ines50 20.02.07, 11:58 mam pytanie czy ktos slyszal o tej agencji z krakowa bo bardzo chcialabym wyjechac do anglii i che zrobic to przez agencje pracy, szukam sprawdzonej agencji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fischer3 Re: agencja Staff Recruitment 05.03.07, 22:18 nie szkoda Ci kasy???? nie lepiej poszukac czegos bez posrednictwa agencji??? kazda agencja to pijawka..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ines50 Re: agencja Staff Recruitment 06.03.07, 15:47 Niby można znależć cos samemu, ale ja nie chce jechac w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
netaxxx Re: agencja Staff Recruitment 16.03.07, 14:22 Tez chce wyjechac do Anglii wyslalam cv. do tego biura,moze razem wyjedziemy,czy juz wiesz o jakis konkretach ile biora za posrednictwo itd.wyslalam cv.i czekam na telefon od nich, Odpowiedz Link Zgłoś
ines50 Re: agencja Staff Recruitment 22.03.07, 15:42 z tego co wiem pobieranie jakichkolwiek opłat jest nielegalne i nie mam zamiaru nic płacić, ty tez się w takie coś nie pakuj Odpowiedz Link Zgłoś
84sarna Re: agencja Staff Recruitment 16.03.07, 15:55 hejka! ja tez planuje wyjazd do anglii, ale blizej wakacji. Szukam jakiegos biura posredniczacego, myslalam o almaturze w krakowie, ale moze znajde cos innego. Najlepiej byloby wybrac sie w kilka osob. moj email: laniaj@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1985 Re: agencja Staff Recruitment 06.04.07, 13:36 Hej slyszalam o tej agencji ale niestety zadne konktertne informacje.Probowalam cos o nich poczytac ale nie wiem gdzie:)Ja i moj chlopak tez planujemy wyjechac pod koniec czerwca,bo on zdaje prace inzynierska wic musimy poczekac:)Jezeli ktos mialby jaks sprawdzona agencje to prosze o kontakt na @.Pozdrawiam wszystkich szukajacych pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś