Gość: niezdecydowana IP: *.cantv.net / 201.242.240.* 18.04.06, 05:19 no wlasnie ktory kraj lepszy do podjecia pracy Anglia czy USA mam zielona karte wiec w obu przypadkach praca byla by legalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup.nazi Re: ktory kraj lepszy 18.04.06, 07:15 Gość portalu: niezdecydowana napisał(a): > no wlasnie ktory kraj lepszy do podjecia pracy Anglia czy USA mam zielona > karte wiec w obu przypadkach praca byla by legalna. Hehe, zielona karte widziales w telewizorni, a do Anglii boisz sie pojechac. Koniowi wrzuc te teksty, kon ma duza glowe to cie wyslucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: ktory kraj lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:40 To zalezy czy chodzi Ci o zarobek, czy o to aby w pracy sie czegos nauczyc. Na pewno w Anglii ludzie sa na wyzszym poziomie. Jednak teraz jest tam podwojny podatek. Wiec jesli chodzi Ci o pieniadze to oblicz sobie gdzie bardziej Ci sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
jobwaw Polska najlepsza bo taka polska:) 20.04.06, 15:16 Ja mam kolege co dostal zieloonoom karte ... czekal na nioom 10lat 7mies. 21dni 10h ... hehe ... a ty co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAB Re: ktory kraj lepszy IP: 158.180.192.* 20.04.06, 15:32 "teraz jest tam podwojny podatek" jelop Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw.jurny Re: ktory kraj lepszy 20.04.06, 17:40 Gość portalu: alex napisał(a): > Na > pewno w Anglii ludzie sa na wyzszym poziomie. Czy to snobizm czy antropologia??? Odpowiedz Link Zgłoś