anulka210 09.08.08, 13:22 Posiadam 8 wolnych miejsc w samochodzie Opel Vivaro z klimatyzacją i TV na co tygodniowy dojazd do Austrii do Wiednia oraz z Wiednia do Polski. Chętnych proszę o kontakt na gazetowego maila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamatha Re: Transport osób do Wiednia. 09.08.08, 21:34 Z jakiego miasta w Polsce zabierasz chetnych W jakie dni sa wyjazdy, Jaka cena, ewentualny tel. kontaktowy poprosze. Odpowiedz Link
anulka210 Re: Transport osób do Wiednia. 10.08.08, 11:54 witam podaj maila napisze Ci wszystkie szczegóły ale mysle ze Kraków wchodzi w gre..Pozdrawiam.. Odpowiedz Link
anulka210 Re: Transport osób do Wiednia. 11.08.08, 18:18 Witam Serdecznie Niestety nie dochodza do Pani maile(cos z adresem) wiec napisze tutaj... Zaczynamy kursować do Wiednia od polowy września, dni wyjazdu uzgadniamy z pasażerami indywidualnie i staramy sie dostosowac do potrzeb naszych klientów. Cena przejazdu z Krakowa do Wiednia to 150zł. W razie jakichkolwiek pytań prosze dzwonić 781-927-437 lub pisac: promowizja@o2.pl Pozdrawiam... Odpowiedz Link
tabere Re: Transport osób do Wiednia. 06.09.08, 18:52 Daj tego newsa na wieden.com.pl Myślę, że odzew będzie większy niż tutaj. Odpowiedz Link
wasep Re: Transport osób do Wiednia. 06.11.08, 17:18 Zapodaj takie ogloszenie na wieden.com.pl Powinno dac wiekszy efekt. Odpowiedz Link
trigo Re: Transport osób do Wiednia. 11.11.08, 19:37 A ja mam pytanie - jedziemy z grupa niepełnosprawnych na jeden dzień do Wiednia autokarem na 50 osób - gdzie można zaparkować w okolicach Schoenbrunn oraz wzgórza Kahlenberg - jakie tam są opłaty? TGo dosc pilne, wyjeżdżamy za 10 dni Aha - jak najlepiej jechać z Pragi do Wiednia? Odpowiedz Link
lamatha Re: Transport osób do Wiednia. 13.11.08, 18:33 Z Pragi do Wiednia wiedzie piekna autostrada, problemow z dojazdem nie ma. W Wiedniu zaraz przy Schönbrunn jest parking dla autokarow, cen oplat nie znam. Na wzgorzu tez jest parking, ten chyba bezplatny. Odpowiedz Link
ewiirka Re: Transport osób do Wiednia. 04.12.08, 16:14 hej potzrebuje dostac sie do wiednia w okresie siwiat, moj nr gg 2408560 Odpowiedz Link