Gość: Stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:01 Witam Wybieram się na majówkę do Dublina i liczę na Waszą pomoc w wyborze hotelu. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Hotel w Dublinie IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 12.04.07, 22:22 W jakim przedziale cenowym? Mogę polecić parę hoteli w cenie ok 99-109 euro za noc, w dobrej relacji cena/jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Hotel w Dublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:22 Justyna, a jakiej klasy są te hotele w tej kategorii cenowej? Tzn wiesz ilość ***. Czy irlandzkie gwiazdki hotelowe można porównać do polskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Hotel w Dublinie IP: *.lei3.cable.ntl.com 12.04.07, 22:51 hoteli b.duzo do wyboru-zalezy jak trafisz bo nieraz jest tylu turystow(z kazji jakis tam dni)ze sa problemy mimo ze miejsc 100razy wiecej niz w w-wie!!,ceny wysokie wogole teraz dublin jest b.drogi,bylem na swieta u siostry ktora akurat pracuje w centrum rezerwacji jednej z sieci hoteli(niepamietam jakiej)i maja pokoje po 80euro/noc 1i 2 osobowe.Szczerze powiem ze jak jedziesz typowo turystycznie(nie na odwiedziny)to szkoda czasu i pieniedzy na dublin i na irlandie-Dublin miasto takie sobie(niewiem jak zycie nocne bo za dnia zwiedzalismy tylko)na pewno sa duzo ciekawsze w europie miasta i tansze.Co do pozostalej irlandii,ich"gory"park i wodospad to pierwszy lepszy polski beskid robi lepsze wrazenie.Jedyne co moge polecic to klify ktorych sam niewidzialem ale siostra pokazywala foty/filmy z wycieczki(na drugim krancu irandii).Pozatym polacy na kazdym kroku,polskie sklepy i bardzo duze bezrobocie wsrod polakow (szczegolnie wsrod nowoprzybylych i bezjezyka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Hotel w Dublinie IP: *.branwell.com 13.04.07, 10:14 Jesli Twoj przedzial cenowy to wlasnie kolo 100 euro to polecam Bewleys w Ballsbridge - do centrum autobusem ok 15min. 99euro za pokoj dwuosobowy. W Dublinie jest tez pelno B&B - tam ceny sa ok 75 euro pewnie. Jedno B&B zostalo mi kiedys polecone - Raglan Lodge, ale tam nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Hotel w Dublinie IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 13.04.07, 12:41 Stefan, wlasnie mialam polecic ten sam hotel co Klara - Bewleys w Ballsbridge. Ma chyba ****, ale wszyscy kontrahenci ktorzy do nas przyjezdzaja tam sie zatrzymuja, wiec chyba jest niezly. Ja sie po hotelach nie wloczylam, wiec nie wiem za bardzo, jak to jest z tymi gwiazdkami. B&B to koszt ok. 35euro od osoby (za przecietne) za noc (dane z zeszlego roku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Hotel w Dublinie IP: *.branwell.com 13.04.07, 14:15 Bewleys ma 3 gwiazdki. Przyzwoity hotel, spedzilam tam ponad tydzien. W pokojach sa mini kuchnie w szafie :) Odpowiedz Link Zgłoś