Gość: kaisa IP: *.crowley.pl 26.02.07, 12:54 szukam przewożnika miedzy polska a anglią a szczególmie Birmingham do przewozu paczki ze sląska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbit37 Re: paczki???? 05.04.07, 16:23 idealna oferta dla ciebie to firma GDA Polska mają oddziały w Katowicach, Gliwicach, Opolu, Wrocławiu ich strona to www.gdapolska.com w kazdym tygodniu jedzie samochód drobnicowy do Anglii i Irlandii. Obsługa bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: paczki???? IP: 89.100.242.* 06.04.07, 01:24 www.gls-poland.com/pl/home/index.htmllub www.pack-kurier.pl/ tanio i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
mirrabeleczka Re: paczki???? 21.03.14, 19:08 Polecam www.paczka4u.pl/Odbior-paczki-z-zagranicy-tanie-paczki-do-Polski - sprawdzeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: paczki???? IP: *.rev.snt.net.pl 16.07.14, 17:31 Tez polecam, sprawni i pomocni! Odpowiedz Link Zgłoś
olafgruber Re: paczki???? 17.07.15, 08:24 Mam siostry w UK, i często wysyłam do nich paczki a one do mnie. Znalazłem paczki do Anglii www.taniewysylanie.co.uk/ w rozsądnej cenie. Często z ich usług korzystam, Odpowiedz Link Zgłoś
fallkonrad Re: paczki???? 20.07.15, 08:21 Także mam rodzinę w tamtych stronach i także wysyłam im paczki. Niestety drogo mnie to wychodzi. Dzięki za podpowiedź i kontakt do firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolgrzelak10 Re: paczki???? 20.07.15, 11:29 Dużo lepiej jest znaleźć jakąś firmę transportową niż robić to na własną rękę. Takie firmy zajmują się już załadunkiem, rozładunkiem i zabezpieczeniem przedmiotów podczas transportu. Nie musimy się tym przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
sabitracz Re: paczki???? 11.03.20, 14:07 Teraz już wiele firm przewozowych oferuje usługi kurierskie za granicę www.parcelabc.pl/content/couriers Anglia, Niemcy, Włochy i jeszcze kilka innych państw było wymienianych na powyższej stronie, także warto sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
monika24l Re: paczki???? 31.03.20, 16:57 Praca Zdalna dla Każdego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!aaa Odpowiedz Link Zgłoś
mirandapolly Re: paczki???? 22.02.22, 10:58 Dziękuję, muszę też wysłać kilka przedmiotów, ale moje przedmioty są wyjątkowe, zobacz, czy mogę je wysłać www.fondjoy.com/ Odpowiedz Link Zgłoś