Dodaj do ulubionych

Gloucester

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:41
dostalam propozycje pracy w Gloucester...jednak w tej miejscowosci nie ma
mozliwosci wziecia hostelu, nie wiem dlaczego :(...czy jest ktos jeszcze, komu
rozwniez zaproponowali prace w Gloucester??
Obserwuj wątek
    • kammich1986 Re: Gloucester 21.09.06, 07:31
      CZesc tak sie składa że akurat tu pracuje. Najprowdopodobniej dlatego poniewaz
      nie jest to zbyt duze miasto, za czym idzie że ma to swoje plusy i minusy jezeli
      chcesz napisz na meila jakis kontakt a sie z toba skataktuje.Pozdrawiam!!!
      • Gość: mania Re: Gloucester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:27
        chcialam wziac hostel, bo moj chlopak pracuje w sasiedniej miejscowosci i wtedy
        moglabym sie przeniesc do niego, ale skoro nie ma takiej mozliwosci, to trudno,
        bede musiala zrezygnowac z pracy w Tesco:(
      • Gość: Jolka Re: Gloucester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:43
        Cześć dostałam propozycję pracy w Tesco Gloucester :) mogłabyś mi powiedzieć
        coś wiecej tzn o stosunkach panujących na terenie tamtejszej hali i wśród
        pracowników jak mniej więcej wyglądają mieszkania jestem zielona i za każdą
        informacje gorąco dziękuje proszę o kontakt jolcia666@tlen.pl Pozdrawiam
        serdecznie
      • Gość: titu Re: Gloucester IP: 82.160.108.* 03.11.06, 13:11
        WITAM MAM ZAMIAR JECHAĆ DO GLOUCESTER. ODPISZ PROSZĘ JAK TAM LECI PRACAC W
        TESCO, JAK WARUNKI MIESZKANIOWE, JAK Z NADGODZINAMI, JAK OGÓLNIE MIASTO CZY
        POLECASZ????? DZIĘKI Z GÓRY:)
        • Gość: mania Re: Gloucester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:58
          podaj maila to moge Ci napisac co wiem, ale ja tam nie pracuje, znajomi pracuja
          w okolicy, wiec conieco wiem....
          • Gość: titu Re: Gloucester IP: 82.160.108.* 04.11.06, 21:08
            mój mail to artuditu1@poczta.onet.pl, z góry dziękuję za info
            Pozdrawiam!!!!
          • Gość: titu Re: Gloucester IP: 82.160.108.* 05.11.06, 12:46
            A podałabyśmi namiary na Twoich znajomych którzy pracują w Tesco Gloucester,
            maila, gg lub cokolwiek? mój mail artuditu1@poczta.onet.pl
            • Gość: mania Re: Gloucester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:18
              nie doczytales...moi znajomi nie pracuja w Gloucester, tylko w okolicy....
            • Gość: gosc vs gosc Re: Gloucester IP: 195.188.41.* 06.11.06, 14:19
              Info poszlo na priva. Zapraszam do lektury :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka