mysza266 08.08.06, 18:07 hej dziewczyny jestem w 14 tygodniu ciazy i mam mdlosci caly dzien wogole nie wymiotowalam ale mdlosci mam caly dzien znacie jakis zloty srodek na to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoaann Re: mdlosci 09.08.06, 00:05 podobno pomaga zjedzenie rano przed wstaniem z łóżka lekkiego,węglowodanowego posiłku i wypicie słabej herbaty. Podobno pomaga też imbir dodawany do potraw. Ale to tylko teoria.Mimo dwóch ciąż mdłości nie przeżyłam. Może na forum ciąża i poród ktoś Ci pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
viwka Re: mdlosci 09.08.06, 08:38 HEj, ja jestem w 13 tc. Zajrzyj na forum "Luty 2007" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39984 tam znajdziesz porady .... Bo chyba termin wypada Ci też w lutym ;) swoją drogą mi juz ze 2 tygodnie temu przeszły nudności /szcześliwie - tylko nudności - nie wymiotowałam/.....ale na to nic mi nie pomagało... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sunny30 Re: mdlosci 09.08.06, 10:28 Hej:-) Mysza ja w ciazy mialam nudnosci i wymiotowalam przez cale 4 miesiace. Jesc moglam tylko owoce a pic miete. Ale wiesz co? Mi na nudnosci pomagalo zjedzienie...jablka! Kumpela mi tak doradzila i jesli chodzi o mnie , okazalo sie to skuteczne. Pozdrawiam serdecznie i nie martw sie! Za kilka miesiecy zapomnisz o wszystkim:- ))) moje sloneczko img1.spx.pl/u/PIC_0022_640_x_4_11803.jpg Odpowiedz Link Zgłoś