szulka_w 07.10.06, 15:49 czy ktos wie cos o agencji staffline recruitment? dostalam oferte pracy pod Liverpoolem, i nie chce sie przejechac. Prosze, piszcie jak cos wiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alaol Re: staffline recruitment IP: *.staffline.co.uk 09.10.06, 13:40 sprawdz www.staffline.co.uk; notowani na gieldzie. Maja oddzialy w calej Anglii. Zatrudniaja sporo ludzi, mozliwe kontrakty z tymczasowych na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
szulka_w Re: staffline recruitment 11.10.06, 12:57 Dziekuje ci bardzo za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szulka_w Re: staffline recruitment 14.10.06, 11:58 bardzo prosze, jezeli ktos jeszcze cos slyszal lub mial stycznosc z ta agencja, piszcie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka182 Re: staffline recruitment 14.10.06, 15:10 zatrudniali mnie i wielu moich znajomych.... i wszystko przebiegalo bez zarzutow.... zadna ze znanych mi osob sie nie przejechala.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
szulka_w Re: staffline recruitment 17.10.06, 10:45 dziekuje za informacje, sa naprawde dla mnie cenne :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mulder Re: staffline recruitment IP: *.server.ntli.net 18.10.06, 00:51 Osobiście pracowałem poprzez tę agencję w Cardiff, same superlatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: staffline recruitment IP: *.nott.cable.ntl.com 25.10.06, 09:51 Ja pracuje dla nich w spółce rolls royce'a przy produkcji silnikow do boeinga i airbusa. Ogolnie jest OK, ale mialo byc temp to perm czyli kontrakt po 13 tygodniach. Wciaz czekam... Placa - 6,72 / h. Odpowiedz Link Zgłoś