Dodaj do ulubionych

co zrobic?

IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 21:56
Czesc, co mam zrobic zeby moj facet mogl dluzej sie ze mankochac?? On zawsze
mnie podnieca oralnie,a pozniej dopiero sie kochamy,i gdy wejdzie we mnie t o
wystarczy 2-3 ruchy i juz dochodzi, co zrobic, jak go piescic,jak stymulowac
zebysmy mogli dluzej sie kochac??ja mam 21 lat on 29
Obserwuj wątek
    • Gość: Darkman Re: co zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:17
      Moze wiecej cwiczen , razem :))
      • Gość: blondyneczka3 Re: co zrobic? IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 22:25
        cwiczymy sporo..... ale slyszalam ojakichs specjalnychpiszczotach,albo...jak
        juz bedzie dochodzic to trzeba przestac go piscic chwile odczekac i znowu...
        ale niewiem....i tak i tak jak wejdzie we mnie to od razu dojdzie, wiem ze on
        sie przejmuje tym.... jak moge mu pomoc????
        • koszysta Re: co zrobic? 18.02.04, 23:33
          Powiedz mu, żeby się mniej przejmował, a jeśli to nie pomoże udaj się na Forum
          Seksuologia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=291 i zapytaj pana doktora
          Depko.
          • Gość: lampion3 Re: co zrobic? IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 19.02.04, 09:25
            Darkman dobrze Ci radzi, więcej ćwiczeń z ukochanym. Przez np. tydzień bzykaj
            się , ale często, po tym czasie powinien zacząc dłuzej wytrzymywac, jesli
            robicie to 2-3 razy w tyg, macie niezbyt dużo czasu dla siebie (w łóżku) to
            pewnie dlatego. Mój męczyzna, gdy go poznałam miał 31 lat i było dokładnie tak
            samo. Mieszkam sama, spotykaliśmy się bardzo czesto , lezeleiśmy w łózku całe
            weekendy i ta "przypadłość" sie skończyła
            Pa!!
            • bajerant Re: co zrobic? 19.02.04, 12:05
              Poprostu podczas pieszczot miej go piesc,zeby był miej podniecony.Mozesz
              sprobowac tez by on piescił Cie oralnie a Ty sie wstrzymaj od pieszczot.
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka