Gość: internauta IP: *.range86-137.btcentralplus.com 30.11.07, 20:39 czy warto wziac internet z Orange? mam z BT za 38£ (including rental line), w Orange to samo kosztuje 24£ - czy ktos ma jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomarancza Re: internet z Orange IP: *.lns6-c11.dsl.pol.co.uk 30.11.07, 23:32 Mam. Tez to "wzialem", po jakims czasie napisali jednak, ze nie udalo im sie dostarczyc mi calosci pakietu Max i ze wciaz musze placic BT za korzystanie z linii. Prawdopodobnie dlatego, ze bylem w UK za krotko(?). Nie mialem ochoty (po wczesniejszych szarpaninach z TalkTalk) szukac i przede wszystkim CZEKAC na internet kolejne kilka tygodni - zostalem z Orange, place 35 GBP, ale jestem ultrazadowolony, i z internetu i z drugiej linii telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wonski81 Re: internet z Orange 01.12.07, 09:25 Ja jestem bardzo zadowolony - za internet place tylko 5 funtow, jako ze mam tez u nich komorke. Za te 5 funtow otrzymalem 8Mb bez limitu ( w praktyce ok. 6-7Mb, ale to zalezy od lini bt), dodatkowa linie telefoniczna z darmowymi na stacjonarne do wielu, wielu krajow - w tym Polska, Irlandia, UK, chyba ze 100 krajow - obecnie, prawdopodobnie przez pomylke nie naliczaja mi za rozmowy na komorki do Polski i Slowacji, tak jakby byly wliczone w abonament, ale nigdy nie wiadomo kiedy to wyprostuja... Do tego livebox w dzierzawe za darmo (cos w rodzaju routera) Poza tym musze oczywiscie placic za linie bt Co mi sie spodobalo to prosta instalacja, bez koniecznosci instalowania badziewnych programow - zainstalowal sie tylko dodatkowy pasek orange w wyszukiwarce, ale bez trudu mozna go usunac. Cala instalacja zajela 3 minuty. Co do customer service, to nie wiem, bo szczesliwie nie musialem korzystac - co tez na plus dla orange. Osobiscie polecam Odpowiedz Link Zgłoś