Gość: jkm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:39 czy ktoś zna tesco w tym mieście (Rugby w okolicy Birmingham) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bisnesmen Re: tesco rugby? 28.06.07, 13:41 Menadżerowie spoko, samo miasto ciche i fajne, a jak sie lubisz bawić to rzut beretem masz do Birmingham. Kiedy przyjeżdżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkm Re: tesco rugby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01 za kilka dni :-) kolo 10 lipca, Ilu naszych jest tym TESCO lub TESCACH ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: tesco rugby? IP: 62.231.146.* 04.07.07, 14:04 czesc, raczej nie polecam, zastanow sie dwa razy zanim to zrobisz, menagerowie wcale nie sa w porzadku, rasisci i w ogole..miasteczko spoko ale nie przyjezdzasz tu ogladac miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkm Re: tesco rugby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 00:21 hmm, teraz już nie mam wyjścia, podpisałem cyrograf, z tego co zrozumiałem to jak mi sie bedzie bardzo nie podobać to nie ma żadnych kosztów związanych z rezygnacją z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: tesco rugby? IP: 62.231.146.* 05.07.07, 14:51 to niby prawda, juz pare osob zrezygnowalo bez zadnych konsekwencji, ale pytanie, dlaczego zrezygnowaly, jakis powod musial byc...kiedy przyjezdzasz? wiesz juz gdzie bedziesz mieszkal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: tesco rugby? IP: *.bulldogdsl.com 07.07.07, 16:22 siemasz napisz mi ilu polakow tam jest u was. mam zamiar sie przeniesc z bicestr kolo oxfordu do birmingham albo okolic podaj jakies szczegoly czy warto sie przenosic? czy managerowie i ludzie sa spoko? czy latwo znalezc pokoj w tej miescicnie? tu w bicester wszystko jest do gory nogami. pokoje chodza po 300- 320 za m-c i poptrostu nie ma ofert, wiec jak cokolwiek sie znajdzi to jest raj. juz mam dosc tej dziury. moz znasz kogos z birmingham? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: tesco rugby? IP: 212.183.134.* 06.07.07, 14:32 Jest super tutaj!Mamy tutaj jak u pana boga za piecem!W domach pomontowane jacuzzi,samochody do dyspozcji,na jedzenie talony co tydzien,obiady za darmo!A w samym tesco,my jestesmy jak borzyszcza!Wszyscy nas ubostwiaja,anglicy sa bardzo przyjaznii.Jestesmy jak jedna wielka rodzina!Mamy tez wczasy pod grusza..Do wyboru po pol roku Majorka lub inny kraj..No chyba ,ze chcesz pracowac w tym czasie yo masz extra money!Takie ufff jak za overtimy!...Nie rzyjezdzaj to jest OBOZ!Chyba ,ze nie masz juz wyboru.....jestemy murzynami na saharze!Witaj w gronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiteQ Tesco Rugby?? IP: *.sol2.cable.ntl.com 06.07.07, 22:07 Witam mam na poczatku male pytanie czy moglbys podac jakis kontakt do Siebie to z checia Ci opowiem o naszym Tesco. a tak w skrocie miasteczko male spokojne jest nawet gdzie wyjsc na disco do birmingham rzut beretem jak pisal Pawel do jeziorka 20 min autem praca h..owa jak nigdzie ludzie odchodza co tydzien a nie zatrudnaj nikogo. haty to masakra itp. jak chcesz wiecej szczegolow to moje GG 1692203 do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś