Gość: Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:24 Bardzo proszę o opinie na temat pracy w Tesco osób które pracują bądź pracowały w Tesco w Wielkiej Brytanii, bardzo mi zależy na Waszych opiniach, z góry dziękuję za wasze wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrmajk Re: Praca w Tesco IP: *.range217-43.btcentralplus.com 14.12.06, 13:18 czesc jola wiem ze bylo bardzo obszerne forum na ten temat ale odpisze ci tutaj bo tam bys sie nie dogrzebala konkretnych rzeczy. otóż pakuję towar na półki w tesco już 1,5 roku-zmiana nocna.Praca nie jest ciężka-pod warunkiem że nie pokażesz managerom że potrafisz pracować szybko(ci polacy co pokazali teraz żałują bo są wykorzystywani).średnio pracuje sie od 21 do 5.30, ja robie też w weekendy , ale wtorek i środa -wolne.za nadgodziny mam płacone -jak chce to robie-chociaz od kiedy mam ze sobą żonę i córkę nie robie nadgodzin-udzielam się rodzinnie.Praca w nocy mam tą zaletę że masz jednak dużo czasu w ciągu dnia.nie chce sie wypowiadać na temat zarobków -ale stawka godzinowa nie jest najniższa-porównując inne joby.pzdr ipowodz. Odpowiedz Link Zgłoś
peat Re: Praca w Tesco 14.12.06, 13:22 tak masz racje Piotrze - bylo i jest... i tylko dlatego, zeby tutaj w tym temacie nie pisac... ehhh... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36953 -- wasz peat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Praca w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:59 Hej, dzieki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Praca w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 17:25 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś