Gość: mianle IP: *.ipt.aol.com 16.10.06, 11:41 mam ogromna prosbe: moze mi ktos napisac jakie dokladnie papiery wypelnialiscie w krakowie na spotkaniu organizacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Autor Re: jakie dokumenty IP: 89.241.179.* 16.10.06, 13:01 Sporo tego było, wszystkiego już nie pamiętam, ale na pewno były: - formularz do WRS - formularze i aplikacje Tesco - formularze bankowe w sprawie otwarcia konta Wypełniałem to w maju 2005, więc już sporo nie pamiętam, ale myślę, że są osoby, które robiły to całkiem niedawno, więc pewnie napiszą coś więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bylemwanglii Re: jakie dokumenty 16.10.06, 15:13 Gość portalu: Autor napisał(a): > - formularze bankowe w sprawie otwarcia konta a co jeśli ma się już konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: jakie dokumenty IP: 89.241.112.* 16.10.06, 17:24 man, nie pamiętam, być może wtedy nie będziesz musiał zakładać nowego, wystarczy że im podasz dane starego, nie wiem naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: jakie dokumenty IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 17.10.06, 20:47 i tak ci zaloza, zawsze mozesz zamknac , jak przyjedziesz daj menago danego "starego konta" jak przyjdzie pensja na stare zamknij to w NatWest, tyle...Amen Odpowiedz Link Zgłoś
bylemwanglii Re: jakie dokumenty 18.10.06, 12:19 Tylko, że to stare też mam w NatWest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: jakie dokumenty IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 18.10.06, 19:24 No to bedziesz mial wesolo :)) bo pewnie na taka sytuacje nie jest przyszykowany natwest i tesco :))) maja taki burdelik ze pewnie bedziesz mial 2 konta, bo pewnie ktos w manchesterze klepie na slepo i otwiera (z listy dostarczonej przez tesco) a pozniej mysli Odpowiedz Link Zgłoś