Dodaj do ulubionych

Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ?

07.09.06, 13:29

Powiedzcie, ze potrzebuje lekarza.
Powiedzcie, ze potrzebuje dobrego lekarza.
Zdiagnozujcie,ze wymagam przynajmniej wakacji, albo nawet ze juz zadne
wakacje I lekarz mi nie pomoze, bo schizy mna szarpia, I dostrzegam
nieistniejace zjawiska, ale..

Tematyka tej konkretnej schizy : Styl chodzenia Angielek … czy tylko mi sie
tak wydaje,czy naprawde tak jest, ze jest jakis taki..no inny ? taki… nie
wiem, akobiecy.

Ja juz pomiajm styl chodzenia Angielek w piatki I soboty o 11 wieczor , ktory
jest identyczny z sposobem chodzenia mezczyzn ubarwionym faktem ze odbywa sie
to zwykle na nieniskich szpilkach.

Wlasciwie to chodza generalnie bardzo pewnym krokiem, ale no nie wiem,
zupelnie brakuje im tej kobiecej gracji, ktora wczesnie jwydawala sie czyms
oczywistym.

I to tak wydaje mi sie jest jeden z czynnikow powodujacych ze po prostu sa
mniej atrakcyjne, mimo ze przeciez nierzadko sa naprawde I zgrabne I ladne .

Macie tez podobne wrazenie moze ??
Obserwuj wątek
    • xiv Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 13:36

no jesli dla Ciebie "bujanie tylka" jest akobiece - to nie wiem co myslec...
      • korkix78 Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 13:49

Ale co to za bujanie tylka, jesli one wlasciwie maszeruja ? tyle ze szybko ?
    • bigstrand Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 13:45
      korkix78 napisał:

>
      > Powiedzcie, ze potrzebuje lekarza.
      > Powiedzcie, ze potrzebuje dobrego lekarza.
      > Zdiagnozujcie,ze wymagam przynajmniej wakacji, albo nawet ze juz zadne
      > wakacje I lekarz mi nie pomoze, bo schizy mna szarpia, I dostrzegam
      > nieistniejace zjawiska, ale..

jest napewno zle ale lobotomia w twoim przypadku moze zdzialac cuda. Ale
      najpierw mozemy zaordynowac serie elektrowstrzasow
      • madelon1 Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 13:51
        czepiasz sie korkix

Przynajmniej Angielki nie maja borsukow na glowie ;)

Popatrz na Holenderki, te to naprawde jak krowy chodza.
        • Gość: klara Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 07.09.06, 13:53
          Co do braku borsukow to sie nie zgodze - mieszkam w Essex :)
          • Gość: Hanka Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.jmu.ac.uk 07.09.06, 14:04
            oswieccie mnie co to jest ten borsuk, ktorego tu wszyscy szkaluja????
            • rpq Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 14:06
              coś mi mówi że to o zęby chodzi i usta w tzw. ciup. Ale też chętnie się dowiem.
            • madelon1 Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 14:17
              borsuk to tzw. balajaz czarno bialy, zazwyczaj towarzysza mu tipsy i pomaranczowa opalenizna z
              solarium ;)

zauwaz takze skunksa - blond na gorze, czarny pod spodem
              • Gość: Hanka Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.jmu.ac.uk 07.09.06, 14:46
                No to chyba wlasnie Brytyjki celuja w tego typu subtelnych kolorach wlosow?
              • spacecoyote Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 14:54
                Jako kobieta pewnie mam uposledzona zdolnosc wlasciwego oceniania takich
                rzeczy, ale mnie sie wydaje, ze kobiety na tzw Zachodzie ogolnie sa o wiele
                mniej kobiece od Slowianek - generalizujac oczywiscie.

O Niemkach czy Holenderkach nawet nie wspomne, ale Angielki, kiedy staraja sie
                byc sexy, z reguly sa wulgarne i zupelnie pozbawione smaku; mlode czesto sa
                grube, a stare kosciste i asexualne; a nawet te blond laleczki barbie z co
                wykwintniejszych pubow sa jakies takie nijakie, zero uroku osobistego. Wiec
                moze chod idzie w parze?

Kiedys stalam sobie na przystanku, a kolo mnie panienka, lat moze 16. Stala w
                rozkroku, zula gume rozdziawiajac paszcze, plula na chodnik i gwizdnela za
                przejezdzajacym obok facetem. Sama subtelnosc. I nie byloby w tym nic godnego
                uwagi, gdyby nie miala na sobie szarych dresow z wielkim brokatowym "SEXY"
                przez cala szerokosc pokaznego tylka.
                • korkix78 Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 15:05

Przyjmij moje skromne poklony w Twym kierunku.
                  Brak uroku osobistego (czy tez: tego czegos, jak kto woli) to rowniez idealne
                  slowa swietnie uzupelniajace moje myslenie o nich.

A co do kobiet na Zachodzie hmm.. Wloszki, Hiszpanki, Francuzki zupelnie juz
                  inaczej sie prezentuja niz Angielki.

Z szczegolnym wskazaniem na Francje,z ktorej wrocilem w niedziele.
                  Ow wlasnie 'styl chodzenia' tam i tu, to dwa odmienne swiaty.

A miedzy dwoma krajami w sumie tylko miedza a w niej troche obokatlantyckiej
                  wody..
                  • spacecoyote Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 15:13
                    A tak, Francuzki z reguly maja b duzo wdzieku. Hiszpanki i Wloszki tez sporo,
                    przynajmniej dopoki sa mlode.
                • edavenpo Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 15:27

A ja mysle ze stereotypujesz.

Jest mnostwo ladnych zgrabnych Angielek ktore maja charakterystyczna delikatna
                  urode angielskiej rozy i maja wdzieku bardzo duzo.

Pracuje z mnostwem ladnych Angielek - dobrze wykstalconych, pelnych wdzieku i
                  bardzo kobiecych.

Opisana przez Ciebie dziewczyna to taka Vicky Pollard wiec absolutnie nie jest
                  przedstawicielka calej populacji kobiecej w UK. To tak jakby Polki oceniac tylko
                  i wylacznie po tipsiarach w bialych kozakach i z wspomnianym juz borsukiem na
                  glowie i opalenizna z solarium ktorych w POlsce jest mnostwo. Fakt, UK ma
                  problem z otyloscia i na pewno jest tu wiecej dziewczyn z nadwaga ale chyba nie
                  tylko i wylacznie od rozmiaru ubran zalezy kobiecosc?
                  • spacecoyote Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 15:38
                    No pewnie, ze to uogolnienie, i ze jest mnostwo wyjatkow (sama z jedna taka
                    pracuje, ktora wyglada jak z francuskiego zurnala!). Ale jednak - ogolne
                    wrazenie na mnie robia wlasnie takie.

A co do otylosci... Pewnie, mozna byc pulchna i bardzo kobieca i atrakcyjna.
                    Ale tutaj im grubsza dziewczyna, tym chetniej pokazuje tluste boki i brzuch
                    spod kusej koszulki, nie mowiac juz o zjawiskach spotykanych w klubach z
                    ciezsza muzyka - monstrualnie otylych mlodych dziewczynach, ktore wbijaja sie w
                    gotyckie gorsety i ponczochy-kabaretki. Albo bluzeczki sznurowane na plecach,
                    ze sznurowka wrzynajaca sie miedzy walki tluszczu...

Malo ktora Polka, czy ogolnie Slowianka, tak by wyskoczyla.
    • jagienkaa Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 13:52
      rozmawiałam ostatnio z dwoma Polakami-sąsiadami i oni powiedzieli to samo:) ja
      w ogóle tego nie widzę, ale widocznie mężczyźni jakoś to doceniają;)
      • korkix78 Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 07.09.06, 13:56
        E chyba nie wszyscy :)
        Zobacz co o tym inni pisza, raczej jestem osamotniony w moim twierdzeniu, ale
        dzieki o tym info o znajomych Polakach - jesli to choroba, to jakas bardziej
        powszechnia chociaz :)

Ale dzieki Wam przynajmniej widze, ze to nie jest tak ze chodza jakos lekko
        pokracznie, tylko po prostu mi sie to nie podoba bo mam gust jakis taki
        korkixowy i tyle :P

Thx all juz teraz
        • Gość: Hombre UK swinki ja swinki ... IP: 212.183.134.* 08.09.06, 00:08
          niektore angielki sa niezle doopy ... a jeszcze pokazuja majty i poope
          ciagle ... wyykendy sa good ... rooszaja sie spox ... mooszroomy i jadeem ...
          tylko niektore wala ryba hrhr ... a fe ...
        • Gość: elibre Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.server.ntli.net 12.09.06, 12:20
          nie, nie, korkix masz zupelna racje. Osobiscie na poczatku bylem przerazony
          dziewczynami/kobietami z UK. Dobrze, ze przywiozlem sobie jedna z PL ;)

Czasem zdaza sie jakies ladniejsze "sztuki", czesto gdy idzie taka po ulicy
          okazuje sie.. Polka.

pozdr.
    • vierablu Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 08.09.06, 00:14
      Ja natomiast sadze, ze kobiety tutaj chodza przewaznie w plaskich, wygodnych
      butach, i nie mecza sie na obcasach od switu do nocy. A buty maja ogromny wplyw
      na to, jak sie chodzi.
      • eeela Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 12.09.06, 13:13
        > Ja natomiast sadze, ze kobiety tutaj chodza przewaznie w plaskich, wygodnych
        > butach, i nie mecza sie na obcasach od switu do nocy. A buty maja ogromny wplyw
        >
        > na to, jak sie chodzi.

Wlasnie ostatnio dyskutowalismy te wazka sprawe (obcasow i ich wplywu na chod) w
        malym gronie przyjaciol. Doszlismy do powszechnej w tym zgody, ze (podkreslam!)
        GENERALIZUJAC, obcasy - jakkolwiek czesto na nogach miejscowych atochtonek
        widziane - jakims dziwnym trafem nie maja zadnego wplywu na ich chod, ktory
        pozostaje pozbawiony gracji i ehhh, jak by tu rzec i pozostac poprawna
        politycznie... chyba sie nie da... no prostacki taki.
        ;-P
        • ghrom Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 12.09.06, 17:41
          > no prostacki taki.

Hyhyhy... To pewnie dlatego, ze arystokracja w UK wlasciwie nie istnieje...
          Wybili ja komunisci... Hrhrhrhr...

Whatever, smiesznie mi sie zrobilo, co do chodu sie nie wypowiadam ;]
          • eeela Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 12.09.06, 17:46
            Arystokracja, jak wszedzie i zawsze, jest w znaczacej mniejszosci, i umyka
            generalizowanym spostrzezeniom.
    • magda2219 Jacy my wszyscy ladni :) 12.09.06, 14:18
      oj korkix, nie obraz sie prosze ale naprawde nie wiem co gorsze - twoja schiza
      czy styl chodzenia angielek.

dla mnie angielki i anglicy chodza normalnie.

a moze chodzi tobie o to, ze one sa soba, zachowuja sie swobodnie, sa relax,
      NIE przejmuja sie co ludzie sobie pomysla i powiedza ( sasiadka do drugiej
      sasiadki: "paani co ona na siebie wlozyla??! paaani jak ona wyglada? patrz
      paani, jak ona sie nie wstydzi, to taka porzadna kobieta?!")

a przy okazji - wiecie ze polacy w uk zyskali nickname 'potato heads'?

chodzi podobno o krztalt glow naszych rodakow,

i teraz wlasnie nie wiem, bo tu zaczyna sie moja schiza :)...
      (korkix lacze sie z toba w bolu :)

zaczelam przygladac sie tym glowkom...i nie uwierzycie,

no no ..takie jakby plaskie, w krztalcie podobne do...

nie wiem, isc do lekarza, myslicie?
      :)

pozdro
      • Gość: jeannie300 Re: Jacy my wszyscy ladni :) IP: *.range86-139.btcentralplus.com 12.09.06, 14:34
        Magda2219: to bylo dobre :DDD ale sie usmialam :D
        • pinheadd Re: Jacy my wszyscy ladni :) 12.09.06, 17:33
          ha ha ha to jest niezle i potwierdza moja teze - oto delikwenci z Polish dating
          polishdating.co.uk/

prosze - co za galant, lat 23 - zakola!, pozuje przy starej furze w !uwaga!
          katance z kozuszkiem zywcem wyrwanej ze srodka lat 90-tych
          polishdating.co.uk/users/mistralx/
          Nastepny - tyle ze zamiast fury motor 'pozyczony' z pobliskiego parkingu,
          zamiast katanki papa skorzana, lat 24 - zakola az milo
          polishdating.co.uk/users/fenix24/

Ten - Fila (dla debila) mieszka cytuje 'w Angli-Coventry City.' pisownia oryginalna
          polishdating.co.uk/users/brus29/
          Czapeczka jest, polarek z napisem jest, zawod 'inne' ciekawe co? Dr Karol - I
          don't think so...
          polishdating.co.uk/users/DrKarol/
          Tutaj double whammy p lysy leb i zakola - w wieku 21 lat!!!!
          polishdating.co.uk/users/thebest001/
          POezja!!!!
          • rachunek22 Witaj Herr Himmlerku, co ty cyklista jestes 12.09.06, 19:08
            ze tak chlopczykow ogladasz?, masz ochote na ktoregos?, hehehe
          • Gość: master chief Re: Jacy my wszyscy ladni :) IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 13.09.06, 18:00
            Zwrocil ktos uwage za jaka czesc ciala ten ostatni lapie swoja 'mala siostrzyczke'?

A co do zakol. Masz z tym jakis problem? Anglikow niby lysienie nie dotyczy i sa
            od niego wolni, tak?
          • jaleo Polish dating hehehe 13.09.06, 20:22
            No nie moge. Obsmialam sie jak norka. Nie ma sie co dziwic jednemu
            australijskiemu dziennikarzowi, co napisal kiedys, ze grupki Polakow w Londynie
            wygladaja jak "rag-tag bands of male prostitutes"

No i to fotografowanie sie na tle fury. Komedia.
      • pinheadd Re: Jacy my wszyscy ladni :) 12.09.06, 14:42

zgadzam sie z magda - dobrze mowisz dziewczyno!

Widze ze Mr Potato Head sie rozpowszechnil he he he

tinylink.com/?ONjSjZCG2d

No powiedzxcie ze nie jest uderzajace podobienstwo do wiekszosci naszych rodakow
        w baseballowych czapkach noszonych tutaj wylacznie przez chavs...he he he

Ta plaska potylica i lysy leb badz zaczatki lysienia to znak rozpoznawczy plus
        burkowaty pysk – tu sa takie okazy ze sie splakalem:
        chlopaki-z-nagasaki.blogspot.com/2006/06/sika-summer-jam.html
        chlopaki-z-nagasaki.blogspot.com/2006/06/mskie-pragnienia.html

Drugi typ to wyglad krogulczy z zakolami w wieku lat 25 – cos jak Robert Kubica
        indymotorspeedway.com/06pics/F1intro/sitebuilder/images/Robert_Kubica-400x600.jpg

korkix jest w porzadku i inteligentny koles tylko zawiesil sie w tym jedym
        temacie kobiecym

korkix - ditch the polish student look
        bi.gazeta.pl/ludzie/3/133/z26633N.jpg
        ten niesmiertelny polarek, te bojoweczki big stara – no nie za specjalnie sie
        starasz

postaraj sie sam wtedy pogadamy
        • eeela Re: Jacy my wszyscy ladni :) 12.09.06, 17:44
          > korkix - ditch the polish student look
          > bi.gazeta.pl/ludzie/3/133/z26633N.jpg
          > ten niesmiertelny polarek, te bojoweczki big stara – no nie za specjalnie
          > sie
          > starasz

Czego chcesz, ladny chlopiec ;-P
          • pinheadd Re: Jacy my wszyscy ladni :) 12.09.06, 18:09

No ladny, do tego inteligentny i elokwentny - ale sie do d... ubiera. stwierdzam
            fakt li i tylko ;-)))

• eeela Re: Jacy my wszyscy ladni :) 12.09.06, 18:28
              Ach, to. Jakos malo uwagi przywiazuje do tego typu spraw, jesli tylko ubior nie
              jest nieschludny albo razaco niestosowny.
              • angelangel glowy 12.09.06, 20:11
                Oj tak, glowy Polakow sa - w wiekszosci - plaskie a duze, i osadzone na
                karczychu szynkowatym. O dziwo nawet co szczuplejsi osobncy maja szerokie
                plaskie glowy (patrzac z tylu). Podobne do tureckich.
                • magda2219 Re: glowy 12.09.06, 20:40
                  no dobrze...to troche pociesza

czyli moja schiza jest usprawiedliwiona - wy tez to widzicie.

widzisz kolego korkix,

okazuje sie kazdy 'cos' ma, innymi slowy kazdemu cos dolega :)

angielki krzywo chodza, za to my mamy plaskie glowy jak kartofel,

i bardzo mozliwe ze kiedy ty robisz zarty z tego ze angielka idzie krzywym
                  krokiem (i jest pijana) - one sie smieja z polskiej plaskiej glowy o krztalcie
                  kartofla?

m

• Gość: WszechNiewiedzacy Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.range86-136.btcentralplus.com 13.09.06, 20:39
      W 90% sa urody srarej maciory po 7 oproszeniach. Chyba sa ulepione z innej
      gliny niz Polki.
      • kachna.kachna Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? 13.09.06, 21:23
        Poniewaz bywam w UK tylko goscinnie to byc moze moje zdanie sie nie bedzie
        liczylo.
        Ne zwracalam uwagi na chod Angielek ale zauwazylam, zw wiekszosc ma bardzo
        ladna cere. W Polsce niestety mlode dziewczyny za bardzo stawiaja na solarium +
        czarne farbowane wlosy. Mnie nie za bardzo sie to podoba, ale moze dla panow to
        jest ok?
        • Gość: jeannie300 Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.range86-141.btcentralplus.com 17.09.06, 22:18
          o tak...wiekszosc Angielek ma naprawde super cere... a prawie wszyscy Anglicy i
          Angielki maja piekne zeby...bynajmniej nie sztuczne :)
        • Gość: magda Re: Sposob chodzenia Brytyjek - podoba Wam sie ? IP: *.proxy.aol.com 17.09.06, 22:58
          ladna cera angielek bierze sie z rodzaju klimatu panujacego w uk, a mianowicie
          ograniczona ilosc slonca.

i takze zgadzam sie z tym ze polki sa czesto nieladnie spalone na pomaranczowo
          lub brazowo, plus czarne wlosy, tragedia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka