meep 20.11.07, 11:33 najchetniej na 12 miesiecy i bez udzialu BT, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_koziar Re: jaki broadband? 20.11.07, 13:16 ja mam Virgin Media (byly NTL) - jest w porzadku - glowna zaleta jest to, ze nie potrzebna jest linia telefoniczna. Trudno mi sie wypowiadac na temat obecnej ceny - sadze, ze na ich stronie znajdziesz wszytkie potrzebne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deos Re: jaki broadband? IP: 80.168.115.* 20.11.07, 13:53 Zen. Brak kontraktu - mozesz rozmyslic sie kiedy ci sie podoba, serwis swietny, placisz rachunki przez internet, nie psuje sie i nie zawiesza sie, dobra szybkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
abramiczek Re: jaki broadband? 20.11.07, 14:05 Deos... mozesz cos wiecej? jak wygladaja rachunki i za ile sie placi? jak wyglada z dostepnoscia? jak wygladaja rozmowy przez net lub czy sa jakies darmowe na ten przyklad....(do polski? niemiec?), ostatnio za L25 na miesiac masz w BT linie stacjonarna + net z orange up to 8Mb(chociaz mi i tak wystarczy up to 2Mb)+ darmowe rozmowy do 100 krajow na stacjonarne, miedzy innym Polandia i Niemcy i kuuupe innych. POdajcie jakas alternatywe do tego. POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: jaki broadband? 20.11.07, 14:08 przecież zen to jest BT Openworld czy jak mu tam? Odpowiedz Link Zgłoś
abramiczek Re: jaki broadband? 20.11.07, 14:11 uch.. bylem na stronie Zena.... ale kucha. za L17/MOnth masz raptem 2Gb do sciagniecia i download UP to 256kb...przeciez to simiech.... ja rozumiem ze niektorzy nie potrzebuje wiele wiecej..(jak ja) ale to jest ZADNA predkosc.... BT+Orange w tym przypadku wygladaja conajmniej o 7 niebosklonow lepiej (koles ma za plotem, uzywa, nie nawala, ladnie chodzi gada przez telefon i na prawde nie ma na co narzekac), ja mam Tiscali jeszcze tydzien w domku mojej landlady i tez jest ok.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: jaki broadband? IP: *.as15444.net 20.11.07, 14:29 virgin media nie musisz miec telefonu Odpowiedz Link Zgłoś