Dodaj do ulubionych

Birmingham,jade sama!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:34
witam! jade(a raczej lece) juz wkrotce do Birmingham. mieszkanie i praca
jest - to najwazniejsze tylko ze znajomych brak...mam nadzieje ze sie szybko
tam zaaklimatyzuje z jezykiem nie mam az takowych problemow-w koncu
studiowalam anglistyke:) 3majcie kciuki kochani rodacy!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Birmingham,jade sama! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:21
      ja tez juz wkrotce lece sam
      i tez mam juz prace i mieszkanie zle zero znajomych tam narazie
      mam nadzieje ze to fajnie miasto i jest tam co robic po godzinach
      bede tam dopiero na poczatku lutego wiec daj znac jak jest

• Gość: Slim Re: Birmingham,jade sama! IP: *.instalbud.pl 15.01.07, 12:35
        a jak szukaliscie/znalezliscie ta prace i mieszkanie? zycze powodzenia.
        • Gość: :) Re: Birmingham,jade sama! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:47
          prace znalazlem tu w polsce
          a mieszkanie na pierwszy miesiac oferuje mi firma do ktorej lece
          • Gość: Andrew Re: Birmingham,jade sama! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:06
            Ja tez jade,w lutym.Mam mieszkanie,mam znajomych,ale nie mam pracy.Jade na ok 3
            miesiące.pozdrawiam
            • Gość: coventry Re: Birmingham,jade sama! IP: *.bulldogdsl.com 15.01.07, 13:17
              Zapraszam do Coventry :) Po zwiedzeniu Birningham, ogromnego centrum handlowego
              z Bykiem na wstepie zapraszma do Coventry :) jakies 30 min jazdy ale jest co
              zwiedzac :D zycze powodzenia w Anglii ;-)
              a co do przyjaciol nie licz od razu na znalezenie jakis prawdziwych moim zdaniem
              tutaj wymaga to troche czasu. No ale roznie to bywa :) pozdrawiam!
              West Middlands Group
    • mnuka Re: Birmingham,jade sama! 15.01.07, 15:10
      Hej,

też mam zamiar jechać sama - jeśli miałabyś czas i chęc pogadać -19 67 865 -
      mam 24 lata. pozdrawiam:)
    • Gość: ewapolka Re: Birmingham,jade sama! IP: *.toya.net.pl 15.01.07, 22:32
      Trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!
      Jesli mozesz to napisz do mnie
      • Gość: tt Re: Birmingham,jade sama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:29
        ojej jacy wy kochani jestescie :) dziekuje,odezwe sie obiecuje milo ze jescze
        wsrod Polakow sa tacy dobrze zyczacy:)
      • lusiap6 Re: Birmingham,jade sama! 17.01.07, 12:26
        Jesli mozesz napisz jak znalazłaś pracę?
        gratuluję.:)
    • Gość: lala Re: Birmingham,jade sama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 16:54
      powodzenia:)
    • ewapolka Re: Birmingham,jade sama! 17.01.07, 13:58
      napisz do mnie
      • Gość: tt Re: Birmingham,jade sama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:18
        podaj mi swojego meila bo ja nie mam tutaj konta na gazeta pl i nie moge:/pa:*
        • Gość: Andrew Re: Birmingham,jade sama! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:20
          No to się moze niedługo wszyscy tam spotkamy...Pozdrawiam Justynkę i inne
          udzielające się tu osoby.
          • Gość: tt Re: Birmingham,jade sama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:25
            no My Ciebie tez pozdrawiamyyyy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka