Gość: marzena985 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:19 Mój kolega mieszka w Irlandii z żoną. Ona jednak nie pracuje. No i kupili nowy samochód z salonu. I mówi że go stać na to by mieć nówke. Jakie tam są zasady czy Polaków stać na nowe auto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerryman Re: samochody w Irlandii 22.12.06, 13:33 marzena ile jeszcze zalozysz tych watkow? kupili na raty, wielkie mi halo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZUR Re: samochody w Irlandii IP: *.piaseczno.robbo.pl 22.12.06, 13:40 Jeśli ludzi stać by w Polsce kupić nowy samochód to pewniejsze jest, że tam prędzej to zrobią bo klimat jest bardziej sprzyjający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajrisz_____ Re: samochody w Irlandii IP: 85.134.171.* 24.12.06, 12:00 Dokladnie - na fiata pande z kratka (bo na szwagra jednoosobowa firme wziety)buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: samochody w Irlandii 22.12.06, 14:25 gdy kogos nie stac na kupno domu to kupuje samochód - taka prosta prawda z Wysp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezdzeuzywanym Re: samochody w Irlandii IP: *.proxy.aol.com 22.12.06, 18:56 A jak sprawdzic czy mnie stac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ereshkigal Re: samochody w Irlandii 23.12.06, 23:39 prosta sprawa-pracujesz-to cie stac. jesli to stala praca-to cie stac. troszke tu z cenami inaczej niz w polsce niestety :(ja po 3 miechach pracy tu, zastanawiam sie nad kredytem mieszkaniowym (!!!) w poslce zastanawialabym sie ktory rachunek place w tym miesiacu :( Odpowiedz Link Zgłoś