IP: 217.23.229.* 11.07.07, 15:53
Czy moze mi ktos napisac jak wyglada przejcie na dotcom z GA, i czego tam
wymagaja, o co pytaja itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1spag Re: dotcom IP: *.hers.adsl.virgin.net 14.07.07, 16:41
      stary nie mozesz zadzwonic i zapytac na miejscu?
    • Gość: Bbaarti Re: dotcom IP: *.cmbg.cable.ntl.com 23.07.07, 11:34
      Idz do menagera na .comie i sie zapytaj, albo popracuj troche i zobacz gdzie Ci
      bedzie lepiej. Ja .comuje sie codziennie po nocce i po 3h jazdy mi sie juz
      nudzi, zbytnia monotonia, na caly etat nie polecam ale jako overtimy jak
      najbarziej :)
    • Gość: Mcyha Re: dotcom IP: *.ipt.aol.com 27.07.07, 14:43
      hej.ja pracuej na dot comie juz pare miesiecy,i jestem zadowolona z
      pracy.wczesniej pracowalam rok na nockach,wiec teraz mam normalne zycie.praca
      od 6-14 i weekendy wolne,w nd zawsze sa nadgodziny od 6-9.45 na ktore sobie
      chodze bo zawsze to pare groszy wiecej do wyplaty.praca polega na robieniu
      zakupow dla klientow internetowych,jezdzisz sobie wozkiem w ktory masz
      skrzynki z opisami kazdego osobno.a na komputerze masz napisane wszystko,gdzie
      jest dany artykul tzn.numer alejki,numer polki i ktora to rzecz ma polce,to
      jest bardzo proste.a co do rozmowy co sie pytaja,to dlaczego chcesz zmienic
      dzial,co mozesz wniesc nowego,czy chcesz pracowac rowniez na kasie jesli
      skonczycie wczesniej wszystkie zamowienie,czy nadgodziny ciebie
      interesuja.wczesniej wypelniasz ankiete do przejscia na dot com,ktora daja ci
      twoj menadzer,a potem on pisze o tobie pare slow do nowego szefa.

Powodzenia.to bardzo fajna pracy,fajne godziny.ja jestem zadowolona.wiec polecam
      • Gość: hmm Re: dotcom IP: *.popl.cable.ntl.com 27.07.07, 15:48
        no ale pieniadze niezbyt...takze trzeba sie zastanowic
        • Gość: mycha Re: dotcom IP: *.ipt.aol.com 29.07.07, 18:13
          no wiesz kasa to nie wszystko,no chyba ze dla ciebie to w zyciu jest
          najwazniejsze,to powodzenia zycze z Tesco Value...
          • Gość: hmm Re: dotcom IP: *.popl.cable.ntl.com 29.07.07, 18:27
            no nie bede przeciez wiecznie wegetował nie sadzisz?
            a dot com to degradacja....widac z ga mozna jeszcze isc nizej...
            • Gość: Ktoś Re: dotcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:56
              Nie sądzę żeby praca na dot comie była degradacją. Jakby nie patrzeć jest to
              praca w ciągu dnia, wiec to juz na pewno jakiś plus, poza tym jest większy
              kontakt z językiem, co też jest bez znaczenia, a pieniądze faktycznie mniejsze,
              ale w tym wypadku trzeba sie zastanowić czy chce się mieć troche więcej kasy i
              pracować na nockach, czy tez mniej kasy w zamian za w miarę normalne zycie i
              prace w dzień.Wybór należy do każdego z osobna, ale jak już powiedziałam
              wegetacją bym tego nie nazwała.
              Pozdrawiam.
              • Gość: hmm Re: dotcom IP: *.popl.cable.ntl.com 29.07.07, 20:50
                wybór nie lezy miedzy miedzy nockami a praca w .com za mniejsze pieniadze.
                tesco to nie caly swiat
                sa tez inne wybory jak inna praca
                i lepsze pieniadze i praca na dzien...
    • Gość: bbaarti Re: dotcom IP: *.cmbg.cable.ntl.com 30.07.07, 15:50
      Mycha jaki masz sredni picking rate???
      bo ja robiac overtimy srednio mam 180/h a 6 tygodniowke kolo 175 :P
      i jaki Ty masz tam kontakt z jezykiem??? jak czytasz nazwy produktow, czy jak
      czasem ktos sie spyta gdzie co lezy w sklepie??
      poza tym kasa o wiele gorsza
      Pozdrawiam
      • 1spag Re: dotcom 30.07.07, 16:52
        bbaarti
        kurna co ty za skaner masz ja bywalo ze mialem 94 jak sobie z nudow przysadzilem
        w ktoras niedziele i bez klientow na sklepie najlepsi mieli ok 115,120, w
        wiekszosci to byla wina sprzetu ze kolejne pozycje tego samego produktu tak nabijal,

chyba ze sadzisz bo .comie w croydon tam nie wiem jak wyglada, ale na sklepie to
        jest ciezko i zrobic taki picking rate bo wozek wazy jak jest prawie pelny i 4
        ruchomymi kolami to miedzy klientami to jest niezly slalom tak ze tracisz czas
        poza tym jak jestes ga to cie nie obchodzi picking rate bo i tak twoim menago
        jest nocny a nie .comowy i masz lepiej bo mozesz w kazdej chwili walnac wozkiem
        i powiedziec ide do domu
    • Gość: bbaarti Re: dotcom IP: *.cmbg.cable.ntl.com 31.07.07, 10:00
      hehe normalnie, banalnie latwo, kiedys sie srezalem, zeby miec rate kolo 180 a
      teraz robie sobie spokojnie i tez mam taki sam, jak koncze wozek na zielonym to
      jest dla mnie porazka, bo z regoly 90% mam na niebieskim, szkoda ze nia ma
      wyzszego koloru bo pewnie tez bym na nim konczyl.
      Jak juz wiesz co i gdzie i jak sobie ulatwic pickowanie to jest spoko.
      A wozkiem nie pierd.. i dlatego mam taki picking rate, zebym mogl sobie chodic
      na >coma i w tygodniu jako jedyny z nocki robie tam overy ;) a w niedziele
      chodzi ze mna jeszcze 3 polakow bo niedziele maja busy i musza skonczyc przed
      10.
      POzdrowki
    • Gość: gosc Re: dotcom IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.07.07, 18:08
      dot com to nie tylko pickerzy. Ja jestem kierowca wdot comie i mi pasuje, jak
      na razie. Kasa lepsza niz u pickerow, praca w dzien, mam duzo kontaktu z
      jezykiem ang, bo caly dzien jestem w terenie, niestety wiekszosc klientow to
      glupie ciapaki, ale zdarzaja sie normalni ludzie. Jak ktos chce narzekac to
      zawsze znajdzie jakis powod...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka