Dodaj do ulubionych

tak się robi karierę w Tesco - Polaczki

IP: *.bulldogdsl.com 11.07.07, 19:09
Dla zainteresowanych upubliczniam wewnętrzną procedurę Tesco. Możecie się z
niej dowiedzieć jak szybko awansować.
Tak, tak Polaczki - można awansować w Tesco wystarczy tylko chcieć.
Ale wam pewnie śmierdzące lenie nie będzie się chciało przeczytać tego postu
do końca!
Bo po co?
Lepiej narzekać na ciężką pracę, złych manager’ów i opie..jących się
angoli nie zapominając o spisku ciapanych terrorystów i czarnych cwaniaków.
Wszyscy jesteście beznadziejni!!!! Bez pomysłu na życie – byle się zachlać…

Aby awansować trzeba zebrać odpowiednią ilość punktów
To łatwe.

Team Leader – 300 punktów
Manager Działu – 600 punktów
Night Manager – 1000 punktów
Personal Manager – 1500 punktów
Store Manager – 2000 punktów

ZBIERAJ PUNKTY

1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpie..nie;
5 PKT - Niby nieumyślne podpie..nie;
10 PKT - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków;
20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle
zaistnieć;
30 PKT - Podpie..nie w obecności świadków;
40 PKT - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym;
50 PKT - Samopodpierdolka przy świadkach;
60 PKT - Podpie..nie do przełożonego w obecności podpie..nego bez
innych świadków;
70 PKT - Podpie..nie w obecności podpie..nego przy większej ilości
świadków;
80 PKT - Podpie..nie w obecności podpie..nego, pomimo,iż ten nie jest
winny;
90 PKT - Podpie..nie w obecności podpie..nego, pomimo, iż ten nie jest
winny a czynu tego dokonał sam podpie..jący;
100 PKT - Podpie..nie w obecności podpie..nego, pomimo, iż ten nie jest
winny a czynu tego dokonał sam podpie..jący na spółkę z przełożonym, do
którego się podpie.. i wmówienie podpie..nemu jego winy.

BONUSY:
* podpie..nie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT;
** podpie..nie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT;
*** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z podpie..nym
jego wódkę, w jego domu
Obserwuj wątek
    • Gość: night manager Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.bulldogdsl.com 11.07.07, 19:10
      skąd to masz???
      to przecież poufne
      • Gość: Zazi Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:06
        kurde o co tu chodzi?
        to na powaznie?
        to np.:
        podpir...olenie anonimowo na samego siebie? ? ?

Jutro ma do mnie dzwonić facet z zapytaniem czy jade? ?
        a ja nie jade
        Mam lżejszą pracę i za lepsze pieniądze, ale ona jest lepsza - big znak
        zapytania.

Pozdrawiam Teskowiczów
    • Gość: he Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:40
      Uzbierasz kasy za swoje awanse a później Cie puknie najlepszy kumpel:)
      Powodzenia podpierdółko
    • ojra Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki 12.07.07, 11:20
      Ani to śmieszne,ani pocieszne,jest takie powiedzenie:kto donosi,ten o śmierć
      się prosi i wszystko w tym temacie,baj
    • Gość: real team leader Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.sotn.cable.ntl.com 12.07.07, 20:12
      a ty co podpie..les wszystkich w tesco i teraz szczycisz sie twoim
      awansem :) stary ja nim zostalam bez tego a zasluzylam sobie ciezka praca a nie
      podpie..niem kolegow z pracy
      • Gość: xortek Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-138.btcentralplus.com 13.07.07, 07:26
        hehe, rozbawilo mnie to do lez :) jest w tym jednak lyzka dziegdziu - bardzo
        wielu polakow postepuje tak, jakby naprawde w ten sposob mozna bylo sie
        wypunktowac u managera i cokolwiek zyskac, awansowac... jednak polka na
        podpierdolkach na mnie ma juz spokojnie 300 pkt.
        • Gość: extescowitch Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: 78.113.245.* 27.12.09, 19:00
          tylko bezmyślny burak mogl cos takiego napisac i zgadzam sie z real
          team leader,ze tylko ciezka praca da ci awans,bo gdy bedziesz na
          sign on musisz wszystko przejsc aby dali ci sign off i wtedy jestes
          managerem anie poprzez dawanie d..py na lewo i prawo.żalosny jestes
    • Gość: Zelazna dama Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: 86.156.249.* 13.07.07, 10:26
      Masz sie czym szczycic!!!! Nie nazywaj nas Polaczkami i smierdzacymi leniami. Jezeli w taki sposob awansowales, to wlasnie tym nim jestes. Znam osoby, ktore bez tego awansowaly. Prezentuja wysokie standardy, a nie zeszmacaja sie. Tylko na tyle Cie stac? Problem w tym, ze wielu Polakow nie mowi po angielsku i nie ma ambicji, dlatego skazani sa na tesco. Ci, co maja w glowie poukladane, sa tu na chwile, by zarobic kase i zaczac normalna prace i zycie. Wiec nie wycieraj sobie twarzy o Polakow. To przykre, ze nie masz wlasnego honoru i zasad, bo podkladanie komus nogi nie mozna zaliczyc do zadnej reguly. Czasy SB i UB juz sie skonczyly. A tym, co robisz, dajesz tylko dowod na to, ze Polak Polakowi wilkiem, po trupach do celu. Mam nadzieje, ze ktos sie za takich, jak Ty wezmie. Odpowiednie instytucje sie tym zajma. Milych awansow.
      • Gość: mmmmmmmmmmmmm Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-139.btcentralplus.com 13.07.07, 11:00
        HAHAHAHAHA dobre dobre
        masz leb :)
        i ten tekst o polaczkach :D
        a z pod.... samego siebie hehehe
    • Gość: DEREK Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: 194.75.238.* 13.07.07, 18:04
      jakies pytania?
      idiota kolejny zostal przydupasem,zyczymy powodzenia w realizowaniu swoich
      marzen (ciagacz wozkow hehe)
    • Gość: czarna110 Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.bsk.vectranet.pl 14.07.07, 00:53
      jestem za, madrze piszesz ja sama mam w planach jak najszybszy wyjazd z polski
      i wiem ze dam rade pozdrawiam moj maile jestem-83@tlen.pl
      • Gość: karp_cam Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.cmbg.cable.ntl.com 14.07.07, 01:17
        ten mail to po co tu dajesz przyjaciol szukasz...pozdro i poszerzaj swa wiedze
        na innych forach bo tutaj ch.. zimuje.to tyle.
    • Gość: 1spag Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.hers.adsl.virgin.net 14.07.07, 13:34
      ze tez ci sie chcialo takie pierdoly pisac?
    • Gość: polishchaser1 Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.07.07, 21:51
      Genialny post stary! Na początku myślałem, kolejny rozczarowany będzie się
      wyżalał ale jakże miło się zawiodłem. Ubaw po pachy. Wrzuciłbyś coś jeszcze w
      tym stylu.
    • silver.london pomyślałem: niesmaczne 16.07.07, 23:33
      I początkowo nie komentowałem. Jednak po kilku
      dniach, jak porozmawiałem to muszę powiedzieć,
      że chyba masz rację.
      U nas ta gra odchodzi na całego. Teamliderzy
      i 'opcjonaliści' podp..ja na całego, o byle co.
      Bardzo niesympatyczna atmosfera.
      Przyszedł początkujący menadżer i przez pierwszy
      miesiąc był 'swój chłop', ale po okresie wprowadzającym
      okazało się, że ma przećwiczyć bycie świnią, i to właśnie
      na nas. Wychodzi na to, że bez odpowiedniego poziomu
      wredności nie ma co liczyć na awans.
      Zresztą - teamliderzy (mianowani) nie dostają dodatku,
      więc wredność to ich jedyny bonus w tej sytuacji.
      I tak to się kręci...
      • Gość: barbarah Re: pomyślałem: niesmaczne IP: *.range86-141.btcentralplus.com 20.09.07, 23:38
        Nie rozumiem... zagladam czase na to forum, bo kiedys staralam sie z Polski o
        prace w Tesco. nie zachcieli mnie z Polski ale tu na miejscu i owszem. Niestety
        dla nich bylo za pozno, bo znalazlam prace od razu jako Team Leader w innej
        firmie. Owszem bywam wredna ale jak nie byc, gdy gosciowa ignoruje wszelkie
        standardy higieny i zapycha makaron do geby a za chwile ta sama reka wklada go
        do pojemniczkow. I gdy tlumaczy sie jej, ze tak nie mozna, pokazuje "fucka"...
        Oczywiscie, ze ide z tym do managera. po co mam sie uzerac? Ale generalnie
        szanuje moich pracownikow i wymagam szacunku. Cos za cos.
        Na marginesie: odkad zaroilo sie w mojej firmie od Polakow, to czasami strach
        sie bac. Ku ogolnej uciesze wszystkich ostatnio wywalili polskiego chama za
        rasistowskie odzywki, gdyby czarny kolega nie zglosilby problemu, zrobilaby to
        polka, ktora namietnie obrazal i wyzywal. Tylko pewnie jej skrga nie odnioslaby
        takiego efektu.
        Pod...nie bez powodu uwazam za durne, ale jak ktos utrudnia i zasluguje na to,
        bo inaczej nie zrozumie, to dlaczego nie?
    • Gość: Bamse Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: 213.166.17.* 17.07.07, 15:02
      co ty K....wa w gre jakas grasz ze tak piszesz to nie jest jak w grze . sam
      jestem team leaderem i nic takiegoi nie ma ty d.....lu
      • Gość: xortek Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-138.btcentralplus.com 17.07.07, 22:24
        niestety ale w moim tesco - i pewnie w kazdym - czesc polakow uprawia tego
        rodzaju "gre". jak to wplywa na atmosfere i wzajemne stosunki chyba nie musze
        pisac. najgorsze, ze sami managerowie w jakims sensie do tego prowokuja. maja
        bowiem jeden bardzo zly nawyk - szczegolnie wobec nowych pracownikow. otoz
        jezeli jest z kims problem, za wolno pracuje, za duzo gada, czy robi cokolwiek
        niewlasciwego, to nie nikt mu tego nie mowi wprost tylko manager idzie do kogos
        z polakow dluzej stazem. to bardzo "korupcjogenne". zazwyczaj jest z tego
        wiecej szkody niz pozytku, bowiem zainteresowany dowiaduje sie o tym przewaznie
        jako ostatni, gdy juz niemal wszyscy polacy o tym wiedza, a po drodze kazdy
        doda do tego cos od siebie. i tak sie tworza plotki, wzajemne oskarzenia,
        podpierdolki, itd.

a poza tym praca w tesco jest super :) powaznie pisze. gdyby tylko ludzie byli
        bardziej szczerzy i mowili sobei takie rzeczy wprost, byloby idealnie. pzdr!
        • gleiwitz1939 Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki 19.07.07, 02:01
          Chcecie się wyrwać z zaklętego kręgu?
          Po pierwsze przenieście się na dniówkę.
          Po drugie zapiszcie się na preoptions jeżeli takowe są organizowane w waszym sklepie.Jeśli ich nie ma zapytajcie personal managera o możliwość uczestnictwa w innym sklepie.
          I tyle w temacie.
          Pominę milczeniem bzdury na temat punktów.pozdro.
          • Gość: Konard Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-176.btcentralplus.com 10.01.10, 23:04
            I tu się zgadzam. Po pierwsze przenieście się na dniówki. po drugie zapomnijcie
            o rozwojach opcjach i innych bzdetach. Idźcie do szkoły, uczcie się jezyka i
            spie...jcie z Tesco jak najszybciej do normalnie płatnej pracy. Pozdrawiam.
    • Gość: Wielki1 Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: 149.254.192.* 21.07.07, 00:52
      ty sam gosciu wygladasz jak popie..ny LEN!!!!!
      • Gość: team leader Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.csk.pl 21.07.07, 09:35
        oj nie macie poczucia humoru

• Gość: sal Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: 149.254.200.* 23.07.07, 09:49
          Mamy, mamy, świetny tekst!!! Popłakaliśmy się w ramach rozrywki po nocnej
          zmianie!!!
    • Gość: Bbaarti Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.cmbg.cable.ntl.com 23.07.07, 11:46
      Jak zwykle "inteligentni inaczej" Polscy pracownicy Tesco idealnie "zrozumieli"
      tego posta. Jezu czy wam juz calkiem mozgi odjelo od ciagniecia tych wozkow i
      upychania bezmyslnie towaru??
      Zgadzam sie z moim przedmowca - usmialem sie do bolu.
      Leader pozdrowki
      PS to juz ktorys taki post, ktorego 90% czytajacych "Zrozumialo inaczej"
      • Gość: Aryman Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-152.btcentralplus.com 25.08.07, 17:13
        hehe, a jedna z osob "rozumiejacych inaczej" podpier... mnie
        conajmniej kilkakrotnie:)
    • Gość: Królewiec Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.ipt.aol.com 26.08.07, 15:18
      Pazdzioch z Tesco w Wick przeczytal, stosuje i kur...a awansuje :)
      • Gość: flanela Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.bulldogdsl.com 20.09.07, 22:56
        nie tylko on

takich jest więcej
        • teamleader Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki 21.09.07, 08:30
          a to ci
          ktos sobie robi żarty...huncwot jeden
          wystarczy ciezko pracowac i tyle
          pozdrawiam
    • Gość: alo 100ptk. + bonusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 08:51
      Człowiek wściekły ale punktacja niezła. Warto spróbować.
      Ja preferował bym opcje za 100ptk. + bonusy.
      Przekonałem się, że jak jesteś pracowity i uczciwy to nic z tego.
      Kolega testuje ten sposób i nieżle mu to wychodzi.
      • Gość: bungalow bil Re: 100ptk. + bonusy IP: *.cable.ubr08.stav.blueyonder.co.uk 15.03.08, 18:22
        Wymiękłem.
    • Gość: ja Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.chello.pl 13.09.08, 10:33
      Tempe ch...e, Tesco i tak was wyroluje :)
    • fiodor1969 Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki 15.09.08, 16:31
      Szanowny Team Leaderze
      Nie bede komentowal Twoich postow, ktorych tu na forum
      nie brakuje.Wytrawny czytelnik wie wszystko.
      Ja powiem tak - niestety podobnie jak na raka tak i na glupote
      nie wynalezli jeszcze lekarstwa.
      • Gość: karierowicz Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.csk.pl 09.06.09, 05:21
        podbijam
    • Gość: outcast Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:29
      TESCO....NIE WARTO...SZKODA ŻYCIA...
      • Gość: pickerka Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.06.09, 02:05
        zgadzam się całkowicie!
        życie to nie tylko tesco
        są jeszcze inne OPCJE :-)
        • Gość: mag.cov Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range81-155.btcentralplus.com 26.07.09, 23:07
          Jezeli chcesz zarabiac £20.000 + bonus,5 tygodni platnego
          urlopu,mozliwosc rozwoju w uk Tesco jest odpowiedzia.Ja pracuje jako
          duty manager w tesco express i mam jak u pana boga za
          piecem,zaczynalam od najnizszego szczebla,zrobilam kurs w retail
          sale i jestem na etapie validation for site manager.kolega bzdury
          pisze o jakich swiat nie slyszal.pracuj ciezko i badz twardy,jaj nie
          masz i pipka jestes a nie facet.nie obrazaj rodakow
          ignorancie.smiechu warte.
          • Gość: soso Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.zone9.bethere.co.uk 31.07.09, 03:01
            Można też zrobic laske swojemu managerowi, jak moja kolezanka z
            pracy , i odrazu zostac teamliderem, nawet jak sie dobrze nie
            pracuje
            • Gość: teskacz Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-176.btcentralplus.com 25.08.09, 18:11
              sprawdzam twoje IP: *.zone9.bethere.co.uk
    • Gość: teskacz Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.range86-176.btcentralplus.com 25.08.09, 18:01
      u mnie w tesco niestety wszyscy stosują się do tego sposobu na zrobienie wielkiej kariery..
    • Gość: rasista Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 21.11.09, 23:43
      siemacie , pracuje w tesco express , i nie mam pojecia o czym
      piszesz , a jakies punkty ??? co to ku...a jest?? podpier....nie
      kogos?? koles nie jestes chyba polakiem , a jezeli zbierasz punkty
      podpie..ac kogos to szmata jestes i tyle.. upewnij sie czy pracujesz
      w tesco czy jakims (auschwitz) ... doszedlem do duty managera bez
      pod.... bla bla bla , tylko i wylacznie ciezka praca. i cieszy
      mnie jak moge wypier....ic jakiegos czarnego , zatrudniajac na jego
      miejsce polaka , nie podpierd....ac nikogo .... to chyba na
      tyle ... wogole nie wiem dlaczego to pisze bo smutny
      jestes ......... cheers .... Rasista
      • Gość: ppw Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.40.183.194.sub.mbb.three.co.uk 17.12.09, 08:35
        Podaj namiary na Twoje Tesco. Z wielką chęcią przetransferuję się tam.Pozdro:)
      • Gość: Dr No Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.zone9.bethere.co.uk 08.01.10, 04:53
        To wiadomo dlaczego doszedłeś do pozycji duty managera, jestes głupi
        jak but i tępy jak wyporzyczone łyżwy z Torwaru. Smutne....
    • Gość: Polak Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.elblag.vectranet.pl 07.01.10, 22:53
      Ty jesteś jeb...ty!!!
    • Gość: dad Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 09.05.10, 13:32
      Kurwa swięta prawda!! pierdolić polaczków
    • Gość: aaa Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.barn.cable.virginmedia.com 29.05.10, 13:38
      karierowicz z ciebie za 200f za 80 godzin w tygodniu
    • Gość: dora Re: tak się robi karierę w Tesco - Polaczki IP: *.lei3.cable.ntl.com 15.07.10, 12:58
      dobre,dobre:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka