Gość: ???? IP: *.range86-138.btcentralplus.com 16.06.06, 23:00 Jak w temacie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palejo Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.server.ntli.net 16.06.06, 23:16 pewnie czasem jest i takie, ale na szczescie bywa i inne, np. zabawne ps. znasz jakies forum publiczne gdzie nie zdarza sie chamstwo i buractwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 11:18 Hehehe, a to by nam sie bardzo tutaj przydalo :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:55 Nawet tutaj chamsko odpisujecie. Dziwi mnie to troche. Ja bardzo lubie forum Wizaz.pl bo tam z chamstwem rzadko mozna sie spotkać. Radze odwiedzić i zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.bulldogdsl.com 17.06.06, 09:09 Kochanie, a nie wpadlo ci do blond-lebka, ze szukajacym pracy na wyspach nie bedzie sie chcialo czytac o szminkach i cellulicie ???? Moze bys jakies forum "w temacie" zapodala ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:46 Na wizażu jest forum dotyczace tago tematu, nazywa sie na emigraji czy coś takiego, wiec trzeba bylo sobie samemu najpierw sprawdzić a nie nastepna porcje chamstwa tu wrzucać. Pomysl czlowieku zanim coś napiszesz, i nie rob z siebie idioty! Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 11:19 ...powiedziala Olcia bardzo nie-chamsko i na spokojnie. ROTFL, wyjmij belke z oka swego tempasztuko zanim innych zaczniesz ganic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:29 Żal mi Was wszystkich. Dobrze że wyjechaliście, bo nam faktycznie przynajmniej powietrza nie zatruwacie! Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 11:42 A pewnie, ze dobrze. Co odwiedzam rodzinny Wroclaw, to mi po moim czystym wiejskim powietrzu fala smrodu w nozdrza bije. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 16:10 ty tez stamtad? Odpowiedz Link Zgłoś
nemii Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 22:32 Ehh niby tyle ludzi z wroclawia tu jest, a ja na zadna nie moge trafic ;) gdzie siedzicie? W UK czy Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark I am barbie doll in a barbie world made of plastic 17.06.06, 09:48 I am barbie doll, in a barbie world, made of plastic, it's fantastic !!! Gość portalu: dix napisał(a): > Kochanie, a nie wpadlo ci do blond-lebka, ze szukajacym pracy na wyspach nie > bedzie sie chcialo czytac o szminkach i cellulicie ???? Moze bys jakies > forum "w temacie" zapodala ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.range81-159.btcentralplus.com 16.06.06, 23:28 to spie..j z tego forum buraku i nie obrazaj nas, forum jes pozyteczne czasami niektozy chamsko odpisuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.aster.pl 17.06.06, 10:54 jack, przeczytaj swój post i zapłacz nad swoim prostackim losem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynazbagien Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.bulldogdsl.com 17.06.06, 00:20 a ja je lubie. i duzo mi pomoglo, jak Ci nie pasuje to sobie znajdz inne. Odpowiedz Link Zgłoś
donat351 Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 04:20 jak on smie krytykowac!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 09:44 To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. A ona często jest kontrowersyjna, lub boli, lub jest nadzwyczaj interesująca. Gość portalu: ???? napisał(a): > Jak w temacie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:52 Tu nie chodzi o to że wy piszecie prawde,bo to jest akurat ok. Chodzi o to w jaki sposób ja podajecie. Chodzi mi na przyklad o takie chamstwo: "nie wpadlo ci do blond-lebka, ze...". To jest wg ciebie szczera prawda? Sorry,ale ja nawet nie jestem blondynka. Takich tekstów jest na tym forum tyle, że aż przykro człowiekowi że to jego krajanie takie bzdury wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:19 Olciu, zmartwię Cie, ale blondynek madrych nie znam zadnych, za to pare brunetek i owszem, blondynki ladne Barbie: do lozka i do zdjecia, a nie jako material na zone. I chyba jest to zdanie prawie wszystkich mezszczyzn. A co do forum, to takie sie stalo przez walke 3 grup. Pierwsza grupa: (starej emigracji) ubekow i pseudopatriotow z "S" i niepolakow, 2 grupa to "Anglicy" od co najwyzej 2 lat nienawidzaca wszystkiego co polskie i 3 grupa to grupa nabijajaca sie z wyjezdzajacych do mycia garow i czyszczenia kibli, to my siedzacy w Polsce :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:11 Po co śpiwór?. W południowym Londynie pełno kartonów wala się po ulicach, mozesz zawsze jeden sobie pożyczyć A kogo to yebye, pytam grzecznie Re: To trwaj, kretynie Zaraz tam wredna suka. Zwykla tempa sztuka, ot co :P wracaj lepiej do mycia garow bo twoja gadka smierdzi polactwem To jest wlasnie chamstwo. ale te wszystkie wypowiedzi świadcza tylko i wyłącznie o Was i Waszym poziomie intelektualnym! Odpowiedz Link Zgłoś
misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:25 Moje kartony Ci się nie spodobały, dupeczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:29 Ile ty masz zwojów koleś co? Bo chyba mniej niz kura i blondynka! Ile razy mam ci pisać że blondynką nie jestem, żeby do ciebie dotarło, co? I,tak twój tekst o kartonach nie podobal mi sie w ogóle. Takie buractwo nie tobi na mnie wrażenia! Odpowiedz Link Zgłoś
misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:35 Nie musi, dupeczko, robic wrazenia na tobie ani na nikim innym, a teraz ja sie zapytam, gdzie ja napisalem ze jestes seksowna blondyneczka? No pytam sie gdzie, dupeczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:38 "nie wpadlo ci do blond-lebka, ze...". Odpowiedz Link Zgłoś
misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:42 To nie ja napisalem, moge ci przysiac na wszystko w co wierze i nie wierze. Moje teksty sa zdecydowanie dluzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.aster.pl 17.06.06, 11:08 Tak, nie inaczej moi drodzy. Nie ma bardziej prostackiego forum. Spójrzcie na siebie jacy jesteście żałośni. Ludzie chcą poszukać merytorycznych informacji a czytają żenujące przescigania się w tym kto jest lepszym Anglikiem czy Irlandczykiem. Kto jest większym krezusem bo dorwał się do garów i robi z siebie Boga. Bo zna angielski i myśli że jest przez to megainteligentem. To wszystko jest tak smutne i tak dobrze obrazuje Waszą mentalność. Tym wszystkim możecie poszpanować dzwoniąc przez telefon do swojej gminy ale nie poważnym ludziom, którzy nie mają czasu czytać tych bzdur bo pracują i nie płacza jak to w Polsce źle. Moje prywatne zdanie jest takie że wyjechali Ci co sobie nie radzili, bez wykształcenia i umiejętności, zaradności i energii. Oczywiście jest garstka rozsądnych ludzi pracujących w normalnych warunkach i broniących wizerunku Polski ale jest ich niewielu. Reszta to zbiorowisko prostaków. Żegnam, teraz napieprzajcie się dalej i kotłujcie w tym swoim zatęchłym tyglu. Tylko zdobądzcie się czasem na chwilę refleksji, poczytajcie swoje posty i zastanócie się co myślą o was czytający to forum. Oni myślą - jezu, jak dobrze, że ten kołtun jest już poza krajem i zatruwa nie nasze powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:21 ty nie generalizuj!!! wiele wartosciowych ludzi pojechalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "garstka rozsądnych" wedlug mnie garstka rozsadnych zostala w polsce! zastanow sie co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:25 Zgadzam się całkowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Zbiór największych prostaków w sieci 17.06.06, 11:43 To co tu jeszcze robisz? Samobiczowanie? Poszla won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat&Co Re: Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:03 dzieki Olciu, za podrzucenie tego wizazu, ale mialem zlew ;-) posty typu "chudniecie czy tyjecie?", "antykoncepcja w Anglii", "dylematy rozstan" istotnie w pelni odzwierciedlaja moje zainteresowania, i prezentuja cala game informacji jakich spragniony potencjalny imigrant chcialby otrzymac ;-) "jak wygladacie na tle charakterystycznych budowli swojego miasta?" rules www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=45 Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zbiór największych prostaków w sieci 17.06.06, 16:12 naprawde nie wiesz o czym piszesz. Sporo tu ludzi, ktorzy nie pracuja w garach. Zreszta, naprawde mysl sobie co chcesz, nam tu dobrze. Ni9 musim,y splacac nie wia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:04 ile ludzi utworzylo strony internetowe z poradami dla polakow, ile powstalo stron w necie o polakach w UK np. moj przedmowca:)) ja twierdze ze polacy odrzywaja w UK i wyrastaja z polactwa, ktore powszechne jest w polsce. nie mowie ze wszyscy, ale wieksza czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.range81-159.btcentralplus.com 17.06.06, 16:06 forum bylo jest i bedzie na wieki wiekow amen Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Nie przejmuj sie 17.06.06, 16:13 ktos musi wywalic frustracje ze zarabia 5,20 zl za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: Nie przejmuj sie IP: *.server.ntli.net 17.06.06, 16:46 Kicior, ale przyznasz, ze wielu ludzi na tym forum wywal swoje frustracje, bo zarabia 5.2 funta na godzine. pz. Ty tez z Wroclawia? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Nie przejmuj sie 17.06.06, 16:48 nie rozumiem, jesli sie nie podoba to po co tu siedza? Naprawde nie przetrzymuja na Wyspach. Ale w sumie masz racje - ja mam nieco inna filozofie. Pierwszy dzien , w ktorym nie bedzie mi sie podobac w UK bedzie moim ostatnim dniem w tym panstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 ps do ps 17.06.06, 16:50 tam skonczylem podstawowke i srednia, tam mam tzw. zameldowanie i mieszkanie, w ktorym od dawna nie mieszkam. Dlugo mieszkalem w Poznaniu a ostatnie 8 lat w miescie kurvikow =) Odpowiedz Link Zgłoś
nemii Re: ps do ps 17.06.06, 22:56 Do ktorej sredniej chodziles? jesli mozna spytac ;) A tutaj siedzisz w UK czy Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: ps do ps IP: *.server.ntli.net 17.06.06, 23:18 Ja chodzilem do II LO, ale to bylo dawno, dawno temu pozdro dla wszystkich z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: ps do ps 18.06.06, 11:06 Hoho, to prawie do mojego. Jestem z trojki. Pozdrawiam takoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: ps do ps IP: *.server.ntli.net 18.06.06, 14:51 Mialem wielu kumpli z III. To swego czasu bylo jedne z najlepszych liceow. pozdro takoz Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: ps do ps 19.06.06, 11:11 do tej w ktorej dyrektor okazal sie gejem (mysmy to juz we wczesnych latach 80. wiedzieli, ale skoro byl ok to nikt sie go nie czepial). A siedze na ogonie Angloo =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: Nie przejmuj sie IP: *.server.ntli.net 18.06.06, 14:55 Donat, ale zdaj sie, ze Ty tutaj swierzak jestes. Znasz to fajne przyslowie o Krakowie i jego budowie? Sie Pan nie nerwuje tak pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.bulldogdsl.com 19.06.06, 11:15 Dzięki wątkowi o buractwie ziomale z Wrocka się poodnajdywali. Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś