Dodaj do ulubionych

Angielski numer telefonu w Polsce

08.05.06, 20:19
witam wszystkich

mam nietypowe pytamko odnośnie numeru Angielskiej komórki...

czy numer telefonu który z tamtąd przywiozę bedzie działał w Polsce?

dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 08.05.06, 20:37
      Pewnie. Będziesz tylko płacił/a ceny rozmów roamingowe.
      • korkix78 Re: Angielski numer telefonu w Polsce 08.05.06, 20:46
        aczkolwiek powiem Ci,ze nie wiedziec czemu sa problemy z wysylaniem smsow z
        sieci o2 (nie wiedziec czemu!) - doswiadczylem tego i ja, i moja dziewczyna, i
        dwoch kolegow,wiec to raczej nie przypadek.
        • ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 08.05.06, 23:11
          Sieć O2 ma problemy z dostarczaniem usług nawet w UK ;) Ciężko spotkać
          zadowolonego Brytyjczyka, klienta sieci o2 (nie Polaków którzy dzwonią do
          Polski w weekendy 2p/ min.). Kiedyś był program w telewizji o tymże dostawcy i
          jego problemach, które go przerastają.
          • trzecibrat Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 00:38
            O jakich problemach z O2 wy piszecie??Sam uzywam prawie dwa lata,znam ze 20
            naszych,ktorzy jada na O2 i nikt nigdy nie narzekal na nic!!

• ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 10:04
              Nie mówię że o2 jest całkiem do niczego. Są rózne preferencje. Problemy
              zaczynają sie kiedy chcesz pobawić sie w XXI wiek. W zeszłym miesiącu firma w
              której pracowałem zerwała kontrakt z o2 bo nie mogli się z niego wywiązać (min.
              problemy z roamingiem) Ja osobiście też ich miło nie wspominam.
          • lol21ndm Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 11:09
            Widac jestem nietypowa - z o2 jestem od 1997r. (wczesniej bylo to BT Cellnet) i
            jestem BARDZO zadowolona. Zasieg mam zawsze, nigdy klopotow. W PL telefon
            dziala, i w dodatku jedyne oplaty jakie place (miesiecznie) to za rozmowy/smsy.
            Nie place za kontrakt. :))
            • ja_alexander Re: Angielski numer telefonu w Polsce 09.05.06, 12:29
              OK. Koniec tematu. Korkix napisał że czasem nie moze wyslac sms z Polski w o2.
              Napisalem ze moze sie to stac bo siec ma problemy z niektorymi uslugami. Nie
              mówie zeby nie uzywac bo jest zla itp. Są tanie rozmowy, bonusy itd. Chodzi o to
              ze jezeli uzywasz np. wideokonferenji, roamingu (szczegolnie z niektórymi innymi
              sieciami i trzeba szukać ręcznie) itp. to mozesz miec problemy w o2 (np. Orange
              i Vodafone dzialaja idealnie). Osobiscie do nich tez nie pałam miloscia ale co
              kto lubi. Lol napewno jestes wyjątkowa ale nie w sensie posiadania telefonu w
              o2;) Jak widzisz niektórzy sobie chwalą ;)
              EOT
              • 1spag Re: Angielski numer telefonu w Polsce 15.05.06, 16:22
                OK koniec tematu ale wrzuce swoje zadowolenie i pare info, raz na tydzień licząc
                od przylotu mozesz wyslac za darmo 1 sms i pierwsza minuta w roamingu jest za
                darmo, ostatnio byla informacja w ktorejs z gazet w Uk ze o2 w roamingu
                wprowadza plaska taryfe chyba 35p/min na wychodzace czyli na pln 1,5 no moze 1,8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka