IP: *.google.com 17.11.06, 06:30
jedynym bolem sa nocki.mam problem z przestawieniem sie.jak do tej pory to jedyny minus calej tej przygody. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kda Re: jest ok IP: *.google.com 17.11.06, 14:19
      a tak na marginesie, serdeczne pozdrowienia dla SABY,mojej wspollokatorki. ps-wlasnie ide sie kapac.
      • Gość: 1spag Re: jest ok IP: 195.188.152.* 17.11.06, 14:54
        czy Saba jest na urlopie?
        bo jesli nie to dajcie spokoj z tymi komputerami, w jednym pokoju byc i nie pozdrowic sie na zywo tylko przez komputer
        • Gość: kda Re: jest ok IP: *.google.com 17.11.06, 15:19
          saba poszla do library a ja klikam z mobile phone i wierz mi,daje spokoj ...komputerom.Pozdrawiam Cie serdecznie spag.Twoj post oznacza,ze internet w komorce,to nie sciema.obawialam sie,ze pisze w proznie.POZDRAWIAM WSZYSTKICH W UK I CALY WINCHESTER.
          • Gość: 1spag Re: jest ok IP: 195.188.152.* 17.11.06, 15:24
            Wow to tez pozdrawiam i Ciebie i Sabe jak jest w library przy desku z computer ;)))))) a tak na serio to ten mobile phone to w t-mobile i opcja surf'n'walk czy cos innego? jak nie chcesz na forum to majl 1spag@gazeta.pl :))

zainteresowalo mnie to bo ja tylko wapowalem przez Gprs np. journey planner i poczta @tlen.pl
    • macsad.uk Re: jest ok 19.11.06, 10:44
      Nie przejmuj się, po dwóch miesiącach wchodząc do roboty o 21.45 mówię "dzień
      dobry" i wszyscy twierdzą, że dla "night shift" to normalne. Mój kumpel tak się
      przestawił, że lepiej nie pytać go o datę bo jest zawsze jeden dzień do przodu
      !!! Bo twierdzi, że jak śpi to jest noc i tyle !!! Powodzenia !!!
      • kinita Re: jest ok 30.11.06, 17:11
        My za to w pierwszy wolny 'weekend' (poniedzialek, wtorek) zamiast przespac
        elegancko cala noc, wstalismy o 2 w nocy jak jeden maz na 'lunch', bo czegos
        nam brakowalo :) Zjedlismy, kolacje?, sniadanie?, obiad?, nie wiem co to
        bylo... I poszlismy dalej spac, nastepnej nocy byla tylko herbatka o 1, a
        pozniej juz normalnie, tylko przetrzymalismy do pozna z kladzeniem sie spac,
        zeby znow nie wstawac. Ale czy tak, czy tak, wychodzenie do pracy po 21 to
        morderstwo, zwlaszcza jak jest ciemno, zimno i do domu daleko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka