Dodaj do ulubionych

manchester

16.05.07, 18:26
witam

myslimy o przeniesieniu sie do manchesteru... niby trzeba czekać na transfer, ale jakoś nie chce mi sie wierzyc naszemu skierownikowi, bo możliwe ze nic nie robią w tej sprawie... z mojej rozmowy z jednym ze skierownikow, wynika ze wszystko zależy od sklepu, w jednym jak powiedzą ze za 4 tyg. to jest za 4 tyg. a w innych ściemniają jak maja oddać ludzi...
oki... wracając do tematu... czy możliwe jest skorzystanie z uprzejmości ludzi z manchester i sprawdzenie czy w ogóle sa w tym momencie jakieś wolne miejsca na nocna zmianę w waszych sklepach... i jak możecie to napiszcie jaka atmosfera i czy dużo roboty :/
następną informacja, jaka mi sie jeszcze przewinęła odnośnie transferów. jedna pani czekała na transfer pół roku i wnerwiona po prostu złożyła wypowiedzenie w jednym i bez problemu zatrudniła sie w drugim, oczywiście tam było wolne miejsce...
dlatego tez pytam o wolne wakaty

dziękuję z góry za wszelkie informacje
pozdrawiam
tacky
Obserwuj wątek
    • matt.cobosca Re: manchester 14.06.07, 19:38
      Witam, ja rowniez mysle nad transferem do Manchesteru. Czy ktoras z pracujacych
      osob w Manchesterze moglaby napisac ile wynosi dodatek lokalizacyjny w tym
      miescie i ile kosztuje mniej wiecej wynajecie single room?
      • Gość: anonim Re: manchester IP: *.manc.cable.ntl.com 26.07.07, 19:02
        jest nowe tesco extra w Failsworth, adres znajdziecie w google np., wiem, ze
        potrzebuja tam ludzi, ale nie jestem pewny czy na zmiane nocna, zadzwoncie,
        porozmawiajcie
        ja pracujac w M nie mam dodatku lokalizacyjnego - pracuje w koncu w duzym
        miescie :P
        single room kosztuje tu srednio 60L, zalezy gdzie i jakie warunki
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka