Dodaj do ulubionych

realizacja czeku z HM Revenue

IP: *.sotn.cable.ntl.com 03.06.07, 08:24
dostalem czek za zwrot podatku, czy bede go mogl zrealizowac w Polsce, jest
imienny na mnie, jak tak to w jakim banku,czy da sie w PKOBP?
Obserwuj wątek
    • Gość: SouthWest Re: realizacja czeku z HM Revenue IP: *.cable.ubr04.sout.blueyonder.co.uk 03.06.07, 13:01
      Jak długo czekałeś na ten czek? Czy przysłali Ci go do Polski?
    • Gość: vitek [...] IP: *.leed.cable.ntl.com 03.06.07, 16:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gostek Re: realizacja czeku z HM Revenue IP: *.sotn.cable.ntl.com 03.06.07, 19:58
      pytam bo mi znajmoa powiedziala, ze bez problemu moge a jade do Polski za 2
      tygodnie i bym sobie tam wlozyl na konto, to takie dziwne?
      a dostalem po 5 tyg. od zlozenia dokumentow.
      • profes79 Re: realizacja czeku z HM Revenue 03.06.07, 20:37
        Jezu.....
        Wiesz co , ja rzadko to mowie ale nie moge sie powstrzymac tym razem.
        JACY NIEKTORZY LUDZIE SA GLUPI!
        Jestes w UK, do POlski jediesz za 2 tyggodnie i zamiast przewiezc juz gotowke -
        tu czek zmienisz bez problemu badz w banku (jezelim asz konto bo najczesciej
        takie czeki sa tylko platne na konto) albo w specjalnych punktach za mala
        prowizje. Bierzesz funty, wymieniasz w PL na zlotowki w kantorze i wplacasz na
        konto.
        Zamiast tego planujesz spedzic upojne dni w POlsce biegajac po bankach w
        poszukiwaniu tego ktory ci zrealizuje angielski czek, potem zaplacisz prowizje
        za taka transakcje a jak jeszcze od razyu wyplaca w zlotowkach to stracisz na
        zlodziejskim bankowym kursie...
        <sciana><sciana><sciana><sciana>
        Ja nie wiem - niektorzy chyba lubia sobie komplikowac zycie...
        • Gość: gostek Re: realizacja czeku z HM Revenue IP: *.sotn.cable.ntl.com 04.06.07, 07:59
          klamstwo ma krotkie...

no dobra, sklamalem, chodzi o to, ze pewna moja denerwujaca znajoma ktora sie
          lubi madrzyc stwierdzila, ze czeki z UK w Polsce " bez zadnego problemu na
          kazdym kroku mozna zrealizowac"
          Wydaje mi sie to nieprawdopodobne, czytalem o problemach z tym zwiazanych a ta
          mi wciska, ze to zaden problem, ale coz, moze sie myle i chce sie upewnic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka