alison201 30.11.06, 00:53 Witam czy ktoś mi może powiedzieć coś o miescie PETERBOROUGH właśnie tam jade w styczniu(do rodziny ale też pracować). Jak z pracą np. w TESCO czy mam szanse. pozdrawiam z pięknej Iławy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km Re: praca w peterborough IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:15 hej!JA Z MOIM CHLOPAKIEM MIESZKALISMY W PETERBOROUH PRAWIE 4 MIESIACE.MIASTO NIE JEST ZLE, A JEZELI CHODZI O PRACE TO RÓZNIE. JEST KILKANASCIE AGENCJI PRACY, ALE ZAZWYCZJ NIE GWARANTUJA ONE PRACY NA STALE I W JEDNEJ FABRYCE. WARTO ISC DO AGENCJI qUEST,JARK, CITY STAFF. NIESTETY PRACA TYLKO W FABRYKACH, ALE TE AGENCJE NIE MAJA JESZCZE TAKICH ZLYCH FABRYK. PRZESTRZEGAM PRZED AGENCJA PMP. JEZELI CHODZI O PRACE W TESCO TO NIE MA SZANS. MAJA TAM 10000 PODAN I NAWET ICH NIE ROZPATRUJA.POZDRO I POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alison201 Re: praca w peterborough IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.06, 00:47 bardzo dzięki za radę, a jakie tam są fabryki - kobieta też tam może pracować???? Odpowiedz Link Zgłoś
kingamartin Re: praca w peterborough 03.01.07, 12:37 hej, w samym miescie jest mało fabryk, a czy trafisz do takiej fabryki to juz zalezy od agencji pracy do której pójdziesz.a jezeli chodzi czy tam moga pracowac kobiety to tak. ja sama pracowałam przez Questa w fabryce z perfumami a potem z platkami nestle."perfumeria" oddalona od miasta bardzo duzo, busem jechalismy tam 1,5 h. masakra i to w jedna strone.ta fabryka nazywala sie Eros i tam radze ci nie pracuj.Druga moja fabryka to Budelpack, tam jest fajny klimat, pracuja polacy i dojezdza sie ok. 40 min. Tak naprawde wszystko zalezy od agencji do której trafisz, a jezeli trafisz do Questa to uważaj na jednego polaka -Kube-z nim nic nie zalatwiaj, z kazdym problemem kieruj sie raczej do Anglików. Chyba jednaknajlepszą agencja w Peterborough jest Task Force, maja o wiele wieksze stawki niz pozostałe agencje, praca raczej stała. ja tez tam chciałam isc pracowac ale juz nie zdazyłam bo z powodów osobistych musielismy wrócic do Polski. Jezeli masz jakies pytanie do pisz. Na to co bede mogła to ci odp. Powodzenia pa Odpowiedz Link Zgłoś