Gość: kibic IP: 80.50.29.* 12.10.06, 09:17 Jak sie dzisiaj czujecie emigranci?? Polska pokonala wczoraj Portugalie 2-1, a Wasza Anglia przegrala z Chorwacja 0-2??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: pilka nozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:36 jaki cel w tym poscie masz? a pamietasz jak byl mecz naszych z Anglia, to masa polskich emigratow sciagnela na stadion i kibicowala:) jesli dobrze pamietam byl to Mancheser. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: pilka nozna 12.10.06, 11:22 ja mialem wczoraj bardzo dobry wieczor - tylko nie wiem z czego bardziej sie ciesze - z wygranej Polski, czy angielskie porazki... w kazdym razie dwa driny z dwóch okazji na dwie nózki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: pilka nozna 12.10.06, 11:24 ja nadal przeżywam:) właśnie puszczam powtórkę meczu na eurosporcie przez skype mojej siostrze, która nie widziała meczu a mieszka w Niemczech:) fajnie się ogląda mecz znając wynik;) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: pilka nozna 12.10.06, 11:28 > fajnie się ogląda mecz znając wynik;) tez tak mysle - czlowiek wtedy mniej sie denerwuje, a oglada tylko piekne zagrania (albo wylacza telewizor) Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: pilka nozna 12.10.06, 11:38 jagienkaa napisała: >właśnie puszczam powtórkę meczu na eurosporcie przez skype zaintrygowalas mnie tzn jak puszczasz? kamera na TV i to do skypa czy masz nagrane na kompie i???? no wlasnie, bo jakos trudno mi to wyobrazic Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: pilka nozna 12.10.06, 11:40 dokładnie, kamerka na TV i leci:) ostatnio tak oglądałyśmy 'Złotka' Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: pilka nozna 12.10.06, 11:52 hmmm niby proste.... ciekawe polaczenie techniki analogowej z cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: pilka nozna 12.10.06, 12:39 Kojarzy mi sie sposob w jaki mialem w domu wglad do rozkladu jazdy GOP tramwaje/busy swego czasu. Rozklad jazdy to byly 3 czy 4 .jpg jako efekt pstryknietych na przystanku kolo slupka z rozkladem zdjec :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: pilka nozna 12.10.06, 15:27 korkix78 napisał: > Kojarzy mi sie sposob w jaki mialem w domu wglad do rozkladu jazdy GOP > tramwaje/busy swego czasu. > > Rozklad jazdy to byly 3 czy 4 .jpg jako efekt pstryknietych na przystanku kolo > slupka z rozkladem zdjec :-P taki sposob to ja jeszcze znam z czasow gdzie SMIENA 8M byla mazeniem poczatkujacych fotoamatorow, no ale nie istniala konwersja analogowo cyfrowa tylko analogowo-analogowa poza tym przypomina mi sie w czasach kiedy istnialy magnetofony Grundig (na licencji grundiga za komuny, takie kasetowce- uwaga dla mlodszych) muzyke przegrywalo sie stawiajac dwa takie cuda obok siebie i w jednym wlaczalo sie play a w drugim record i przegrywalo sie muzyke "akustycznie" to byla jazda bo trzeba bylo byc cicho coby poprawic jakosc nagran :)) Swoja droga Grundigi byly trwalsze niz Kasprzaki -kolejny cud przemyslu elektronicznego PRL. No ale szpanem to dopiero byl ten model oldradio.pl/karta_odb.php?nrmod=757 czyli CONDOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI5 Re: pilka nozna IP: *.claimtracker.com 12.10.06, 11:58 Ja znakomicie. Chyba dlatego, ze nie jestem emigrantem. POLSKA GOOOLA! A i z rana mialem satysfakcje, jak sie pytalem z ironicznym usmiechem "C'mon, England...What's happened to England? heheh. Odpowiedzia bylo 'ohh, shut up' Odpowiedz Link Zgłoś
northe Re: pilka nozna 12.10.06, 13:20 jam emigrant ale pozwól, że zacytuję Ci co na to coponiektórzy polscy nieemigranci (koledzy po fachu reprezentantów)... do przemyślenia: ;) Tomasz Hajto, były reprezentant Polski: Nie przeceniałbym wartości tego zwycięstwa. Do awansu do mistrzostw Europy jeszcze bardzo daleko. Za trenera Janusza Wójcika eliminacje zaczęliśmy świetnie, a potem zabrakło nam punktu, by wyjść z grupy (do baraży - przyp. red.). Orest Lenczyk, trener GKS Bełchatów: Życzę polskiej reprezentacji, by zawsze grała tak dobrze jak w środę, a jej rywale prezentowali się tak słabo, jak Portugalia w Chorzowie.Zamiast robić stałe postępy, zmarnowaliśmy dorobek poprzedników Leo Beenhakkera. (...) Niepotrzebnie zniszczono drużynę Jerzego Engela, a później Pawła Janasa. Ich pracę trzeba było kontynuować, robiąc niezbędne, ale drobne retusze. Teraz też nie można zachłysnąć się jednym sukcesem. Polski zespół musi się rozwijać i grać jeszcze lepiej niż przeciw Portugalii. Z prostego powodu - rywal nie zawsze będzie miał tak słaby dzień... Jan Tomaszewski, były bramkarz reprezentacji Polski: (...) Nie zmieniło się moje podejście do Beenhakkera. Nadal uważam, że nie miał zielonego pojęcia o możliwościach polskich zawodników. Dlatego straciliśmy pięć punktów. Wierzę jednak w awans naszej reprezentacji do mistrzostw Europy. NO I JUŻ WSZYSTKO WIEMY Ja jeszcze od siebie dodam, że polska reprezentacja na pewno wygrała, bo portugalia miała cały czas pod światła refektorów, polacy mieli z górki, a w ogóle to na pewno masoni ustawili mecz Otóż i rozwiązaliśmy tajemnicę Zrób tu człowieku w Polsce napracuj się, daj z siebie wszystko, zrób rzecz genialną - zawsze znajdzie się paru "specjalistów" którzy wyprowadzą Cię z błędu ... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: pilka nozna 12.10.06, 13:55 > Jak sie dzisiaj czujecie emigranci?? Polska pokonala wczoraj Portugalie 2-1, > a Wasza Anglia przegrala z Chorwacja 0-2??? Jezu. Porypancow nigdy na tym swiecie nie zbraknie. Odpowiedz Link Zgłoś