Gość: kiciek IP: *.chello.pl 17.10.06, 12:40 Ile czasu czekaliście na telefon po wysłaniu CV ? Pozdrowienia i sorki ze znowu zawracam gitare ;) wysłałam wczoraj cv o 17 i mam stresa... :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karollowicz Re: ile czasu ?? IP: 195.136.190.* 17.10.06, 14:34 Hehe, nie bój żaby ;) Do mnie zadzownili po 3 dniach roboczych i weekendzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 14:39 thx ;) mam nadzieję ze się dostaniemy bo razem z moim CV wyslalam tez chlopaka CV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babyroo Re: ile czasu ?? IP: *.ipt.aol.com 17.10.06, 18:39 Do mojego kumpla dzwonili nazajutrz a do mnie wogóle bo się rąbnąłem w numerze telefonu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aweks Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 17.10.06, 20:18 do mnie zadzwonili na drugi dzień, wogle to wszystko bardzo się szybko odbyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 20:45 aweks to znaczy ile ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: ile czasu ?? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 17.10.06, 20:50 o kiciek, jak zdrowko ? przeciez napisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 20:58 o spag1 witaj :) zdrówko ok a jak tam Twoje ? wysłałam wczoraj CV, czekam na telefon i sie trochę stresuję...:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aweks Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 17.10.06, 21:26 wysłałam cv ze stroiny tesco na drugi dzień telefon umówiłam się do krakowa na piątek w poniedziałek zadzwonił native ale nie mogłam odebrać we wtorek zadzwonił 2 raz we wtorek miałam odpowiedż na tak w środę czy chcę jechać nieraz to pewnie trwa dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 21:28 no to faktycznie express :) a kiedy wylot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awex Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 18.10.06, 13:36 no i tu mam problem, zadzwonili chyba zaraz na drugi dzień po info, że mnie przyjmują z datą na 27.X ale ja odmówiłam bo wlaściwie mogę jechać dopiero na początku listopada iteraz czekam jak na szpilkach na telefon, może nie będą chcieli ze mną gadać więcej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 18.10.06, 14:06 do mnie dzisiaj dzwonili pierwszy raz o 12 ale jeszcze mój chłopak czeka na telefon z rozmowa i informacja kiedy 2 etap w krakowie...siedzimy też jak na szpilach...przez telefon powiedzialam ze listopad nas interesuje, wiec moze sie tak zdazyc ze pojedziemy razem w listopadzie awex :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awex Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 18.10.06, 14:11 jaką opcję wybraliście na mieszkanie bo ja hostel, a tak się zastanawiam czy oni nie wolą czasem ludzi, którzy wybierają ich mieszkanie bo to dla nich chyba bardziej opłacalne? Jakbyście coś wiedzieli to piszcie co i jak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: ile czasu ?? IP: *.ipt.aol.com 17.10.06, 22:00 U mnie w sumie wszystko zamknęło się w ciągu czterech dni + pięć dni do wylotu, ale nie zawsze jest tak szybko. Ze mną na spotkaniu w Krakowie była babka która czekała prawie 6 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 22:08 kurde cos mi sie pokaszaniło wczoraj z poczta i przed chwila dostalam wiadomość : Undelivered Mail Returned to Sender TRANSACTION FAILED (in reply to end of DATA command) ...wysylam jeszcze raz... no a 6 tygodni to długo...czy w takim przypadku jak dlugo sie nie odzywaja mozna do nich zadzwonic i sie spytac czy maja juz nasze cv ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbaarti Re: ile czasu ?? IP: *.debacom.pl 17.10.06, 22:25 A ja wysłałem CV mailem o godzinie 14 o godzinie 19 do mnie dzwonili. Telefon od native to istna bzdura, ja dostałem fona z info, że wyjeżdżam ale, że nativ nie może się dodzwonić. I tak jak nie mógł tak się niedodzwonił a ja od 2 miechów dreptam sobie z cage'ami po Tesco Extra. Poza tym nativ to phone z krakowa tylko z zastrzezonego numeru, kto w anglii ma czas siedziec i dzwonic do paruset polaków aby sprawdzić ich znajomość języka skoro Kraków ma to za nich zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 22:29 wszyscy piszecie, że tak szybko ktos zadzwonil...to znaczy ze jak nie zadzwonia po kilku dniach to nic z tego ?? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babyroo Re: ile czasu ?? IP: *.ipt.aol.com 18.10.06, 14:35 ja miałem małego stresa, przez ten głupi nr telefonu. W końcu dodzwoniłem sie na infolinię, powiedziałem jak sprawa wygląda i oddzwoniła kobieta po 20 minutach. W tym samym tygodniu - 2 dni później spotkanie na wadowickiej, rozmowa w czasie której nieopacznie wspomniałem o szkocji. Potem poszło błyskawicznie. Następnego dnia byłem pewien że chce do szkocji jechać choć wyjazd miałem mieć za jakieś 10 dni a ja nawet ważnego paszportu nie mam. Odebrałem umowę. Spotkanie w poniedziałek informacyjne. We wtorek dopiero dodzwonił się native. Kiepsko go słyszałem :) Wylot w sobotę i tak oto od blisko 6 tygodni spaceruję po Glasgow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: ile czasu ?? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 18.10.06, 19:31 nie rozumiem czemu sie tak podniecacie , stres czy oddzwonia, ludzie przeciez nie jedziecie na wakacje do cieplych krajow, tylko podejmujecie decyzje o wyjezdzie za granice do pracy-ciezkiej pracy, kto wie moze zeby zostac dluzej lub na zawsze, a tu dla was jest stresem jeden czy dwa dni, rok temu przylecialem (pazdziernik) a pierwsza rozmowe mialem w kwietniu lub maju wylot mial byc w czerwcu-ale odmowilem bo zona miala watpliwosci, myslicie ze nie dzwonili do mnie regularnie raz na dwa trzy tygodnie z pytaniem czy nie chce jechac? Odpowiedz Link Zgłoś