maja92 05.04.07, 17:39 Dziewczyny, Wszystkiego najlepszego na Swieta!! Mokrego jajka i smaczenego Dyngusa!! ;-)) Udanych!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marge.s Re: Happy Easter!! 05.04.07, 18:50 Wesolych Swiat Dziewczyny :) Byczych jajek, szybkiego zajaca ;) i rodzinnej atmosfery! I wypocznijcie sobie :) A tym spedzajacym Swieta w Pl samych pysznosci ! p.s. mi sie tylko marzy przespana noc, nic wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Happy Easter!! 05.04.07, 21:56 pewnie jeszcze to wpadnę przed Świętami ale już teraz mogę się dołączyć do życzeń; zatem Wszystkiego Najlepszego ja to mam prawdziwe Święta, mąż będzie w domu aż 5 dni z rzędu, chyba oszaleję z tego szczęścia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m99995 Re: Happy Easter!! 07.04.07, 13:32 WESOLYCH SWIAT dziewczyny dla waszych rodzin rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Happy Easter!! 07.04.07, 23:23 img154.imageshack.us/my.php?image=kartka1452cz4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ania.b5 Re: Happy Easter!! 08.04.07, 00:39 Wesolych i smacznych!!Moje przygotowania prawie zakonczone, zureczek gotowy,salatki tez, torcik upieczony0tylko przelozyc bita smietana i wisniami:) Ahh ale bedziemy jutro zazerac:)I jeszcze galaretka z truskawkami mi sie zamarzyla:)Srednio swiatecznie ale pysznie:)Wesolych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś