Dodaj do ulubionych

Komorki w Anglii

IP: *.gdynia.mm.pl 05.08.06, 18:14
Mam moze pytanie z innej beczki, jak jest w GB z komorkami? Podobno przez O2 mozna dosyc tanio dzwonic do Polski, a czy ma ktos moze telefon w sieci "3" i jak wygladaja tam oplaty i czy jest na ta siec jakis numer dostepowy do tanszych rozmow do polski oczywiscie :) ?
Obserwuj wątek
    • peter78 Re: Komorki w Anglii 06.08.06, 11:08
      co do "3", to uwazaj, bo nie maja roamingu i jak bedziesz w PL to nie bedzie
      dzialac. Nie wem, czy dzialaja tanie numery, czy nie. Pewnie tak. Ja mam komorke
      na abonament w o2 i to, co wydzwonie do PL poprzez tani numer jest mi po prostu
      "zdejmowane" z minut, za ktore place abonament. Zadnych dodatkowych kosztow.
      • Gość: omas Re: Komorki w Anglii IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.06, 11:31
        przegladalem oferty pay as you go i wlasnie w sieci "3" spodobala mi sie motorola c975 za 40Ł, mam nadzieje jedynie, ze nie beda nie wiadomo ile sciagac kasy, ale sie wszystko zobaczy na miejscu :)
    • Gość: Nobi Re: Komorki w Anglii IP: *.server.ntli.net 06.08.06, 22:26
      jak chcesz do Polski dzwonic z Angli to proponuje tyklo o2 bo jest naj taniej
      ustawiasz sobie tarywki jakie chciesz i sobie dzwonisz ja mam co miesiac 300
      min. darmowych i jest OK:) polecam
    • moneybookers Re: Komorki w Anglii 14.08.06, 16:27
      Zgadzam się z Nobim ;)) O2 rządzi alternatywą jeśli masz dostęp do netu jest
      www.jajah.com stawka za minutę z polskiego tel. stacjonarnego do sieci
      angielskiej O2 wynosi 0.02 EUR czyli jakieś 10 gr. ;))) sam tak dzwonię i jakość
      jest perfekt lepiej niż przez skype itp. no po prostu códo. Nie trzeba nic
      instalować w kompie, rejestracja banalna podaje się adres mailowy na który
      przychodzi link aktywacyjny no i trzeba ustalić swoje hasło adres mailowy jest
      zarazem loginem do strony. potem wchodzi się na stronkę podaje swój nr.
      stacjonarny nr do osoby do której chcemy dzwonić naciska się przycisk call ipo
      chwili dzwoni nasz tel odbieramy i słuszymy komunikat że właśnie łączą nas z
      numerem który wybraliśmy. Proste łatwe i tanie. Aby doładować konto można to
      zrobić najszybciej za pomocą www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/
      rejestrujesz się (strona jest po polsku ;)) wpłacasz pieniądze na konto ( konto
      mają w bre banku ) i pieniądze są na koncie po 2-4 dniach Są bezpieczni tani
      solidni i
      stosunkowo szybcy.
      Na stronie www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/ jest wszystko
      dokładnie opisane zrozumiale przystępnie no i po polsku ;)))) co jest
      też istotne. Serwis ten używam też do przelewów pomiędzy anglią a polską w dwie
      strony prowizja to tylko 7PLN
      Polecam
      JAJAH - www.jajah.com
      MONEYBOOKERS - www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/
      OPIS DZIAŁANIA JAJAH PO POLSKU - www.jajah.voipserwis.pl/
    • Gość: bartek Re: Komorki w Anglii IP: *.chello.pl 14.08.06, 16:50
      czesc ja mam komorke w 3 i tez dzwonie do polski i sciaga mi darmowych min ale
      kupuja do tego karte euro city za 3 50 l i przez nia dzwonie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka