Gość: maxim38 IP: 81.210.87.* 06.03.07, 11:34 Czy polecilibyście mi tą firmę pośrednictwa pracy w Anglii(f-ma z Częstochowy).Czy ktoś z Was,polecony przez tą firmę już pracuje w na wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: Agripro(UK)limited IP: *.ipt.aol.com 06.03.07, 17:22 jezeli to firma na ul. Kiedrzynskiej to kiedys mogla sie nazywac contrakt 2002, zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na wyjazd, i pozniej w odzyskiwaniu pieniedzy, to sciema, jakies 3 lata temu przetrzymali mnie ok pol roku i nie chcieli oddac kasy, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
maxim38 Re: Agripro(UK)limited 06.03.07, 18:19 Gość portalu: j napisał(a): > jezeli to firma na ul. Kiedrzynskiej to kiedys mogla sie nazywac contrakt 2002, > > zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na wyjazd, i pozniej w odzyskiwaniu pieniedzy, > > to sciema, jakies 3 lata temu przetrzymali mnie ok pol roku i nie chcieli oddac > > kasy, odradzam dzięki....to firma z tej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADII Re: Agripro(UK)limited IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 13:22 MAM STYCZNOŚĆ Z FIRMĄ Z CZĘSTOCHOWY,GDZIE ZAPISAŁEM SIĘ NA WYJAZD,CZEKAM JUŻŹ 3- MIESIĄCE,A OBIECYWALI WYJAZD DO 6-TYGODNI. Odpowiedz Link Zgłoś