IP: *.lom.vectranet.pl 28.02.07, 00:05
...a więc na początku pozdrowienia dla ślicznej pani która jedzie do Bangor hmm naprawdę była słodka nie tylko w mojej opinii...hmm a poza tym współczuję 2 panom oraz tej ślicznej pani która jedzie wraz z kolegą który miał mnóstwo pytań heheh te osoby które były wiedzą o kogo chodzi :) pozdro dla ziomków dejwida,tomka i andrzeja
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: 26luty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 01:14
      Byłem na tym spotkaniu i wiem o kogo chodzi :)) ale i tak mnie się bardziej
      podobała prowadząca zajęcia panienka z CRMu Małgosia (blondynka).
      • Gość: kolo Re: 26luty IP: *.lom.vectranet.pl 28.02.07, 01:21
        no pani Gosia była również interesująca nie powiem że nie:):)
      • Gość: dragon Re: 26luty IP: *.bajtnet.lca.pl 28.02.07, 18:34
        Czy jedziecie do Bangor w Walii? Macie hostel czy mieszkanie.
        Pozdro
    • Gość: kaka Re: 26luty IP: 80.54.13.* 28.02.07, 09:11
      Witam.Również byłam na spotkaniu w poniedziałek,jednak nie będę się zachwycać
      żadną kobietą:))
    • ne13wb Re: 26luty 28.02.07, 14:27
      Ile osób było na waszym spotkaniu,czy wtedy dostajecie skierowania na badania czy juz nalezało je mieć zrobione?Z góry dziekuję.
      • Gość: kolo Re: 26luty IP: *.lom.vectranet.pl 28.02.07, 14:34
        hmm tak cos kolo 20 osob ale nie liczylem,badania byly wczesniej
    • Gość: kurakao Re: 26luty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 15:25
      Jakby sie komus chcialo to bardzo bym prosil o taki skrotowo/ogolny opis takiego spotkania, na forum jest coraz wiecej nowych osob i wiekszosc z nich nie ma na ten temat zadnej wiedzy.
      • Gość: olik_db Re: 26luty IP: *.netmax.net.pl 28.02.07, 17:52
        na spotkaniu to głównie wypełnia sie dokumenty no i dostarczono informacje na
        temat wylotu, zakwaterowanie itp. hi a ten kolega od 'przemyslanych' pytań to
        był nawet zabawny <lol>
        pozdrawiam
        • Gość: Dawid22 Re: 26luty IP: *.evolution.net.pl 28.02.07, 23:20
          hahaha ziomek poziomek od pytan byl debesciak:D ja tu sie na pociag spieszylem
          a on caly czas nowe jakies wyciagal z rekawa:D odnosnie pani brunetki to miala
          fajne spojrzenie:)a prowadzaca gdyby nie mowila tak dziwnie jakos to dobra by
          byla kolega Andrzej chcial jej zadac niedyskretne pytanko:D ogolnie dobra beka
          byla no i piwko obrocone w Mcdonaldzie tez opcja pierwsza klasa:D mowiac krotko
          Westhill rulezz!!:D:D:D:D pozdro 2 Tomy i Andrew:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka