Dodaj do ulubionych

tesco rugby?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:39
czy ktoś zna tesco w tym mieście (Rugby w okolicy Birmingham) ?
Obserwuj wątek
    • bisnesmen Re: tesco rugby? 28.06.07, 13:41
      Menadżerowie spoko, samo miasto ciche i fajne, a jak sie lubisz bawić to
      rzut beretem masz do Birmingham. Kiedy przyjeżdżasz?
      • Gość: jkm Re: tesco rugby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01
        za kilka dni :-) kolo 10 lipca, Ilu naszych jest tym TESCO lub TESCACH ;-) ?
        • Gość: bs Re: tesco rugby? IP: 62.231.146.* 04.07.07, 14:04
          czesc, raczej nie polecam, zastanow sie dwa razy zanim to zrobisz, menagerowie
          wcale nie sa w porzadku, rasisci i w ogole..miasteczko spoko ale nie
          przyjezdzasz tu ogladac miasteczka
          • Gość: jkm Re: tesco rugby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 00:21
            hmm, teraz już nie mam wyjścia, podpisałem cyrograf, z tego co zrozumiałem to
            jak mi sie bedzie bardzo nie podobać to nie ma żadnych kosztów związanych z
            rezygnacją z pracy?
            • Gość: bs Re: tesco rugby? IP: 62.231.146.* 05.07.07, 14:51
              to niby prawda, juz pare osob zrezygnowalo bez zadnych konsekwencji, ale
              pytanie, dlaczego zrezygnowaly, jakis powod musial byc...kiedy przyjezdzasz?
              wiesz juz gdzie bedziesz mieszkal?
      • Gość: damian Re: tesco rugby? IP: *.bulldogdsl.com 07.07.07, 16:22
        siemasz napisz mi ilu polakow tam jest u was. mam zamiar sie przeniesc z
        bicestr kolo oxfordu do birmingham albo okolic podaj jakies szczegoly czy warto
        sie przenosic? czy managerowie i ludzie sa spoko? czy latwo znalezc pokoj w tej
        miescicnie? tu w bicester wszystko jest do gory nogami. pokoje chodza po 300-
        320 za m-c i poptrostu nie ma ofert, wiec jak cokolwiek sie znajdzi to jest
        raj. juz mam dosc tej dziury. moz znasz kogos z birmingham? pozdro
    • Gość: Chris Re: tesco rugby? IP: 212.183.134.* 06.07.07, 14:32
      Jest super tutaj!Mamy tutaj jak u pana boga za piecem!W domach pomontowane
      jacuzzi,samochody do dyspozcji,na jedzenie talony co tydzien,obiady za darmo!A w
      samym tesco,my jestesmy jak borzyszcza!Wszyscy nas ubostwiaja,anglicy sa bardzo
      przyjaznii.Jestesmy jak jedna wielka rodzina!Mamy tez wczasy pod grusza..Do
      wyboru po pol roku Majorka lub inny kraj..No chyba ,ze chcesz pracowac w tym
      czasie yo masz extra money!Takie ufff jak za overtimy!...Nie rzyjezdzaj to jest
      OBOZ!Chyba ,ze nie masz juz wyboru.....jestemy murzynami na saharze!Witaj w gronie!

• Gość: WiteQ Tesco Rugby?? IP: *.sol2.cable.ntl.com 06.07.07, 22:07
        Witam mam na poczatku male pytanie czy moglbys podac jakis kontakt do Siebie to
        z checia Ci opowiem o naszym Tesco. a tak w skrocie miasteczko male spokojne
        jest nawet gdzie wyjsc na disco do birmingham rzut beretem jak pisal Pawel do
        jeziorka 20 min autem praca h..owa jak nigdzie ludzie odchodza co tydzien a nie
        zatrudnaj nikogo. haty to masakra itp. jak chcesz wiecej szczegolow to moje GG
        1692203 do uslyszenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka