Dodaj do ulubionych

firma access z łodzi

18.07.06, 19:59
czy ktoś ma doświadczenia z firmą Access z Lodzi?
Firma oferuje pracę w Anglii i Islandii dla osób bez znajomości języka.
Podpisuje się umowe cywilno-prawną i płaci 700 zł.
Podobno to koszty przejazdu i rejestracji w Home Office.
Ogłaszają sie w gazecie wyborczej
Jeśli ktoś wyjechał z tą firmą to prosze o kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia_mac Re: firma access z łodzi IP: *.tvgawex.pl 20.07.06, 19:19
      Też znalazłam ich ogłoszenie wgazecie wyborczej, dzwoniłam i nie wiem co robić!
      Niby mają wpis w Ministerstwie, ale w wykazie ich nie ma! Nie wiem czy to nie
      jacyś naciągacze... W necie nie można nic o nich znaleźć!
      • gaucho9 Re: firma access z łodzi 27.07.06, 09:33
        są w wykazie ,sprawdzałem ale w zasadzie dopiero od kilku dni.
        Wcześniej sprawdzałem ale ich nie było,wiec zadzwoniłem tam i powiedziałem
        ,że ich nie ma.Za kilka dni pojawili sie w wykazie.
        działaja tylko miesiąc
        W wojewódzkim urzędzie pracy w Łodzi nie mają konkretnych informacjii onich
        też nie wiem co robić.
        gaucho
    • Gość: Doctor Zlodzieje! NIE wolno brac pieniedzy od was! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.07.06, 09:51
      Nie moga brac pieniedzy od pracownikow - to nielegalne! Nie dajcie sie okrasc.
      • Gość: madzia_mac Re: Zlodzieje! NIE wolno brac pieniedzy od was! IP: *.tvgawex.pl 27.07.06, 15:32
        ale oni biorą kaśe za bilet i home office! mi w UP w Łodzi powiedzieli ze sa
        pewni i nie ma na nich skarg! a wiec moze warto sprobowac????? na wyjazd czeka
        sie min 2 miesiace! nie wiem co robic!
        • Gość: Doctor Odradzam IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 28.07.06, 04:31
          a ty zrobisz jak zechcesz
          • jeremy.white Re: Odradzam 14.08.06, 22:28
            Mój ojcec także się zastanawi nad wyborem tej firmy
            są jeszcze jakieś opinie?
            • profes79 Re: Odradzam 14.08.06, 23:08
              Ja bym tez odradzal. Firma niepewna (skarg nie ma ale pytanie od jak dawna
              dziala). 700 PLN na dzien dobry? kwotowo niby sie zgadza z przelotem i HO ale
              ja bylbym ostrozny.
              • Gość: jermey Re: Odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:54
                ee no odrazu skazywać firme..

moze znajdzie sie kto kto korzystal z ich uslug?
                ewentualnie kto kto chce-skorzystac-wtedy razem by sie trzymalo.
    • Gość: dziewczyna Re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 16.08.06, 19:19
      nie no nie moge!!!przeciez tyle sie o tym trąbi, jesli firma kaze placic za
      swoje uslugi LAMIE PRAWO, czyli jest NIEUCZCIWA,czyli pakujesz sie w klopoty!!!

www.miecio.tv/facet,1155420210,1.html
    • Gość: justyna Re: firma access z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:26
      To są zwykli złodzieje!!! Płaci się 700 zł za przejazd autokarem i niby za
      tłumaczenie dokumentów - ciekawe jakich??? Za Home office musimy sami płacić a
      ci oszuści twierdzą że sami wszystko załatwiają. Wysyłają ludzi do Anglii i
      obiecują super warunki, że niby 6 funtów za godzinę a tak naprawdę to tyramy po
      12 godzin przy czyszczeniu kubli i jak zerwiemy umowę to musimy płacić
      odszkodowanie! Jestwm wściekła bo oszukują!!!!!!!!
      • Gość: gaucho Re: firma access z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:31
        hmmmmm.ale czy to dotyczy konkretnie tej firmy?
        • Gość: anonim Re: firma access z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:06
          Ja też do nich dzwoniłam i jak się facet dowiedział że znam realia Londynu i
          chcę dojechać do męża który tam przebywa już ponad 1,5 roku to mi delikatnie
          odradził. Ciekawe dlaczego? Przestraszył się że nie dam się zrobić w jajo i
          znam kogoś z doskonałym językiem kto w razie czego mi pomoże? A już rozbawił
          mnie tym, że mówił żeby wziąść ze sobą tylko 100 Ł bo to mi wystarczy na
          tydzień a po tygodniu dostanę wypłatę. Terefere. Zdecydowanie odradzam! W Angli
          jest już tylu szukających pracy Polaków, że śmieszy mnie, że jakaś firma chce
          się bawić w sprowadzanie pracowników z Polski i to bez znajomości języka.
          Takich jest już tam na pęczki, jak chcesz powiększyć ich grono to jedź, a potem
          opisz na forum w czym był haczyk żeby ostrzec innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka