Dodaj do ulubionych

Edinburgh - Glasgow

IP: *.225.121.1.bait.pl 08.11.06, 20:34
Jest cudownie!!!!!!W piątek bladym świtem lecę do Edynburgha/z Warszawy:)/ -
poprosze o pomoc - co warto zobaczyć w tym mieście i gdzie można zorganizować
jakiś sensowny hostel, w jaki sposób dotrzeć do Glasgow:)- mam dreszcze jak
pomyślę o Szkocji:)).Szkoda że będę tam bardzo krótko...bo Wichrowe Wzgórza:)
czekają....;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaszanka Re: Edinburgh - Glasgow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:36
      Google kopalnią wiedzy. Poszperaj tam masz wszystkei inf. na wyciągnięcie ręki.
      • Gość: V:) Re: Edinburgh - Glasgow IP: *.225.121.1.bait.pl 08.11.06, 20:44
        Szperam:), ale jest tego za dużo....;)
    • Gość: Squirrelsqueezer Re: Edinburgh - Glasgow IP: *.autocom.pl 08.11.06, 23:49
      Hostel przez net, ale o tej porze roku beda na 99% mieli miejsca chyba w kazdym.
      Ja nocowałem w budget backpackers - polecam. Co do hosteli to sa strony na
      ktorych mozesz poczytac o tym co oferuja i jak sa oceniane:

www.bug.co.uk/
      Cena bedzie sie wahac od ok. 12 do 8 funtow za dobe hotelowa.
    • jeanie_mccake Re: Edinburgh - Glasgow 09.11.06, 11:49
      Gość portalu: vhappy@interia.pl napisał(a):

> Jest cudownie!!!!!!W piątek bladym świtem lecę do Edynburgha/z Warszawy:)/ -
      > poprosze o pomoc - co warto zobaczyć w tym mieście i gdzie można zorganizować
      > jakiś sensowny hostel, w jaki sposób dotrzeć do Glasgow

Do Glasgow najlatwiej i najtaniej autokarem z Coach Station w centrum miasta (w
      New Town).

www.edinburgh.org
      www.geo.ed.ac.uk/home/tour/edintour.html
      • Gość: E. Re: Edinburgh - Glasgow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 15:05
        Wichrowe Wzgórza to akurat Anglia, nie Szkocja (jeśli masz na myśli słynną
        powieść)
        • Gość: V:) Re: Edinburgh - Glasgow IP: *.225.121.1.bait.pl 09.11.06, 18:04
          wiem...wiem...:)marzenia wyprzedziły mnie:)i stąd taka głupia pomyłka:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka