Gość: marlon43 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:53 Niedlugo zaczynam prace w Birmingham w środkowej Anglii. Chce sie dowiedziec jakimi liniami lotniczymi najtaniej tam dotrzec........Czekam na wasze propozycje.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: Birmingham IP: *.range81-155.btcentralplus.com 28.04.06, 13:56 Musisz leciec do Londynu i pozniej autobusem za ok.20 funtow.Nie słyszałam o innej mozliwosci ale moze jestem niedoinformowana.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nah Re: Birmingham IP: *.plus.com 28.04.06, 18:20 Najblizej to Wizzair do Luton lub Liverpool. Troszke dalej Ryanair do Stansted. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Birmingham 28.04.06, 20:51 e tam przecież lata Skyeurope do Birmingham z Krakowa ale Skyeurope teraz jest najdrożsżą 'tanią' linią. Potem blisko masz jeszcze Nottingham East Midlands dokąd lata Ryanair. www.skyeurope.com/en/ Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Birmingham 29.04.06, 12:47 Wizzair,na 1,5 tyg przed moim wylotem rezerwowałam bilet i wyszło mi najtaniej...za busa National Express zapłaciłam ok.13 funtów Jak już się znajdziesz w B'ham to daj znać-siedzę tu od miesiąca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_w Re: Birmingham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.06, 15:35 A jak tam jest z praca bo wybieram sie tam "na dniach" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: Birmingham IP: *.autocom.pl 16.05.06, 15:36 > A jak tam jest z praca bo wybieram sie tam "na dniach" ? JAKĄ pracę masz na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_w Re: Birmingham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.06, 15:37 Na poczatek cokolwiek np kawiarnia,handel a potem zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś