Gość: czacha IP: *.elesem.net 11.09.07, 15:23 Czy ma to jakiś wpływ na + bądź - przy staraniu się o pracę w Tesco w UK? Są wśród Was ludzie którzy tak zaczynali? Dodam, że pracuję na kierowniczym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narciarz Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.sileman.net.pl 11.09.07, 18:30 Jestem w bardzo podobnej sytuacji. Pracuję w tesco na kierowniczym stanowisku i jestem juz po pierwszej rozmowie ale nie wiem czy mi sie to to tak do końca opłaca wyjazd do UK. Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 11.09.07, 19:47 Ja takich wątpliwości nie mam. Napisz co tam pytali na tej romowie, bo ja jeszcze jestem przed. Pozdrawiam :) Mój mail:czacha73@os.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 11.09.07, 19:49 Aha. Czy w jakiś sposób można się starać o przeniesienie (służbowe lub jakieś inne) z Tesco IV RP do Tesco UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.range81-151.btcentralplus.com 12.09.07, 06:23 nie ma czegos takiego jak przeniesienie sluzbowe do UK, musisz przejsc rekrutacje w Krakowie i jesli zostaniesz zakwalifikowany - przyjzdzasz do Anglii i zaczynasz jako ladowacz w polki. jesli bedziesz wybitny to zaproponuja ci pojscie na program managerski, ktory trwa od 6 miesiecy do 18 miesiecy zaleznie od postepow, i na programie nie dostajesz zadnej podwyzki. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: Pracuję w Tesco w Polsce 12.09.07, 11:21 pierwsze primo : czytaj to forum !!! drugie primo : szukaj na tym forum !!! trzecie primo : patrz pierwsze primo itd a większość odpowiedzi znajdziesz pytania , sposoby, jak co załatwić, ................. powodenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 12.09.07, 20:14 dzieki lola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocset Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.brhm.adsl.virgin.net 13.09.07, 11:21 ile sie zarabia w tesko na ierowniczym stanowisku ??? bo jesli miedzy 2000 a 3000 pln to ja wracam z tej smierdzacej anglii prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.range86-148.btcentralplus.com 17.09.07, 18:23 musisz przejsc normalna rekrutacje...ale na start dostalam karte do 10 % upustu w tesco ale musisz sie upomniec i udokumentowac ze pracowalas przynajmniej 1 rok w polsce.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianle Re: Pracuję w Tesco w Polsce - do narciarz IP: *.ipt.aol.com 12.09.07, 21:51 chcialem zapytac czy w tesco w polsce samemu mozna zglosci sie na kursy kierownicze czy tak jak za dawnych czasow trzeba miec znajomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: Pracuję w Tesco w Polsce - do narciarz IP: *.sileman.net.pl 13.09.07, 11:32 Oczywiście że nawet należy samemu zgłosić sie na kurs to sie teraz nazywa Program rozwoju w miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianle Re: Pracuję w Tesco w Polsce - do narciarz IP: *.ipt.aol.com 14.09.07, 12:55 bo tu w anglii wyglada to tak ze ide do swojego "kierownika" i mowie ze chcial bym uczyc sie na stanowisko menerzerskie [oczywiscie zakladaja ze sie wykazujesz] i on zaczyna caly program - nawet ostatnia padlo takie pytanie ze strony mojego menerzera... i dlatego zadalem to pytanie - bo wole probowac w polsce. tu zawsze bede "kierownikiem w polsce" [zakladajac ze bym przeszedl cale szkolenie, a nie jest to trudne, bo ostatnia moj kolega zdal taki egzamin] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkm Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: 62.231.146.* 12.09.07, 11:49 to po prostu przestaniesz pracowac na kierowniczym stanowisku, zaczniesz jako wypelniacz polek, jak slusznie napisales DOBRZE zastanow sie czy to sie oplaca, ja po 8 tygodniowych doswiadczeniach w tym miejscu mam dosyc, teraz nie wiem nawet czy dostane wynagrodzenie bo w tesco gdzie mialem nieprzyjemnosc pracowac nie ma mozliwosci pogadac z kims kompetentnym, zastanawiam sie czy nie podzielic sie moimi wrazeniami z pracy z prasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 12.09.07, 20:23 dzieki za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 12.09.07, 20:24 watek do zamkniecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 12.09.07, 20:34 a tak poza tym nie stresuje sie ze bede ladowal w puly. zawsze to jakies nowe doswiadczenie. W Polsce mam za soba wiele usprawnien (VBA , makra)jesli chodzi o prace DKZ, DKC w Tesco. Pol Polski to wykorzystuje i co z tego. Pozdrawiam tych co zmieniaja swoje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.sileman.net.pl 12.09.07, 21:50 Wykładanie towaru na półki to najnormalniejsza rzecz w tesco. Zaczynałem 5 lat temu od tego. ale mam już dosyćjak mnie traktują. Jestem zdecydowany wyjechać ale troche sie boje o mój english:( A na pierwszej rozmowie pytają po angielsku różne proste rzeczy np powidz cos o sobie, co lubisz robic jaką pore roku i dlaczego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.elesem.net 12.09.07, 22:25 nie puly a poly oczywiscie :) ale gafa hehe. Narciarz jakby co to to na GG mam nr 58887. Z checia z toba pogadam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.range86-148.btcentralplus.com 17.09.07, 18:21 hej ..pracuje w tesco uk od przeszlo 2 lat .W Polsce bylam kierownikiem. Teraz laduje sobie w polki i nic mnie nie obchodzi innego...wiec lepiej nic w Polsce gdzie bylam odpowiedzialna za wszystko i jeszcze cie gnoili...nie wiem czy ma to wplyw na dostanie sie do uk...ja sie dostalam choc moj nie angielski byl nie za bardzo...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: Pracuję w Tesco w Polsce IP: *.sileman.net.pl 17.09.07, 20:11 Aniu a w jakim miescie w Polsce pracowałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś