Dodaj do ulubionych

Przyjezdza !!

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.04.06, 21:31
Bardzo prosze jedna osobe o powstszymanie sie z zamiarem wyjazdu do UK pod
koniec maja.Prosbe swa motywuje tym,ze przyjezdza moja znajoma(Ada) i chodzi
mi o ograniczenie konkurencji na rynku pracy.Dziekuje za pozytywne
rozpatrzenie mojej prosby.Bywajcie .
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Przyjezdza !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:39
      ada ładne imie muśi wyjechać
      • Gość: POP Re: Przyjezdza !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:40
        kobieta trzeba dać jej szanse popieram
    • Gość: amanda Re: Przyjezdza !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:42
      ja też wyjechałam i nie żałuje wszyscy z polski uciekajcie
    • Gość: rob Re: Przyjezdza !! IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 26.04.06, 21:44
      czy jest miekka w podniebieniu ??
      • Gość: spinka Re: Przyjezdza !! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 26.04.06, 23:09
        ok;)
        • Gość: JA Re: Przyjezdza !! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.04.06, 23:43
          Spinka !! Dzieki !! :-)
          • Gość: olo Re: Przyjezdza !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:47
            dzienki spinka
            • Gość: spinka Re: Przyjezdza !! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.04.06, 19:14
              bardzo prosze:)
              pozdro znad Tamizy dla MOICH LUDZI;))

----
              NO TO RYBKA ><((*>

• Gość: MI Re: Przyjezdza !! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.04.06, 19:55
                A co to jest Tamiza??To moze doplyw Mersey ??
                • Gość: spinka Re: Przyjezdza !! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.04.06, 23:19
                  Tamiza (ang. Thames, w starożytności zwana Tamesis) jest rzeką w południowej
                  Anglii. Tamiza ma 346 kilometrów długości i jest jedną z najdłuższych rzek Wysp
                  Brytyjskich. Obszar źródłowy we wzgórzach Cotswold na wysokości ok. 110 m.
                  Omija łukiem wzgórza Chiltern i przepływa tworząc zakola przez Basen Londyński.
                  Uchodzi do Morza Północnego tworząc estuarium, które rozpoczyna się już w
                  Londynie (London Bridge), kilkadziesiąt kilometrów od morza.

Do lat 60., na skutek ogromnych zanieczyszczeń rzeka była całkowicie pozbawiona
                  życia biologicznego. Dzięki akcji ratunkowej, po latach w Tamizie znów pojawiło
                  się życie (w latach 90. w rzece żyło ok. 100 gatunków ryb).

_______
                  NO TO RYBKA...><(((*>
                  POZDRO
                  • Gość: MI Re: Przyjezdza !! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.04.06, 00:19
                    To byl tylko drobny zarcik.Nie chcialem Pani urazic,sugerowaniem,ze Tamiza to
                    jakis strumyk(choc plynie z wolna niewatpliwie)
                    • Gość: spinka Re: Przyjezdza !! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.06, 14:18
                      hi hi przeca wim:) mnie ciezko urazic:P
                      pozdro z nad TAMIZY i BYTOMKI-to takie male cos co plynie na Gornym Slasku na
                      Szombierakach:))))i troche smierdzi!!ale i tak jest fajnie:)

---
                      NO TO RYBKA><((*>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka