Gość: xx IP: *.server.ntli.net 15.10.06, 13:22 czy zna ktos moze adres sklepu internetowego sephory w uk??chcialam zamowic pare rzeczy i niemoge znalesc adresu:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bu Re: sephora uk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:56 z tego tu www.sephora.com/international.jhtml?_requestid=10244 wynika, że nie ma w uk nie, żebym się czepiał, ale po cholerę poszukiwac informacji na forach, bez gwarancji że ktoś w ogóle odpowie, kiedy można sprawdzić na stronie firmy (czy nawet zadzwonić) skoro zna się nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: sephora uk 15.10.06, 14:51 ja tutaj w Anglii nie widziałam Sephory. Odpowiedz Link Zgłoś
aniajawo Re: sephora uk 16.10.06, 11:57 En 1991, las 38 tiendas Sephora del grupo británico Boots se unen a las 11 perfumerías Shop 8 ya presentes en Francia. To jest napisane w hiszpanskiej wersji na temat historii sklepow Sephora. Czyli wynikaloby z tego, ze Sephora wywodzi sie z Boots'a. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: sephora uk 16.10.06, 12:20 W UK specyfika rynku jest taka nisko i sredniopolkowe kosmetyki kupuje sie w sklepach typu Boots i Superdrug a wysokopolkowe w domach towarowych typu John Lewis, House of Fraser, Debenhams, Selfridges no i w wybranych sklepach Boots gdzie maja wieksza game wysokolpolkowych kosmetykow. Sephora byla doslownie przez rok w Islington i ja zamkneli... Sklep internetowy bootsa ma spory wybor kosmetykow wiec idz tam: mozesz wyszukiwac markami poprzez brand boutiques. www.boots.com/index.jsp?pageName=true Odpowiedz Link Zgłoś
konstruktorka1 Re: sephora uk 16.10.06, 16:27 Jakis rok temu probowalam namowic Sephore w Polsce i we Francji na przyslanie kosmetykow do uk ( Jestem wariatka jak sie do czegos przyzwyczaje to nie moge przestac) ale omowili polecam www.fragrancedirect.co.uk/home.php Kosmetyki firmowe w przyzwoitych cenach Przerzucilam sie na E Arden www.konstruktorka.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś