worm83 17.06.06, 17:16 jesli szukasz pracy w anglii mam dla ciebie stronke z kilkoma poradami "co i jak robi sie na wyspach". strona z wlasnego doswiadczenia. pracujwanglii.blogspot.com pracujwanglii.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breet Re: praca w anglii 18.06.06, 11:31 Hej.Może Ty bedziesz mógł mi odpowiedziec na pytanie o polskich agencjach pracy np.easy job moze ktoś z twoich znajomych wyjechał dzieki tej agencji lub cos slyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: praca w anglii 03.07.06, 12:14 na temat agencji wiem tyle ze istnieja. jesli zapiszesz sie od agencji beda Cie wysylac do roznych prac. nie bedizesz wiedzial ile godzin pracujesz kiedy i za ile. sa oczywiscie rowniez agencje ktore szukaja pracy na stale ale zanim one znajda ci prace, potrwa to okolo 3 tygodni, bo zajma sie Twoimi aktami. pracujwanglii.blogspot.com sprawdz kelly services, select, sprawdz nawet przez neta, poszukaj w google. wyjezdzaj w ciemno, nie musisz placic polakom za to ze znajda ci prace, sam sobie znajdz. Odpowiedz Link Zgłoś