Gość: eve82 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:55 witam mam 25l wyksztalcenie srednie znajomosc j. angielskiego podstawowa chcialabym wyjechac do pracy wrzesien/pazdziernik najlepiej do pakowania, produkcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azkeel Re: szukam pracy 27.06.07, 12:00 Witam, mam 26 lat, wyksztalcenie wyzsze, plynna znajomosc jezyka angielskiego w mowie i pismie, chetnie podejme prace na wysokim stanowisku, tylko powazne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: szukam pracy IP: 62.189.241.* 27.06.07, 12:49 ja moge polecic Tamworth. Wczoraj widzialem tam w magazynie NYK zaloge zlozona w 80% z Polakow zatrudnianych przez agencje. A ze zbliza sie peak season to pewnie kogos beda potrzebowac. Chyba lepiej jednak szukac gdzies poza Londkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elachobham Re: szukam pracy 27.06.07, 13:57 ja juz znalazlam :) w starej siedze ostatni tydzien, nowa zaczynam w poniedzialek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: szukam pracy IP: *.elsat.net.pl 27.06.07, 19:11 Jeśli można wiedzieć to gdzie pracowałaś i gdzie teraz znalazłaś?? :) Odpowiedz Link Zgłoś