Dodaj do ulubionych

Tesco w Poole

IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 12:23
Witam. Wraz z chłopakiem wyjeżdżamy do pracy w Tesco w Poole 22-23 listopada.
Czy moglibyście coś napisać o miejscowości, jaka jest atmosfera w pracy i
jakie sa ceny za mieszkania/pokój i czy trudno poszukać coś fajnego do
wynajęcia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: SIMON Re: Tesco w Poole IP: *.bulldogdsl.com 08.11.07, 19:22
      CENY KOSMOS JESLI CHODZI O WYNAJEM MIESZKANIA!!! TESCO FAJNIE POLOZONE KOLO
      CENTRUM ROZRYWKOWEGO(SILOWNIA,KREGLE,BASEN,KINO)
      CO DO OKOLICY BOURNEMOUTH I POOLE-PIEKNE MIEJSCE SZCZEGOLNIE LATEM-NAJLADNIEJSZA
      PLAZA W UK ;)CO DO PRACY W TESCO NIE MAM POJECIA-ROBIE TAM CZESTO ZAKPY ;)JESLI
      MACIE JAKIES PYTANIA CHETNIE POMOGE SKYPE :ZBILA81
      • Gość: xxx Re: Tesco w Poole IP: *.sotn.cable.ntl.com 11.11.07, 09:03
        do ktorego sie wybieracie?
        • Gość: jolka Re: Tesco w Poole IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 10:16
          Witam.
          W umowie został nam podany taki adres:
          Yarrow Road, Mannings Heath, Poole, Dorset, BH12 4NX
          Pozdrawiam
          • Gość: alien Re: Tesco w Poole IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.11.07, 20:36
            Jeśli to Wasze Tesco jest na Yarrow Rd, to jest to Canford Heat, dzielnica
            Poole, inaczej Tower Park. To takie centrum rozrywki, bilard, Pizza Hut, basen,
            knajpa, kino. Nie jest to gigant , w porównaniu z polskimi tescami, ale spore.
            Ciekawe gdzie Wam zorganizują mieszkanie, bo dojazd do Tower Parku nie jest
            łatwy. Ale miejscowość Poole faktycznie zajefajna. Nie pracuje już w tesco ale
            jeśli chcecie to dajcie znać, znam Poole.
            pozdrawiam.
            • yadrall Re: Tesco w Poole 13.11.07, 17:29
              Poole jest fajene,ale ceny wynajmu mieszkan czy pokoi sa koszmarne
              (nieumeblowane 2 beds mozna upolowac za okolo 600F+oplaty i council
              tax),a ofert jest malo i szybko znikaja z rynku.
              Polakow na peczki,bo nie tylko TESCO nas tu zatrudnia.
            • Gość: emem Re: Tesco w Poole IP: *.chello.pl 13.02.08, 21:28
              szukam pracy w POole
    • Gość: jolka Re: Tesco w Poole IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.07, 02:43
      Witam
      Dziękuję za odpowiedzi. Jeśli nie stanowi to problemu to proszę o kontakt na gg
      10624401.Chciałabym sie dowiedzieć jaka jest atmosfera w pracy i itp.
      Pozdrawiam
    • lapis111 Re: Tesco w Poole 18.11.07, 10:56
      Ja pracuje w Tesco w Poole, ale w innym miejscu-przy Pool Road. Tu jestem od
      trzech tygodni, a przez pierwsze dwa (przed przeniesieniem) pracowalam w Tesco w
      Bournemouth. To "moje" w Pool jest mniejsze, musze teraz dojezdzac autobusem
      (przedtem chodzilam piechotka:) , ale jestem bardzo zadowolona z tej zmiany, bo
      tu mi sie o wiele lepiej pracuje, zupelnie inni ludzie, fajna atmosfera, ogolnie
      wszystko OK. Na temat Tesco, gdzie macie byc nic niestety nie wiem, ale jak juz
      bedziecie w Pool, to zajrzyjcie do Tesco na Poole Road-ja jestem od wtorku do
      soboty (nocki oczywiscie), zazwyczaj na dziale "fresh". Fajnie bedzie spotkac
      "nowych" Polakow-pozdrowienia i powodzenia:)
      • Gość: jolka Re: Tesco w Poole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:54
      • Gość: jolka Re: Tesco w Poole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:56
        Witam. Dzięki za informacje. Napisałam do Ciebie na gg. Jeśli możesz to proszę
        skontaktuj się ze mną. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka