IP: *.autocom.pl 15.02.07, 18:56
ten watek chyba jeszcze nie byl poruszony, ale ciekaw jestem ile jest osob ktore podobnie jak ja mialy wyleciec w marcu, ale otrzymaly w ostatnich dniach telefon, ze Tesco w Wielkiej Brytanii w pierwszym polroczu tego roku nie potrzebuje magazynierow, w zwiazku z czym zdecydowalem sie telefonicznie aplikowac na inne stanowisko aby moc szybciej zaczac pracowac - pytanie tylko czy aby znowu nadzieja na dotrzymanie slowa przez Tesco nie okaze sie zgubna? Nie mialbym zadnych pretensji do nikogo gdyby nie ten fakt, ze w styczniu moj marcowy termin wylotu byl jak najbardziej pewny. Teraz zastanawiam sie nie kiedy , ale czy wogole wylece....
Obserwuj wątek
    • Gość: she Re: magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:03
      Hej.A kiedy miales rozmowe,i czy znales juz dokladna date wylotu i miasto?
      • Gość: kurakao Re: magazyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:43
        czy to jest pewne info?kto jeszcze otrzymal taka nowine osobiscie?
        • Gość: she Re: magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:49
          To jest bardzo dziwne,poniewaz jak dzwonie czasami to mowia ze na 100% wylot w
          marcu,bo podobno jeat duze zapotrzebowanie,juz nic z tego nie wiem:(
          • Gość: kurakao Re: magazyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:57
            ja to wogole coraz mniej kumam z tego forum,raz czytam zeby dzwonic i sie upominac inny pisze lepiej nie,ktos nastepny nawija o duzym zapotrzebowaniu ze jeszcze hoho ze 20 tys a tu post ze ponoc lipa,ci ze jest spoko tamci ze prze....i tak wkolko,lepiej podwiesmy temat o slowkach i uczmy sie angielskiego bo tylko na tym mozna skorzystac.
            • Gość: she Re: magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:00
              No uczmy sie i dalej cierpliwie czekajmy :)))
              • Gość: kurakao Re: do she IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:05
                jak dzwonisz to odbiera ta sama osoba i czy weryfikuja cie jakos ze pytaja o nazwisko ktos szuka i sprawdza czy sa jakies zmiany w twojej kwesti czy jakas ogolna informacja?aha jak juz sie uczymy to licze ze dodasz cos nowego od siebie hehe
                • Gość: she Re: do she IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:24
                  Jak dzwonie to zawsze sie przedstawiam i pytam grzecznie czy juz cos wiadomo, bo
                  bylam na rozmowie tego a tego dnia,i czy jest szansa wylotu w marcu?A Pani(nie
                  wiem czy ta sama)odpowiada,ze na pewno wylot w marcu bedzie ,wiec prosze
                  cierpliwie czekac :)aha moje slowo to :patience :D
                • Gość: Krzysiek Jak zapatrujecie sie na wspolne mieszkanie z obcym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:27
                  Też sie już stresuje tą niepewnością co do wylotu... Przy okazji ... jak
                  podchodzicie do perspektywy zamieszkania z obcymi osobami? Sądzicie, że będzie
                  można się "jakoś" dogadać mieszkając we wspólnym mieszkaniu? Mam na myśli to,
                  że każdy człowiek jest inny... jeden jest typem domatora... inny jest raczej
                  rozrywkowy.. :-)
                  • Gość: kurakao Re: Jak zapatrujecie sie na wspolne mieszkanie z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:35
                    patience-trudne słowo,siadaj 4+:)a co do mieszkania z kims to ja jak najbardziej,chyba umiem sie dostosowac,jade sam wiec im wiecej ludzi poznam tym lepiej,ja naucze sie czegos od kogos ktos ode mnie ale wolalbym zeby nie mieszkaly ze mna malzenstwa nie wiem czemu ale mam wrazenie ze singiel patrzy troche innymi kategoriami niz para z dluzszym stazem.
                    • Gość: Krzysiek Re: Jak zapatrujecie sie na wspolne mieszkanie z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:43
                      No ale chyba jeszcze przed wylotym poznaje się w Polsce osoby z którymi będzie
                      się mieszkać prawda? Poza tym jakoś troche mnie krępuje fakt, ze moge dzielic
                      mieszkanie z "parą".. Wiecie co mam na myśli....
      • Gość: Pawel Re: magazyn IP: *.autocom.pl 15.02.07, 21:40
        She: rozmowe mialem cos 10 I i wtedy wlasnie powiedziano mi ze w marcu beda organizowane wspolne wyloty dla magazynierow. Cierpliwosc to chyba z Waszej strony najtrafniejsza i najsluszniejsza rada i bede staral sie z niej w najblizszych dniach (mam nadzieje ze nie tygodniach) skorzystac. A co do watku o obcych osobach w pokoju- z tym chyba nie powinno byc problemu, bo opuszczajac nasz kraj decydujemy sie na wiele wyrzeczen, wiec wspolne mieszkanie z nowopoznanymi ludzmi jest chyba tym "mniejszym" minusem wyjazdu do Anglii i pracy za granica. Oczywiscie rzeczywistosc zweryfikuje ten poglad:)
        • Gość: she Re: magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:14
          Nowi ludzie,nowe znajomosci :D bedzie fajnie niech tylko dadza znac o
          wylocie...:(a czekamy juz ponad miesiac...patience hehe ;)
    • Gość: maxmilk Re: magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:46
      a ja mam pytanie czy sie poznaje w polsce osoby z którymi bedzie sie mieszkac
      czy dopiero na miejscu ?? a i czy jakies pieniazki do krakowa na rozmowe trzeba
      wziasc tzn na badania learskie itd ??
      • Gość: she Re: magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:10
        Tak osoby z ktorymi bedzie sie mieszkalo poznaje sie w Krakowie,a jesli idziesz
        na 2 etap,czyli rekrutacje,to nie musisz brac zadnych pieniazkow :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka