Dodaj do ulubionych

50L reward

IP: *.server.ntli.net 23.01.07, 17:58
"50L reward for everyone who recommneds us a friend or a family relative to
come to work for us"

- tak wygląda nagłówek pisma z dn. 2 stycznia, które dostałem wczoraj od
menedżera.
Bardzo dobre posunięcie ze strony firmy bądź agencji w Kraku. Pogratulować...
Obserwuj wątek
    • e-vil Re: 50L reward 23.01.07, 19:36
      większość Polaków takie listy dostała..
      ale generalnie to nie chodzi o rodaków.. w naszym sklepie ktokolwiek znajdzie i
      'zachęci' swojego znajomego dostanie od managera sklepu kasę.. hehe.. jakoś nikt
      jeszcze nie agituje
      • Gość: kasia Re: 50L reward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:04
        a co do tej kasy to tacy jestescie pewni ze ja dostaniecie??
        No nie wiem... jakos nie bardzo wierze ze tak wszystkim kase beda rozdawac????
        Ale powodzenia
        Pozdrawiam
        • e-vil Re: 50L reward 23.01.07, 22:22
          kasę dostaniesz - nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie się to odbywa - ale jest
          jeden warunek - osoba, którą przyjmą z Twojego polecenia musi przepracować
          minimum 3 miesiące - po tym czasie dostaniesz dodatkową kasę.. działa - znam
          jedną osobę, która już dostała te 50 funciaków
          • Gość: Autor Re: 50L reward IP: 89.242.95.* 24.01.07, 10:40
            To jest ogólny program w Tesco, nie tylko dla Polaków, nazywa się Family &
            Friends Referral Scheme. Razem z listem powinniście dostać ulotkę po angielsku,
            w której jest wyjaśnione jak to działa. Osoba przez was polecana podaje Wasze
            nazwisko na formularzu aplikacyjnym, a jeśli się dostanie i przepracuje 3
            miesiące, to dostajecie normalnie z wypłatą 50Ł (minus NI contribution i
            podatek). Tak wyczytałem.
            • Gość: mmmmmmmmmm Re: 50L reward IP: *.home-net.com.pl 24.01.07, 10:58
              w tym wlasnie problem ze jak pytalem manadzera czy przyjma kumpla z polski to
              powiedzial ze musi przyjechac i najpierw zaaplikowac a na sklepie nie ma kto
              robic
              tertaz ta sytuacja jest taka sama tylko ze z kas
              a jak sie kumpel by nie dostal to tylko kasa w plecy
              musiali by mu dac gwarancje zatrudnienia przed przyjazdem zebym tu kogos
              sprowadzil
              chociaz zawsze mozna pogadac osobiscie z personal m.
              • Gość: zatrudniony Re: 50L reward IP: *.server.ntli.net 24.01.07, 12:19
                żadnego załatwiania pracy za pieniądze. koniec. kropka.
                • Gość: mmmmmm Re: 50L reward IP: *.home-net.com.pl 24.01.07, 13:06
                  chłopcze
                  o jakim zalatwqiainu pracy za kase ty mowisz
                  jak byb yla taka mozliwosc to bym sam wkrecil kogos z POL
                  a kasa od tesco to tylko miły dodatek
                  przyjazd i aplikacja a potem czekanie czy dostanie ktos prace co jest nie pewne
                  moze sie nie oplacic i takowa osoba bedzie musiala wracac do kraju
                  • Gość: zatrudniony Re: 50L reward IP: *.server.ntli.net 24.01.07, 14:10
                    chłopcze, w pisemku jest mowa żeby polecić kogoś z rodziny lub przyjaciół do
                    agencji w Kraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka