Gość: A. IP: *.range86-139.btcentralplus.com 05.06.07, 01:59 Czy wiecie moze jak zainstalowac Polskie litery na angielskim laptopie? Bede wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Polskie litery 05.06.07, 03:42 przy pomocy dysku instalacyjnego - ma wszystkie opcje językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Polskie litery IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 05.06.07, 06:22 To jeszcze podpowiedz co zrobic zeby miec polskie litery w gg - wszystko jest pieknie dopoki tekstu np ze strony czy worda nie wkleje w gg - momentalnie mam krzaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: Polskie litery 05.06.07, 10:17 > To jeszcze podpowiedz co zrobic zeby miec polskie litery w gg - wszystko jest > pieknie dopoki tekstu np ze strony czy worda nie wkleje w gg - momentalnie mam > krzaczki :) Start --> Control Panel --> Regional & Language Options --> Advanced --> Language for non-Unicode programs --> Polish. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Polskie litery 05.06.07, 10:31 nie pisałem bo używam w2k ale widzę ze w XP (bo pewnie o nim piszesz) jest dokładnie tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Polskie litery 05.06.07, 07:19 Gość portalu: A. napisał(a): > Czy wiecie moze jak zainstalowac Polskie litery na angielskim laptopie? Bede > wdzieczna za pomoc. Start - Control Panel - Regional and Language Option - Languages - Details - Add. Następnie wybierasz sobie język. Na dole w Task Bar pokaże się opcja jaki język chcesz używac. Żeby uzyskac polskie litery należy przycisnąc prawy ALT i literę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Polskie litery IP: *.range86-139.btcentralplus.com 05.06.07, 13:45 Chyba mi to działa, dzięki :) Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maecki Re: Polskie litery IP: 89.243.153.* 05.06.07, 22:51 A co, ckni ci się bez? ;) ąśćęłóżź Jak w domu, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Polskie litery IP: *.range86-139.btcentralplus.com 05.06.07, 23:27 Nie, tylko muszę napisać pracę na studia, a bez polskich liter trochę łyso :) Odpowiedz Link Zgłoś