Gość: Marco40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:09 Czy ktos pracuje w Tesco w Winchester? Jesli tak prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: team leader Re: Winchester IP: *.sotn.cable.ntl.com 07.08.07, 08:00 wreszcie ktos przyjezdza. Tak ja jestem z Winchester jakies pytania chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z-ca Team Leader'a Re: Winchester IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.08.07, 11:43 pisz stary, bo tu winchester na linii..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco40 Re: Winchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:50 A juz myslalem ze nikt tam nie pracuje z rodakow....przyjezdzamy we dwojke 27 i mamy byc kierowcami. Narazie mamy mieszkac w hostetu...wiec perspektywa szukania pokoju. Jak to wyglada na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: team leader Re: Winchester IP: *.sotn.cable.ntl.com 14.08.07, 08:37 nawet niewiem gdzie jest jakis hostel tutaj, z pokojem niepowinno byc zadnego problemu tylko minimalnie 80£ za tydzien troszke drogo ale spoko. A praca jak praca ja akurat niewiem jak wyglada praca kierowcy poniewaz ja pracuje na noc, ale mamy jednego polaka kierowce wiec napewno bedzie dobrze pozdrawiamy i czekamy ...... pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco40 Re: Winchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 17:16 To faktycznie troche drogo..chyba drozej niz w samym Londynie..no ale nic..bedziemy sie martwic na miejscu. Do zobaczenia 27 i dzieki za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco40 Re: Winchester IP: 212.183.134.* 23.11.07, 02:14 milo bylo ze odpowiedzialas na moje pytania przed przyjazdem...minely trzy miesiace i w koncu mam dostep dostep do internetu...tylko dalej nie wiem kim jestes....Ty napewno wiesz...bo jest nas dwoch kierowcow...moze ujawnisz sie??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikakamasala Re: Winchester IP: 194.246.124.* 07.12.07, 16:38 taak jestem ta która zrobi ci laskę ale ty mi musisz posmyrać językiem w pewnych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś