tzx 08.05.06, 20:19 witam wszystkich mam nietypowe pytamko odnośnie numeru Angielskiej komórki... czy numer telefonu który z tamtąd przywiozę bedzie działał w Polsce? dziekuje za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 08.05.06, 20:37 Pewnie. Będziesz tylko płacił/a ceny rozmów roamingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Angielski numer telefonu w Polsce 08.05.06, 20:46 aczkolwiek powiem Ci,ze nie wiedziec czemu sa problemy z wysylaniem smsow z sieci o2 (nie wiedziec czemu!) - doswiadczylem tego i ja, i moja dziewczyna, i dwoch kolegow,wiec to raczej nie przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 08.05.06, 23:11 Sieć O2 ma problemy z dostarczaniem usług nawet w UK ;) Ciężko spotkać zadowolonego Brytyjczyka, klienta sieci o2 (nie Polaków którzy dzwonią do Polski w weekendy 2p/ min.). Kiedyś był program w telewizji o tymże dostawcy i jego problemach, które go przerastają. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecibrat Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 00:38 O jakich problemach z O2 wy piszecie??Sam uzywam prawie dwa lata,znam ze 20 naszych,ktorzy jada na O2 i nikt nigdy nie narzekal na nic!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 10:04 Nie mówię że o2 jest całkiem do niczego. Są rózne preferencje. Problemy zaczynają sie kiedy chcesz pobawić sie w XXI wiek. W zeszłym miesiącu firma w której pracowałem zerwała kontrakt z o2 bo nie mogli się z niego wywiązać (min. problemy z roamingiem) Ja osobiście też ich miło nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 11:09 Widac jestem nietypowa - z o2 jestem od 1997r. (wczesniej bylo to BT Cellnet) i jestem BARDZO zadowolona. Zasieg mam zawsze, nigdy klopotow. W PL telefon dziala, i w dodatku jedyne oplaty jakie place (miesiecznie) to za rozmowy/smsy. Nie place za kontrakt. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 12:29 OK. Koniec tematu. Korkix napisał że czasem nie moze wyslac sms z Polski w o2. Napisalem ze moze sie to stac bo siec ma problemy z niektorymi uslugami. Nie mówie zeby nie uzywac bo jest zla itp. Są tanie rozmowy, bonusy itd. Chodzi o to ze jezeli uzywasz np. wideokonferenji, roamingu (szczegolnie z niektórymi innymi sieciami i trzeba szukać ręcznie) itp. to mozesz miec problemy w o2 (np. Orange i Vodafone dzialaja idealnie). Osobiscie do nich tez nie pałam miloscia ale co kto lubi. Lol napewno jestes wyjątkowa ale nie w sensie posiadania telefonu w o2;) Jak widzisz niektórzy sobie chwalą ;) EOT Odpowiedz Link Zgłoś
1spag Re: Angielski numer telefonu w Polsce 15.05.06, 16:22 OK koniec tematu ale wrzuce swoje zadowolenie i pare info, raz na tydzień licząc od przylotu mozesz wyslac za darmo 1 sms i pierwsza minuta w roamingu jest za darmo, ostatnio byla informacja w ktorejs z gazet w Uk ze o2 w roamingu wprowadza plaska taryfe chyba 35p/min na wychodzace czyli na pln 1,5 no moze 1,8 Odpowiedz Link Zgłoś