17.11.06, 14:13
Mam do Was pytanie, bo tak sobie to wszystko czytam i się zastanawiam jaki
wiek jest wymagany do tej pracy w Tesco i czy slaba znajowmość podstaw
angielskiego wchodzi w grę czy nie ma szans? Szukam pilnie roboty! Pozdrawiam
i życzę wszystkim powodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Język IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:07
      jezyk w zakresie komunikatywnym jest wymagany a jesli chodzi o wiek to chyba
      nie maja granicy wiekowej wystarczy ze potrafisz chodzic:)i machac rekami
      • wicha2 Re: Język 21.11.06, 23:42
        dobre! to jeszcze potrafię! A może tak ktoś mógł mi podać jakiś mail czy coś
        gdzie mogę złożyć papiery? plis i dzięki
        • Gość: somebody Re: Język IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:46
          www.tesco.pl/praca-UK/
    • Gość: :P Re: Język IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:39
      Zeby dostac sie do Tesco wymagane sa takie malutkie podstawy jezyka, a poza tmy
      chyba tylko puls. U mnie w Tesco jest tyle Polakow, ze nawet jak jakis Polak
      nie mowi za bardzo po angielsku, to wola sie innego, ktory przetlumaczy:)
    • anna_knapczyk Re: Język 25.02.16, 11:38
      Najlepszy widok na Twoją przyszłość!

Międzynarodowy producent stolarki okiennej i drzwiowej z PVC, drewna i aluminium. Na rynku od 1998 roku.

Swoje produkty dostarczamy do 19 europejskich krajów. Posiadamy 4 hale produkcyjne o łącznej powierzchni 65 tys. m2, biura obsługi klienta zlokalizowane w Kornicach, Łodzi, Wrocławiu i Katowicach oraz rozwiniętą sieć sprzedaży.

Jesteśmy innowacyjnym przedsiębiorstwem. Mamy jasną wizję. Realizujemy starannie zaplanowaną, długofalową strategię, a ugruntowana pozycja pozwala nam na stworzenie stabilnych warunków zatrudnienia.

Praca od zaraz dla osób komunikujących się w języku: francuskim, niemieckim, holenderskim lub włoskim. Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na adres: rekrutacja@ekookna.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka