Dodaj do ulubionych

praca w Londynie?

IP: *.171.49.150.crowley.pl 15.06.06, 11:55
wybieram sie na wakacje do londynu w zeszlym roku mialam szczescie i
znalazlam prace pod manchesterem ,teraz jade w ciemno i chcialabym poznac
wasze opinie czy jest szansa znalezienia pracy czy jest nas juz tam za
duzo :)?
Obserwuj wątek
    • Gość: aneczka Re: praca w Londynie? IP: *.bulldogdsl.com 16.06.06, 19:21
      wiadomo ze na wakacje zjezdzaja sie wszyscy studenci i uczniowie, wiec to be
      honest: tak jest nas tu za duzo!!!!
    • Gość: ??? Re: praca w Londynie? IP: 194.203.201.* 16.06.06, 19:26
      Szansa jest zawsze. Ja wlasnie dostalem oferte i nie wiem czy ja przyjac.
      Pytanie jest czy masz kwalifikacje, aby wykonywac taka prace...
      • kierunek_zachod Gratulacje:-))) 16.06.06, 20:01
        Hehe, to ja dorzucam druga oferte - tez w zasadzie wolna, moge komus odstapic
        ;-)
        • konopielka80 Re: Gratulacje:-))) 16.06.06, 21:06
          A dlaczego nie chcesz sobie poszukać czegoś jeszcze z Polski?
        • Gość: ??? Re: Gratulacje:-))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.06.06, 22:38
          Dzieki, teraz mam problem co zrobic, ale wole taka sytuacje niz zostanie bez
          pracy ;-)

Widze, ze tez sie zdecydowalas.
          • kierunek_zachod Re: Gratulacje:-))) 17.06.06, 09:14
            Dokladnie - oby tylko takie problemy:-)))

A ja wlasnie nie zdecydowalam sie (jeszcze ;)) wiec jakby co zawsze moge kogos
            zarekomendowac ;-)
            • Gość: ??? Re: Gratulacje:-))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.06.06, 23:11
              To moze otworzymy firme zajmujaca sie "ofertami pracy z drugiej reki"? Jak
              trzeba to sie poswiece i zostane tam gdzie jestem ;-)
              • damaris20 Re: Gratulacje:-))) 18.06.06, 10:59
                Jak macie jakąś wolną ofertę ciekawej pracy, to chętnie się załapię:)
                • Gość: ??? Re: Gratulacje:-))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.06.06, 11:24
                  No to extra. Przyslij CV i bedziemy przygladac sie, ktora oferta moze Ci
                  odpowiadac ;-)

Jakies preferencje dotyczace kasy?
                  • Gość: Prettybubble Poszukajcie i mi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:44
                    Hej jakby kto wpadł przypadkiem na jakieś ogłoszenie o prace, to niech da
                    znać :) Ja wprawdzie doświadczenie mam zerowe- jestem studentką i nigdy nigdzie
                    nie pracowałam. Z drugiej strony dość dobrze znam język angielski. Problem jest
                    z moim chłopakiem, z którym chcę wyjechać o pracę- on języka nie zna wogóle za
                    to doświadczenie ma dość duże w zawodach tj: ochroniarz, magazynier-
                    sprzedawca, i tego typu podobnych. Czy myślicie że mamy jakieś szanse na
                    znalezienie pracy???
                  • kierunek_zachod Re: Gratulacje:-))) 19.06.06, 19:24
                    Otworzmy jakies LLP i moze za chwile bedzie z tego lepszy biznes niz z
                    tzw. "zawodu wyuczonego" ;-)
                    • Gość: ??? Re: Gratulacje:-))) IP: 194.203.201.* 20.06.06, 15:15
                      > Otworzmy jakies LLP i moze za chwile bedzie z tego lepszy biznes niz z
                      > tzw. "zawodu wyuczonego" ;-)

Wychodzi na to, ze juz mamy zainteresowanych... LLP, czy inna forma to juz
                      zostawie Tobie do wyboru ;-)

Jak bym zebral do kupy to pewnie mialbym juz z 10 ofert, ktorych nie przyjalem,
                      no i ta jest na krawedzi, wiec jest z czego wybierac ;-)

Poza tym, moja obecna firma juz jest na skraju desperacji i czesto jak ja kogos
                      odrzucam, to szef sie pyta, czy rzeczywiscie bylo az tak zle.

I kto tu mowi, ze w UK nie ma pracy?! ;-)
        • Gość: STOPA Re: Gratulacje:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:18
          JAK MASZ ZA DUZO OFERT TO JA CHETNIE.KONTAKT GG 7642156
          DZIEKI
          • Gość: Prettybubble Re: Gratulacje:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:21
            A mój kontakt GG: 1042850
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka