grazka0909 03.07.07, 18:46 8.20 euro brutto za godzine to ile bedzie na ręke wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majkel Re: 8.20 euro brutto IP: *.bas504.dsl.esat.net 03.07.07, 19:31 chociaz qu.. kraj podaj myslisz ze to forum dla jasnowidzow Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: 8.20 euro brutto 03.07.07, 20:00 Gość portalu: majkel napisał(a): > chociaz qu.. kraj podaj myslisz ze to forum dla jasnowidzow moze nie dla jasnowidzow ale dla tych co IQ wyzsze od stolowej nogi maja jesli forum jest o pracy w UK i Erie a w UK sa funty to pytanie za 100 pkt. o jakim kraju moze byc mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
grazka0909 Re: 8.20 euro brutto 04.07.07, 14:09 a co wam qr..wa do tego w jakim kraju .zadałam pytanie a wy jak zwykle jadem napier...acie .dorobkiewicze za dyche.ty z tym iq wyższym od nogi stołowej pewnie kible czyscisz a na forum pana strugasz.a faktycznie to miały być funty nie euro wiec biedy nie bedzie cymbały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: 8.20 euro brutto IP: 193.47.143.* 04.07.07, 14:27 a co wam qr..wa do tego w jakim kraju .zadałam pytanie a wy jak zwykle jadem napier...acie .dorobkiewicze za dyche.ty z tym iq wyższym od nogi stołowej pewnie kible czyscisz a na forum pana strugasz.a faktycznie to miały być funty nie euro wiec biedy nie bedzie cymbały ty pusta debilko nie mow mi o iq , skoro nie wiesz ze w roznych krajach sa rozne systemy podatkowe co powoduje rozne kwoty netto jesli wogule wiesz co to ja pie.. jaki z ciebie pustak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: 8.20 euro brutto IP: 193.47.143.* 04.07.07, 14:26 moze nie dla jasnowidzow ale dla tych co IQ wyzsze od stolowej nogi maja jesli forum jest o pracy w UK i Erie a w UK sa funty to pytanie za 100 pkt. o jakim kraju moze byc mowa? chciales blysnoc ale sie nie udalo dokladnie o jakim kraju mowa w UK funty w IRE minimalna 8,65 Odpowiedz Link Zgłoś
grazka0909 Re: 8.20 euro brutto 04.07.07, 16:17 widac jakie masz IQ debilu po tym jakie błedy robisz dlatego też pewnie tak jak już pisałam czyścisz kible albo na mopie zapier...sz.no nic dziwnego bo pewnie podstawówkę udało ci sie tylko skończyć stąd te błedy bezmózgi pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addicted11 Re: 8.20 euro brutto IP: *.sotn.cable.ntl.com 04.07.07, 17:47 grazka0909 napisała: > widac jakie masz IQ debilu po tym jakie błedy robisz dlatego też pewnie tak jak > > już pisałam czyścisz kible albo na mopie zapier...sz.no nic dziwnego bo pewnie > podstawówkę udało ci sie tylko skończyć stąd te błedy bezmózgi pajacu Kobieto, ludzie, opanujcie sie! To nie jest melina tylko kulturalne forum. Kobieto, nie ponizaj tych co z mopem jezdza bo sama mozesz kiedys mop w reke chwycic, zapewniam cie, ze nie kazdy z mopem to idiota, czasem taki z mopem udziela informacji o podatkach arystokratce, paradoks, nie? Ale tak jest, bo to ja ( z mopem) poinformowalem Ciebie. Oponenci tez sie nie popisuja kultura. Co za swiat, skad tyle tej agresji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: 8.20 euro brutto IP: 193.47.143.* 04.07.07, 18:27 kim ty wlasciwie jestes bezmozga szczoto najpierw nie umiesz zadac pytania i jeszcze sie sadzisz bym cie wybatozyl po mordzie moze by ci troche rozumu przybylo watpie ale jakas szansa zawsze jest Odpowiedz Link Zgłoś
grazka0909 Re: 8.20 euro brutto 05.07.07, 12:17 wiesz co jesteś naprawde debilem i nie mam już ochoty na wymianę zdań z idiotą takim jak ty bo szkoda mi czasu na ciebie jesteś zakompleksionym frajerem zgrywającym pana i stąd taka agresja z twojej strony .ja nie miałam zamiaru ubliżać nikomu ani kogoś wyzywać no ale jak jakiś dupek potrafi tylko wyzywać no to ja nie będę dłużna.do sprzątających mopem nic nie mam to była przenośnia dla tego głąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: 8.20 euro brutto IP: 193.47.143.* 05.07.07, 13:34 jesteś zakompleksionym frajerem zgrywającym pana i stąd taka agresja z twojej strony gleboka analiza jednakze zupelnie bledna a poniewaz jestes bezdennie glupia zycze duzo szczescia w przyszlosci bedzie ci bardzo potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: 8.20 euro brutto IP: *.lei3.cable.ntl.com 03.07.07, 19:44 juz myslalem ze funtow to bym powiedzial ze niewiele,ale jak euro to BARDZO MALO!!!Wrecz glodowa stawka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: 8.20 euro brutto 04.07.07, 14:37 To ile bedzie brutto ile netto zalezy nie od tego, ile masz na godzine tylko ile zarabiasz calosciowo. Jak pracujesz 10 godzin, to 8.2 brutto bedzie tez 8.20 netto, a jak pracujesz pelen etat,. czyli okolo 40h to bedzie to okolo 8.2*40= 328 funtow na tydzien podatek- kwota wolna 100 od 20 podatek 2 funty od reszty 22% NI 11% powyzej 100 funtow. wyjdzie jakies 260 netto, podzielic na 40 czyli jakies 6 z hakiem oczywisicie w przyblizenieu i przy kodzie podatkowym standardowym. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: 8.20 euro brutto 04.07.07, 14:44 pisalem oczywiscie o UK a to: Gość portalu: andrej napisał(a): > juz myslalem ze funtow to bym powiedzial ze niewiele,ale jak euro to BARDZO > MALO!!!Wrecz glodowa stawka!!! 8.2 funta brutto to tak malo? tojest 17 k rocznie, czyli mniej wiecej tyle ile zarabia 1/3 rodowitych Anglikow a nastepna 1/3 zarabia mniej. Ile bys chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: 8.20 euro brutto 04.07.07, 14:48 jeszcze dodam, ze zalezy za co sie dostaje te 8 czy ile tam. Ja mialem 8p/h ale to byl zapieprz jak w obozie koncetracyjnym. teraz zmienilem sobie na 6p/h i mam w pracy plaze. zaiwaniac po nocach w smrodzie i chlodzie to nawet i za 15 bym nie chcial, bo w zyciu sa jeszce inne wazne rzeczy. Anglikow mnostwo pracuje za najnizsza albo niewiele wyzej, ale w takich rolach gdzie sie w pracy jest a nie tyra za dwoch. Nasi czseto zasuwaja po 12 godzin w pocie czola i chwala sie, jak to duzo zarabiaja. Albo maja te 10 ale zasuwaja za dwoch. A wtedy trzebaby zarobek podzielic tez na 2, wychodzi 5 na godzine czyli ponizej najnizszej. Frajerstwo/ Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman Re: 8.20 euro brutto 04.07.07, 01:35 The National Minimum Wage is €8.65 per hour with effect from 1 July 2007 Odpowiedz Link Zgłoś