Dodaj do ulubionych

polska wygrała

IP: *.atol.com.pl 15.11.06, 23:54
siema pseudo angole ogladaliście mecz polaków. czy wolicie oglądać bbc albo
monty pytona czy jak ten stary dziad miał na imię beny. jak tak to proszę nie
wracajcie już do kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beny Re: polska wygrała IP: *.atol.com.pl 15.11.06, 23:59
      Jestem z Tobą. Kozaki mocne w gębie i na szmacie a gdzie zemby lecza u mamy w
      polsce a bidula na zycie nie ma.
      • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 16.11.06, 11:06
        pewnie ogladali mecz Holandia - Anglia i podniecaja sie remisem z
        pomaranczowymi... watpie zeby kibicowali reprezentacji skoro mieszaja Nasz kraj
        z gownem na calej linii...
        • trelemorele Re: polska wygrała 16.11.06, 11:11
          Gość portalu: ffds napisał(a):

> pewnie ogladali mecz Holandia - Anglia i podniecaja sie remisem z
          > pomaranczowymi... watpie zeby kibicowali reprezentacji skoro mieszaja Nasz
          kraj z gownem na calej linii...

ej, nikt z toba nie miesza Polski ffds...
          pozdrawiam rodakow i zycze naszej reprezentacji kolejnych sukcesow :)
          meczu nie ogladalem, bo nie mam telewizora :)
          • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 16.11.06, 11:21
            maja w dupie kraj z ktorego jak pisza wreszcie udalo im sie uciec oraz wszystko
            co z Nim zwiazane, ale kadrze ktora ten kraj reprezentuje kibicuja - zaje*ista
            sprawa poprostu...
            • trelemorele Re: polska wygrała 16.11.06, 11:27

> [...]ale kadrze ktora ten kraj reprezentuje kibicuja - zaje*ista
              > sprawa poprostu...
              hmm, a Polakow, ktorzy byli capo w Oswiecimiu tez szanujesz jak polska
              reprezentacje? A moze Dzierzynski tez jest ci bliski jak Jan Pawel II? To
              przeciez tez byli Polacy...
              Tak samo czlowiek o swiadomosci wiekszej niz malża moze z jednymi sprawami sie
              nie zgadzac a z innych byc dumny. Ja na przyklad jestem dumny z Balcerowicza
              ale zawstydza mnie Lepper. Kierujac sie twoja logika powinienem na rowni
              szanowac a nawet byc dumnym z obu panow.
              Wiem, ze w twoim przypadku to marnowanie czasu, ale moze ktos to przeczyta i
              zie zastanowi.

pozdrawiam
              • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 16.11.06, 12:37
                hmm, a Polakow, ktorzy byli capo w Oswiecimiu tez szanujesz jak polska
                reprezentacje? A moze Dzierzynski tez jest ci bliski jak Jan Pawel II? To
                przeciez tez byli Polacy...

nie szanuje ich w takim samym stopniu jak tych co teraz 'pluja' na kraj,
                reprezetnuja to samo dno

• Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 16.11.06, 11:24
            ale z Toba mieszaja i stad wyszlo mi to 'gowno', a meczu nie ogladales bo
            zapewne w tym czasie byla kontrola z Bristolu i musiales schowac TV do szafy...
            oplac nastepnym razem abonament
            • trelemorele Re: polska wygrała 16.11.06, 11:32

> ale z Toba mieszaja i stad wyszlo mi to 'gowno', a meczu nie ogladales bo
              > zapewne w tym czasie byla kontrola z Bristolu i musiales schowac TV do
              szafy...
              > oplac nastepnym razem abonament

ale ja naprawde nie mam telewizora :) czekam na nowy pod choinka i moze w koncu
              moja firma dociagnie kabel w moja okolice :)
              Ostatnie mecze reprezentacji ogladalem w Windmill'u na Acton.
            • Gość: brazowa rozetka Re: polska wygrała IP: 194.72.105.* 16.11.06, 12:26
              meczu nie ogladalem bo futbol jest nudny, a polski w szczegolnosci. Rozrywka
              dla durnych dresow. Wole poczytac ksiazke albo pograc na gitarze niz gnic przed
              telewizorem. Pociesze cie, ze bbc jest jeszcze nudniejsze niz polska telewizja.
              • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 16.11.06, 12:34
                jak ktos chce pokibicowac reprezentacji kraju to zaraz musi byc dresem?? JPII
                tez lubil futboll, kibicowal bodajze Cracovii i czy go to czyni dresem, moglbym
                podyskutowac. Niech kazdy lubi co mu sie podoba i nie wyzywa zaraz ludzi od
                dresow bo maja inne zainteresowania
                • Gość: radek Re: polska wygrała IP: 213.199.238.* 16.11.06, 16:37
                  moze nie dresem, ale prostakiem napewno co widać po twoich wcześniejszych
                  wypowiedziach. wstyd mi za takich 'polakuf patriotóf'
                  pozdrawiam serdecznie
                  • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 17.11.06, 09:25
                    a mi wstyd za takich ludzi jak Ty ktorzy uwazaja sie za najmadrzejszych a cala
                    reszte od odmeinnych pogladach, zaintersowaniach nazywaja prostakami, dresami,
                    itd.
                • Gość: brazowa struga Re: polska wygrała IP: 194.72.105.* 16.11.06, 18:39
                  Daj spokoj. Myslisz ze facet w bialej sukience byl dla mnie jakims autorytetem?
                  Mam dla niego taki sam szacunek jak do kibicow pilkarskich.
                  • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 17.11.06, 09:31
                    Ja tez nie mowie ze JPII to byl moj autorytet -podalem akurat przyklad tej
                    osoby jako kibica pilki noznej ktora moze nosila sukienke na codzien ale
                    napewno nie dresy. Denerwuje mnie poprostu jak ktos wyzywa ludzi od drechow
                    tylko dlatego ze kibicuje sie reprezentacji swojego kraju
                  • Gość: Adv Re: polska wygrała IP: 199.67.203.* 17.11.06, 10:19
                    Niezly z ciebie kretyn. Jakbyś był choć w połowie tak wykształcony jak JPII to
                    może miałbyś jakieś prawo krytykować ale ze swoim małym móżdżkiem robola to
                    możesz sobie kumpla spod budki z piwem krytykować. Nie chodzi o wiarę, czy
                    jestes katoliiem czy nie ale takich ludzi jak JPII, Dalaj Lama itd się szanuje.
                    Prostak jednak nie zrozumie słów wykształconego człowieka. Jesteś żałosny
                    człowieku..
                    • Gość: rozporek Re: polska wygrała IP: 194.72.105.* 17.11.06, 10:57
                      "sie szanuje?" to znaczy, ze jest taki zwyczaj? przymus spoleczny? Rozumiem
                      slowa JPII, a na twoim szacunku mi nie zalezy albowiem nie jest mi on do
                      niczego potrzebny. :o) Obelgi sobie daruj bo tylko pokazujesz jakich JP2 ma
                      fanow - typowo katolickie zachowanie. Mam nadzieje, ze ta glupia religia w
                      koncu zniknie z powierzchni ziemi.
                      • Gość: fdds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 17.11.06, 11:09
                        religia moze i zniknie a moze i nie, natomiast pewne jest ze Ty na 100%
                        znikniesz z powierzchni ziemii i moze to byc wczesniej niz Ci sie wydaje...
                        • Gość: rozporek Re: polska wygrała IP: 194.72.105.* 17.11.06, 12:00
                          to samo mozna powiedziec o tobie. tez mi rewelacja. phi
              • trelemorele Re: polska wygrała 16.11.06, 18:08
                Gość portalu: brazowa rozetka napisał(a):

> meczu nie ogladalem bo futbol jest nudny, a polski w szczegolnosci. Rozrywka
                > dla durnych dresow. Wole poczytac ksiazke albo pograc na gitarze niz gnic
                > przed telewizorem. Pociesze cie, ze bbc jest jeszcze nudniejsze niz polska
                > telewizja.

nie powiem, ze jestem wielkim fanem pilki, ale z pewnoscia nie mozna o
                wszystkich kibicach powiedziec, ze to durne "dresy". Znam kilku strasznych
                durni grajacych na gitarach oraz czytajacych ksiazki... Czesto nazywam ich
                nadentymi pseudo-intelektualistami.
                BBC nudniejsze niz TVP?? wyjatkowo ciekawa opinia ;)
                • Gość: trup Re: polska wygrała IP: 194.72.105.* 16.11.06, 18:42
                  :o) jesli lubisz programy o ogrodach i nieruchomosciach to rzeczywiscie BBC
                  moze sie wydac pasjonujace. Wole juz posluchac ich radia.
                  • Gość: Anglishmen Nie lobjem joz polski !!! IP: 212.183.134.* 16.11.06, 22:25
                    thebille jezdescie i joz !!!

ja jestem anglik bylem nim od dawna i nim bendeem bo runyj to moj fan !!!

nal ja idem napic sie cole dajet zero !!!

czirrs izjli !!!
                  • Gość: ffds Re: polska wygrała IP: 80.50.29.* 17.11.06, 09:34
                    dokladnie, ile mozna wkolko pokazywac ogrodki przydomowe, remonty nieruchomosci
                    i relacje z aukcji
                    • trelemorele Re: polska wygrała 17.11.06, 10:26

> dokladnie, ile mozna wkolko pokazywac ogrodki przydomowe, remonty
                      nieruchomosci i relacje z aukcji

no ja to akurat lubie ;)
                      a poza tym sa programy publicystyczne i filmy. Wiem, ze to subiektywne ale mi
                      BBC wydaje sie lepsze od TVP.
                      • Gość: mimi angielskie kundelki IP: *.futuro.pl 17.11.06, 12:07
                        smiac mi sie z tych co odniesli niby "sukces" w UK
                        nie dali rady w Polsce i wydaje im sie ze sa geniuszami
                        bo pojechali na gotowe do kraju gdzie bezrobocia nie ma

nadymaja sie jakby nie wadomo co osiagneleli a robia za pachołków
                        najczesciej chamy po zawodówce albo nieudaczniki maminsynki po studiach
                        co to za sztuka robic za pacholka albo robola?
                        budowa, knajpa, ściera, łopata czasem gryzipirek w jakims podrzednym biurze
                        o to czym sa biedni emigrancji z Polski w UK..
                        pozałowana godne służalstwo

• Gość: 555 Re: angielskie kundelki IP: 194.72.105.* 17.11.06, 12:10
                          odezwala sie pani prezes. hehe
                        • trelemorele Re: angielskie kundelki 17.11.06, 12:19
                          Gość portalu: mimi napisał(a):

> smiac mi sie z tych co odniesli niby "sukces" w UK
                          > nie dali rady w Polsce i wydaje im sie ze sa geniuszami
                          > bo pojechali na gotowe do kraju gdzie bezrobocia nie ma
                          >
                          > nadymaja sie jakby nie wadomo co osiagneleli a robia za pachołków
                          > najczesciej chamy po zawodówce albo nieudaczniki maminsynki po studiach
                          > co to za sztuka robic za pacholka albo robola?
                          > budowa, knajpa, ściera, łopata czasem gryzipirek w jakims podrzednym biurze
                          > o to czym sa biedni emigrancji z Polski w UK..
                          > pozałowana godne służalstwo
                          >

kolejny post z serii "mieszkam w Ladku Zdroju, ale..."
                          szkoda komentowac
    • Gość: w a Beenhakker to niby skąd? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:52
      spod Skierniewic?

a to poniżej to może lekka przesada, ale kto wie ;)
      www.youtube.com/watch?v=ijzc29tPAXU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka