczane w torebce ....paczka szła ponad miesiąc ...;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka