Dodaj do ulubionych

Uważam że te forum jest burackie i chamskie!!!

IP: *.range86-138.btcentralplus.com 16.06.06, 23:00
Jak w temacie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: palejo Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.server.ntli.net 16.06.06, 23:16
      pewnie czasem jest i takie, ale na szczescie bywa i inne, np. zabawne

ps. znasz jakies forum publiczne gdzie nie zdarza sie chamstwo i buractwo?
      • sith_space Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 08:51
        +1
        • ghrom Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 11:18
          Hehehe, a to by nam sie bardzo tutaj przydalo :O
      • Gość: Olcia Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:55
        Nawet tutaj chamsko odpisujecie. Dziwi mnie to troche. Ja bardzo lubie forum
        Wizaz.pl bo tam z chamstwem rzadko mozna sie spotkać. Radze odwiedzić i
        zobaczyć!
        • Gość: dix Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.bulldogdsl.com 17.06.06, 09:09
          Kochanie, a nie wpadlo ci do blond-lebka, ze szukajacym pracy na wyspach nie
          bedzie sie chcialo czytac o szminkach i cellulicie ???? Moze bys jakies
          forum "w temacie" zapodala ???
          • Gość: Olcia Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:46
            Na wizażu jest forum dotyczace tago tematu, nazywa sie na emigraji czy coś
            takiego, wiec trzeba bylo sobie samemu najpierw sprawdzić a nie nastepna porcje
            chamstwa tu wrzucać. Pomysl czlowieku zanim coś napiszesz, i nie rob z siebie
            idioty!
            • ghrom Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 11:19
              ...powiedziala Olcia bardzo nie-chamsko i na spokojnie. ROTFL, wyjmij belke z oka swego tempasztuko
              zanim innych zaczniesz ganic.
              • Gość: Olcia Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:29
                Żal mi Was wszystkich. Dobrze że wyjechaliście, bo nam faktycznie przynajmniej
                powietrza nie zatruwacie!
                • ghrom Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 11:42
                  A pewnie, ze dobrze. Co odwiedzam rodzinny Wroclaw, to mi po moim czystym wiejskim powietrzu fala
                  smrodu w nozdrza bije.
                  • kicior99 Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 16:10
                    ty tez stamtad?
                    • nemii Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 22:32
                      Ehh niby tyle ludzi z wroclawia tu jest, a ja na zadna nie moge trafic ;) gdzie
                      siedzicie? W UK czy Irlandii?
          • anna-dark I am barbie doll in a barbie world made of plastic 17.06.06, 09:48
            I am barbie doll, in a barbie world, made of plastic, it's fantastic !!!

Gość portalu: dix napisał(a):

> Kochanie, a nie wpadlo ci do blond-lebka, ze szukajacym pracy na wyspach nie
            > bedzie sie chcialo czytac o szminkach i cellulicie ???? Moze bys jakies
            > forum "w temacie" zapodala ???
    • Gość: jack Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.range81-159.btcentralplus.com 16.06.06, 23:28
      to spie..j z tego forum buraku i nie obrazaj nas, forum jes pozyteczne
      czasami niektozy chamsko odpisuja
      • Gość: Anty Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.aster.pl 17.06.06, 10:54
        jack, przeczytaj swój post i zapłacz nad swoim prostackim losem.
    • Gość: dziewczynazbagien Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.bulldogdsl.com 17.06.06, 00:20
      a ja je lubie. i duzo mi pomoglo, jak Ci nie pasuje to sobie znajdz inne.
      • donat351 Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! 17.06.06, 04:20
        jak on smie krytykowac!!!!!!!
    • anna-dark To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 09:44
      To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. A ona często jest kontrowersyjna, lub boli, lub jest nadzwyczaj interesująca.

Gość portalu: ???? napisał(a):

> Jak w temacie!!!!
      • Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:52
        Tu nie chodzi o to że wy piszecie prawde,bo to jest akurat ok. Chodzi o to w
        jaki sposób ja podajecie. Chodzi mi na przyklad o takie chamstwo: "nie wpadlo
        ci do blond-lebka, ze...".
        To jest wg ciebie szczera prawda? Sorry,ale ja nawet nie jestem blondynka.
        Takich tekstów jest na tym forum tyle, że aż przykro człowiekowi że to jego
        krajanie takie bzdury wypisują.
        • misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:19
          Olciu, zmartwię Cie, ale blondynek madrych nie znam zadnych, za to pare brunetek
          i owszem, blondynki ladne Barbie: do lozka i do zdjecia, a nie jako material na
          zone. I chyba jest to zdanie prawie wszystkich mezszczyzn. A co do forum, to
          takie sie stalo przez walke 3 grup. Pierwsza grupa: (starej emigracji) ubekow i
          pseudopatriotow z "S" i niepolakow, 2 grupa to "Anglicy" od co najwyzej 2 lat
          nienawidzaca wszystkiego co polskie i 3 grupa to grupa nabijajaca sie z
          wyjezdzajacych do mycia garow i czyszczenia kibli, to my siedzacy w Polsce
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:11
        Po co śpiwór?. W południowym Londynie pełno kartonów wala się po ulicach, mozesz
        zawsze jeden sobie pożyczyć

A kogo to yebye, pytam grzecznie

Re: To trwaj, kretynie

Zaraz tam wredna suka. Zwykla tempa sztuka, ot co :P

wracaj lepiej do mycia garow bo twoja gadka smierdzi polactwem

To jest wlasnie chamstwo. ale te wszystkie wypowiedzi świadcza tylko i
        wyłącznie o Was i Waszym poziomie intelektualnym!

• misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:25
          Moje kartony Ci się nie spodobały, dupeczko?
          • Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:29
            Ile ty masz zwojów koleś co? Bo chyba mniej niz kura i blondynka! Ile razy mam
            ci pisać że blondynką nie jestem, żeby do ciebie dotarło, co? I,tak twój tekst
            o kartonach nie podobal mi sie w ogóle. Takie buractwo nie tobi na mnie
            wrażenia!
            • misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:35
              Nie musi, dupeczko, robic wrazenia na tobie ani na nikim innym, a teraz ja sie
              zapytam, gdzie ja napisalem ze jestes seksowna blondyneczka? No pytam sie gdzie,
              dupeczko?
              • Gość: Olcia Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:38
                "nie wpadlo
                ci do blond-lebka, ze...".
                • misjonarz_prostytutek Re: To forum jest cool ponieważ piszemy prawdę. 17.06.06, 10:42
                  To nie ja napisalem, moge ci przysiac na wszystko w co wierze i nie wierze. Moje
                  teksty sa zdecydowanie dluzsze.
                  • Gość: Anty Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.aster.pl 17.06.06, 11:08
                    Tak, nie inaczej moi drodzy. Nie ma bardziej prostackiego forum. Spójrzcie na
                    siebie jacy jesteście żałośni. Ludzie chcą poszukać merytorycznych informacji a
                    czytają żenujące przescigania się w tym kto jest lepszym Anglikiem czy
                    Irlandczykiem. Kto jest większym krezusem bo dorwał się do garów i robi z
                    siebie Boga. Bo zna angielski i myśli że jest przez to megainteligentem. To
                    wszystko jest tak smutne i tak dobrze obrazuje Waszą mentalność. Tym wszystkim
                    możecie poszpanować dzwoniąc przez telefon do swojej gminy ale nie poważnym
                    ludziom, którzy nie mają czasu czytać tych bzdur bo pracują i nie płacza jak to
                    w Polsce źle. Moje prywatne zdanie jest takie że wyjechali Ci co sobie nie
                    radzili, bez wykształcenia i umiejętności, zaradności i energii. Oczywiście
                    jest garstka rozsądnych ludzi pracujących w normalnych warunkach i broniących
                    wizerunku Polski ale jest ich niewielu. Reszta to zbiorowisko prostaków.
                    Żegnam, teraz napieprzajcie się dalej i kotłujcie w tym swoim zatęchłym tyglu.
                    Tylko zdobądzcie się czasem na chwilę refleksji, poczytajcie swoje posty i
                    zastanócie się co myślą o was czytający to forum. Oni myślą - jezu, jak dobrze,
                    że ten kołtun jest już poza krajem i zatruwa nie nasze powietrze.
                    • Gość: MK Re: Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:21
                      ty nie generalizuj!!!
                      wiele wartosciowych ludzi
                      pojechalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      "garstka rozsądnych"
                      wedlug mnie garstka rozsadnych zostala w polsce!

zastanow sie co piszesz.
                    • Gość: Olcia Re: Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:25
                      Zgadzam się całkowicie!
                      • ghrom Re: Zbiór największych prostaków w sieci 17.06.06, 11:43
                        To co tu jeszcze robisz? Samobiczowanie? Poszla won.
                      • Gość: Pat&Co Re: Zbiór największych prostaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:03
                        dzieki Olciu, za podrzucenie tego wizazu,
                        ale mialem zlew ;-)
                        posty typu "chudniecie czy tyjecie?", "antykoncepcja w Anglii", "dylematy
                        rozstan" istotnie w pelni odzwierciedlaja moje zainteresowania, i prezentuja
                        cala game informacji jakich spragniony potencjalny imigrant chcialby otrzymac ;-)

"jak wygladacie na tle charakterystycznych budowli swojego miasta?" rules

www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=45
                    • kicior99 Re: Zbiór największych prostaków w sieci 17.06.06, 16:12
                      naprawde nie wiesz o czym piszesz. Sporo tu ludzi, ktorzy nie pracuja w garach.
                      Zreszta, naprawde mysl sobie co chcesz, nam tu dobrze. Ni9 musim,y splacac nie
                      wia
    • Gość: MK Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:04
      ile ludzi utworzylo strony internetowe z poradami dla polakow, ile powstalo
      stron w necie o polakach w UK
      np. moj przedmowca:))
      ja twierdze ze polacy odrzywaja w UK i wyrastaja z polactwa, ktore powszechne
      jest w polsce.
      nie mowie ze wszyscy, ale wieksza czesc.
    • Gość: jack Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.range81-159.btcentralplus.com 17.06.06, 16:06
      forum bylo jest i bedzie na wieki wiekow amen
      • kicior99 Nie przejmuj sie 17.06.06, 16:13
        ktos musi wywalic frustracje ze zarabia 5,20 zl za godzine
        • Gość: palejo Re: Nie przejmuj sie IP: *.server.ntli.net 17.06.06, 16:46
          Kicior, ale przyznasz, ze wielu ludzi na tym forum wywal swoje frustracje, bo
          zarabia 5.2 funta na godzine.

pz. Ty tez z Wroclawia?
          pozdro
          • kicior99 Re: Nie przejmuj sie 17.06.06, 16:48
            nie rozumiem, jesli sie nie podoba to po co tu siedza? Naprawde nie
            przetrzymuja na Wyspach. Ale w sumie masz racje - ja mam nieco inna filozofie.
            Pierwszy dzien , w ktorym nie bedzie mi sie podobac w UK bedzie moim ostatnim
            dniem w tym panstwie.
            • kicior99 ps do ps 17.06.06, 16:50
              tam skonczylem podstawowke i srednia, tam mam tzw. zameldowanie i mieszkanie, w
              ktorym od dawna nie mieszkam. Dlugo mieszkalem w Poznaniu a ostatnie 8 lat w
              miescie kurvikow =)
              • nemii Re: ps do ps 17.06.06, 22:56
                Do ktorej sredniej chodziles? jesli mozna spytac ;) A tutaj siedzisz w UK czy
                Irlandii?
                • Gość: palejo Re: ps do ps IP: *.server.ntli.net 17.06.06, 23:18
                  Ja chodzilem do II LO, ale to bylo dawno, dawno temu
                  pozdro dla wszystkich z Wrocka
                  • ghrom Re: ps do ps 18.06.06, 11:06
                    Hoho, to prawie do mojego. Jestem z trojki.
                    Pozdrawiam takoz.
                    • Gość: palejo Re: ps do ps IP: *.server.ntli.net 18.06.06, 14:51
                      Mialem wielu kumpli z III. To swego czasu bylo jedne z najlepszych liceow.
                      pozdro takoz
                • kicior99 Re: ps do ps 19.06.06, 11:11
                  do tej w ktorej dyrektor okazal sie gejem (mysmy to juz we wczesnych latach 80.
                  wiedzieli, ale skoro byl ok to nikt sie go nie czepial). A siedze na ogonie
                  Angloo =)
                  • kicior99 Re: ps do ps 19.06.06, 11:24
                    z czternastkim znaczy sie, matura 83
          • donat351 Re: Nie przejmuj sie 18.06.06, 05:22
            no mwlasnie buraki. a ja mam 5.3
            • Gość: palejo Re: Nie przejmuj sie IP: *.server.ntli.net 18.06.06, 14:55
              Donat, ale zdaj sie, ze Ty tutaj swierzak jestes. Znasz to fajne przyslowie o
              Krakowie i jego budowie?
              Sie Pan nie nerwuje tak
              pozdro
    • Gość: Zenek Re: Uważam że te forum jest burackie i chamskie!! IP: *.bulldogdsl.com 19.06.06, 11:15
      Dzięki wątkowi o buractwie ziomale z Wrocka się poodnajdywali. Alleluja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka